A
Aradım ama bulamadım. Nereden aldınız?
Clever Dripper Akıllı Kahve Demleyici Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Clever Dripper Akıllı Kahve Demleyici yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
A
Aradım ama bulamadım. Nereden aldınız?
Yaktınız beni. 2. cleverı aldım. Şirkete de bir set kurayım bari..250 liraya mat beyazı görünce hiç ihtiyacım yokken aldım yine. GAMT konusu geldi gözümün önüne![]()
Ben beğendim beyaz olanı gayet kalın bir malzeme. Şeffaf olan çatlar gibi görünüyordu gözümeYaktınız beni. 2. cleverı aldım. Şirkete de bir set kurayım bari..![]()
şeffaf da gayet iyi malzemeden. #şeffafıyedirmeyizBen beğendim beyaz olanı gayet kalın bir malzeme. Şeffaf olan çatlar gibi görünüyordu gözüme
Bir günde teslim ettiler bu arada
Kanıma giriyorsun hocamBende aeropress ve moccamaster varken aldım. Aeropressten daha temiz moccamasterdan az daha gövdeli sonuç veriyor
Kullanımı kolay ve moccamaster filtresiyle çalışıyor. Bir de 250 lira uygun gibi fiyatı
valla ben 400 ml demlemeler için istiyordum. 800 ve üzeri için moccamaster kullanıyorum zaten nadir gelen misafirlere. tek kişilik japanese style cold brew yapacaksam aeropress kullanıyorum aradaki boşluğa iki ekipman kadar zahmetsiz olan clever güzel oturacak diye düşünüp aldımKanıma giriyorsun hocam![]()
2.dakikadaki hafif sallayarak yada karıştırarak yaptığı işlem sonrası(parçacıkların eşit dağılması için) 30 saniye bekletip 2:30 da dökme/akış başlatma işlemine başlamıyor muydu?Beyaz olan Clever'ı gelir gelmez sahaya sürdüm.
A Roasting Lab Brazil - Bella Giana
15 gr / 250 ml
Timemore C2 21 Click
Hoffman stili, kaynar suya kahveyi döktükten 2 dk sonra kabuk kırma, 3. dk servera akış başlatma yaptım. 35 sn civarında akış bitti. Benim için sonuç başarılı oldu.
Hanım şeffafı daha çok sevdi ama. Beyaz için "1 milyoncudan alınmış gibi" dedi![]()
Öyleydi ama 1 dk sonraki dökümde daha iyi sonuç aldım. Kahveden veya öğütümden de kaynaklı olabilir. Ağız tadına göre küçük oynamalara izin veren bir yöntem.2.dakikadaki hafif sallayarak yada karıştırarak yaptığı işlem sonrası(parçacıkların eşit dağılması için) 30 saniye bekletip 2:30 da dökme/akış başlatma işlemine başlamıyor muydu?
Arkadaşlar 3 gün önce geldi ama ben bugün anca sindirebildim aleti.
Ben french press usülü, 4 dk. da anca verim aldım ama düşme süresini o an akıl edememiştim, o sebeple fazla deme gebe bi tad aldım, filtre biraz dengelemiş neyse ki. Hoffman stili kesinlikle tıkanmada işe yarıyor ve çok daha verimli. Bizim kuğuboynu harici ile dandik bir şekilde yakalayacağımız ivmeyi, taneler doğal haliyle daha iyi tolere ediyorlar. Hoffman stilini 3,5 dakika ile uygulamak optimal gibi geliyor bana.
İstediğim gövdeye erişebilmek için 20 click e kadar düşürdüm, ama click yerine süre ile oynamak daha mantıklı bir hareket, kabul ediyorum.
1 kg kahve demlemeden yorum yazmayayım diyorum, dayanamıyorumYıllarca french press içmiş biri olarak french press’e göre tozu dumanı hariç epey gövdesiz sonuçlar elde ediyorum.
16/240’a çıktım en son. Bir çok demlemem 15/250 şeklinde veya makine demlemelerinde 14/8 oz şeklinde.Gövde için oranı değiştirin.
25 400deki sonuçları 15/250ye göre daha çok beğendim. Gövde ile berraklık arasındaki sweet spot denediğim nispeten açık kavrum dört kahvede de.
Ogutum medium fine, 20 click