• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Clever Dripper

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan cyuce
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Delonghi ICM2.1B filtre kahve makinamı Clever Dripper aldığımdan beri açmaz oldum. 18gr-300ml ile "önce su sonra kahve" yapıp 1:45'te karıştırma, 2:30'da bardağa döküş yapıyorum.

Az önce bende sipariş geçip aranıza katılmış oldum. Molent pocket değirmenim var. Clever gelince demlemelerimi yazarım inşallah
Hayırlı olsun, bende epeydir kalita yanında Cleverda kullanıyorum, sonuçlarından çok memnunum, James Hoffmann nın yöntemi olan önce su sonra kahve metodunu kullanıyorum, hiç tıkanma yaşamadım gerçi takıldığınız yerde daha tecrübeli arkadaşlar mutlaka yardımcı olacaklardır.

Şimdi bendenizde chemex ve aeropress var. Chemex yakışıklı, Aeropress de zevkli. Bir tane de tutarlı bir kahve demleyicisine ihtiyaç hissettim ve hazır indirimdeyken clever dripper sipariş ettim, doğru mu yaptım? Ne olur doğru yapmış olayım...

Bu ürün ile şeffaf renkli diğerleri arasında malzeme kalitesi açısından bir fark var mı?
Hario V60'ta şeffaf modeller ile bu tür mat modeller arasında bir malzeme ve dayanıklılık farkı vardı diye hatırlıyorum. Direkt distribütör'e sorsanız daha iyi olur.

İlk clever demlememi az önce Etiyopya Keramo ile yaptım.
E tamam işte. Şükür. Tüketim çılgınlığına kapılmazsam başka da demleme ekipmanı almam.

Geri