• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

CoffeeNutz

Ben bu Guji Gigesa'yı anlayamadım. Hatta beğenip beğenmediğim konusunda bile emin değilim. Genel olarak bardakta bitter tatlar ağırlıklı bir kahve oluyor.

Ben bu Guji Gigesa'yı anlayamadım. Hatta beğenip beğenmediğim konusunda bile emin değilim. Genel olarak bardakta bitter tatlar ağırlıklı bir kahve oluyor.
Ögütüm ayarı - Su vb parametrelerinizi değiştirin

Buralar sessiz kalmış ama bu dönemde bile görece uygun fiyata son kahvelerimi buradan aldım.3 gunluk olmasına ragmen shantaweneyi denedim.
Hafif limonlu, baharatlı ve şurup gibi tatlı.
Uzerinde yazanı tamamiyle veriyor.
Teşekkürler coffeenutz
Biz teşekkür ederiz @Aventus bizimle aynı keyfi almanız harika. Hazır ortamı canlandırmışken yılsonuna kadar kulübün %20 indiriminin devam ettiğini de hatırlatayım, bilmeyen kalmasın bence;)
Sevgiler

Etiyopya worka espresso yorumu olan kahve inanılmaz güzel, çok beğendim. Uzun zamandır içtiğim en güzel espresso kahvelerden birisi diyebilirim.

(8 aralık kavrum olmasına rağmen)Henüz kavrumundan sonraki 3.gün olmasına rağmen herhangi kötü bir tad almadım. Degassing süresinin bitmesini beklesem daha mı iyi olur? :)

@Ömer Aydın bey performans serisi espresso kahve olan Guatemela Sucefina ile nitelikli Etiyopya worka espresso arasındaki farkı yorumlayabilirseniz çok sevinirim. Eğer ciddi kalite farkı yok ise o kahveyi de almak istiyorum sonraki alımda.

Etiyopya worka espresso yorumu olan kahve inanılmaz güzel, çok beğendim. Uzun zamandır içtiğim en güzel espresso kahvelerden birisi diyebilirim.

(8 aralık kavrum olmasına rağmen)Henüz kavrumundan sonraki 3.gün olmasına rağmen herhangi kötü bir tad almadım. Degassing süresinin bitmesini beklesem daha mı iyi olur? :)

@Ömer Aydın bey performans serisi espresso kahve olan Guatemela Sucefina ile nitelikli Etiyopya worka espresso arasındaki farkı yorumlayabilirseniz çok sevinirim. Eğer ciddi kalite farkı yok ise o kahveyi de almak istiyorum sonraki alımda.
Merhaba @tilt_y Güzel yorumlarınız için çok teşekkür ederiz.

Guatemala şans verebileceğiniz bir çekirdek, epressoda da dengeli sonuçlar alıyoruz. Daha iyi daha kötü yorumu yapmayayım çünkü kusur hissettirecek bir çekirdeği zaten seçkiye almıyorum kesinlikle, fakat bu çekirdek öncelikle yıkanmış olması ve bir latin olması nedeniyle worka'dan farklı - lime ve elma kabuğu, dengeli asiditesi ve ipeksi gövdesi ile öne çıkıyor, ayrıca özel bir kavrum uygulamasam da özütleme oldukça rahat.

Sevgiler

Son düzenleme:
Etiyopya Gigesa Washed 08/12 kavrum,timemore c2 20 click ile bir yüzen kahve denemesi de ben yaptım.Tartı olmadığı için değirmen haznesinin yarısından çok az fazla kahve doldurdum,kupam da yaklaşık 240 ml diye düşünerekten 13-14gr/220-240ml olduğunu düşünüyorum.Önce kahve sonra kaynamaya yakın suyu yavaş yavaş çoğunlukla ortadan çay demler gibi bardağa doldurdum.1-1,5 dk sonra yüzeyi karıştırdım.İlk başlarda oranı düşük yaptığımı düşünüyordum fakat soğudukça öyle tatlandı ki,tadım notlarını veren çok keyifli bir kahve oldu.Ömer Beye yaptığı güzel indirim ve güzel kavrum için teşekkür ediyorum.

Etiyopya Gigesa Washed 08/12 kavrum,timemore c2 20 click ile bir yüzen kahve denemesi de ben yaptım.Tartı olmadığı için değirmen haznesinin yarısından çok az fazla kahve doldurdum,kupam da yaklaşık 240 ml diye düşünerekten 13-14gr/220-240ml olduğunu düşünüyorum.Önce kahve sonra kaynamaya yakın suyu yavaş yavaş çoğunlukla ortadan çay demler gibi bardağa doldurdum.1-1,5 dk sonra yüzeyi karıştırdım.İlk başlarda oranı düşük yaptığımı düşünüyordum fakat soğudukça öyle tatlandı ki,tadım notlarını veren çok keyifli bir kahve oldu.Ömer Beye yaptığı güzel indirim ve güzel kavrum için teşekkür ediyorum.
Afiyet olsun @mkadirt guji washed nadide çekirdeklerimizdendir, ilk geldiğine bile tatsal olarak narin yaklaşılması gerektiğini hissettirmişti, ben de kavurucusu olarak o zamandan beri limon atılmış beyaz çay zarafetini yakıştırdım kendisine. Umarım başarılı olmuşumdur.

Merhaba arkadaşlar,

Coffex'te 4 güzel gün geçirdik. Sizlerin katılımı ve bizimle ilgili heyecanını birebir görmek çok güzeldi. Kahveler içildi, keyifli sohbetler oldu, kulübün standında da harika bir espresso makinası gördük:) Kahvelerimizden keramo ve worka espresso yorumlarını bu makinadan hep beraber tattık ben performanstan çok memnun kaldım. "İklim Değişikliği - Kahve İlişkisi ve Sürdürülebilirlik" konusundaki sunumumuza da ilgi beklediğimden fazlaydı, katılacağımız çoğu etkinlikte bunu tekrarlayacağımı şimdiden söyleyebilirim.

Sohbetler arasında son yaptığımız indirimden haberi olmayan çok fazla üye olduğunu da farkettim.
Alımlar başladı ama bilmeyenler için tekrar buradan hatırlatayım, hak geçmesin, geçen hafta bu başlıktan duyurmuştum, tekrar paylaşıyorum:

İNDİRİM BİTİMİ: 31.12.2021 23:59
İNDİRİM KODU: "8.YILDEVAMI"
İNDİRİM ORANI: %20

Tekrar buluşmak dileğiyle, sırada da İzmir Kahve Festivali var, herkesi bekliyoruz.

Sevgiler
@kadtas

Merhaba arkadaşlar,

Kura yetişmek imkansız gibi ve fiyatlama tablosunda zor zamanlar yaşıyorum, fiyata yansıtmamak için girdiğimiz araştırmalar da bazen faydalı oluyor neyse ki... En son kutu çözümünde alternatif tedarikçiden aynı ürünü daha uyguna bulunca bir miktar daha dayanma şansımız oldu.
Kargo firmamız da sağolsun uzun yıllar süren çalışmamız ve ricalarımız sonucu 1 yıl daha sürecek yeni anlaşmamızda geçen yıla sadece 1.5₺ ekledi ve bunlar emin olun hepimiz için çok iyi gelişmeler fakat bunun bir de diğer maliyetler enerji, kira vs. tarafı var hiç girmiyorum yine de daha da dikkatli olup daha da tasarruflu olmaya çalışıyoruz CoffeeNutz olarak...

Önümüzü görememe sıkıntısını biraz hafifletmek adına yılbaşına kadar %20 indiriminizin geçerli olduğu "ilham verici kahveler" seçkimizde 2 Aralık'ta yaptığımız artışın üstüne ancak dolar 19'a gelirse müdahale edeceğimizi de buradan belirteyim. Umarım dokunmak zorunda kalmayız.
Zor zamanlar.
Hepimizin sağduyulu olmasının önemli olduğu zamanlar.

Hepimize kolaylıklar dilerim.

🙏

Merhaba arkadaşlar,

Kura yetişmek imkansız gibi ve fiyatlama tablosunda zor zamanlar yaşıyorum, fiyata yansıtmamak için girdiğimiz araştırmalar da bazen faydalı oluyor neyse ki... En son kutu çözümünde alternatif tedarikçiden aynı ürünü daha uyguna bulunca bir miktar daha dayanma şansımız oldu.
Kargo firmamız da sağolsun uzun yıllar süren çalışmamız ve ricalarımız sonucu 1 yıl daha sürecek yeni anlaşmamızda geçen yıla sadece 1.5₺ ekledi ve bunlar emin olun hepimiz için çok iyi gelişmeler fakat bunun bir de diğer maliyetler enerji, kira vs. tarafı var hiç girmiyorum yine de daha da dikkatli olup daha da tasarruflu olmaya çalışıyoruz CoffeeNutz olarak...

Önümüzü görememe sıkıntısını biraz hafifletmek adına yılbaşına kadar %20 indiriminizin geçerli olduğu "ilham verici kahveler" seçkimizde 2 Aralık'ta yaptığımız artışın üstüne ancak dolar 19'a gelirse müdahale edeceğimizi de buradan belirteyim. Umarım dokunmak zorunda kalmayız.
Zor zamanlar.
Hepimizin sağduyulu olmasının önemli olduğu zamanlar.

Hepimize kolaylıklar dilerim.

🙏
Ömer bey merhaba,
yaşadığımız bu inadım inat şeyim iki kanat durumunun piyasada getirdiği aptalca ve acımasız durum karşısında sizin gibi çok ama çok az esnafın yaklaşım tarzını ve çabayı taktir ediyorum ve inanın çok olumlu şekilde ve fırsatçıda olmadığınız bizler tarafından not ediliyor, bu günlerde gelir geçer fakat buna sebep olanlarla bu durumu fırsata çevirmeye çalışanlar mutlaka hak ettiklerini bulacaklardır, tarihte benzer örnekler oldukça çok .

Ömer bey merhaba,
yaşadığımız bu inadım inat şeyim iki kanat durumunun piyasada getirdiği aptalca ve acımasız durum karşısında sizin gibi çok ama çok az esnafın yaklaşım tarzını ve çabayı taktir ediyorum ve inanın çok olumlu şekilde ve fırsatçıda olmadığınız bizler tarafından not ediliyor, bu günlerde gelir geçer fakat buna sebep olanlarla bu durumu fırsata çevirmeye çalışanlar mutlaka hak ettiklerini bulacaklardır, tarihte benzer örnekler oldukça çok .
Merhaba Eyüp Bey, takdirleriniz için teşekkür ederim, umarım kısa sürede kurtuluruz bu kendi başımıza ördüğümüz pandemilerden...

Dolar 19 olmadan 3.4 ay idare edecek kadar kahve almayı planlıyorum.Toplu alımda 1'er kilo Nensebo ve Gigesa almıştım biraz bekledikçe aromaları dursa da biraz acılık olmuştu yüksek asidite dediğimiz şey de olabilir .Nensebo daha tatlıydı ama Gigesa bayağı acıydı.
Elimde biraz Santa Rosa var o yüzden çilek aromalı değil de diğer seçeneklerden en az acı olanı en tatlı olanı arıyorum.Deneyen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim teşekkürler.

@Ömer Aydın biraz önce sipariş geçtim hemen akabinde spam gibi bir mail geldi. Bilginiz var mıdır.
Merhaba @Usol, bu spam değil, bir zararı yok, fakat gözümüzden kaçmış bir shopify eklentisi, yani güvenli ama rahatsız edici, şu anda pasif hale getirdik. Rahatsızlık için özür dilerim ayrıca dönüşünüz için teşekkürler, düzeltme imkanımız oldu böylece 🙏

08.12.2021 kavrumlu Gigesa washed,20 gr kahve,cmd red cliks 54, 100*3 döküş,buzdağı 94 derece su, th-3 filtre, hario v60;ipeksi, çay hafifliğinde rahat içimli, tam bir yıkanmış Etiyopya, bekledilkçe güzelleşiyor.

Son düzenleme:
Geri