Az önce bende sipariş geçip aranıza katılmış oldum. Molent pocket değirmenim var. Clever gelince demlemelerimi yazarım inşallah
Hayırlı olsun, bende epeydir kalita yanında Cleverda kullanıyorum, sonuçlarından çok memnunum, James Hoffmann nın yöntemi olan önce su sonra kahve metodunu kullanıyorum, hiç tıkanma yaşamadım gerçi takıldığınız yerde daha tecrübeli arkadaşlar mutlaka yardımcı olacaklardır.Az önce bende sipariş geçip aranıza katılmış oldum. Molent pocket değirmenim var. Clever gelince demlemelerimi yazarım inşallah
Neden, v60 mı almışDünyanın en iyi kahve ekipmanın keyfine bakın..![]()
Her başlıkta nick'in hakkını veriyorsun abi, takdir ediyorumDünyanın en iyi kahve ekipmanın keyfine bakın..![]()
@Cleverfan yakında clever sahibi olacağım inşallah.
Tek kişilik demleme
Çok kişilik demleme
Clever 101 dersinizi bekliyorum artık.
Evde v60 kullanıyorum, iş yeri için clever aldımNeden, v60 mı almış![]()
Evde v60 kullanıyorum, iş yeri için clever aldım![]()
En son 4 tane vardı. Güncel olarak kaç clever'ınız var?Desenize cleverı devamlı taşımak zorunda kalacaksınız.
En son 4 tane vardı. Güncel olarak kaç clever'ınız var?
Öyle olacak galibaDesenize cleverı devamlı taşımak zorunda kalacaksınız.
iş görmüyor. büyük olanlardan almanız lazım.Günaydın. Clever için şu minnoş tartı iş görür mü yoksa bir büyük boyuna mı bakmalıyım? Genişliğe 6 cm demiş, dripper 12 cm olmalı. Teorik olarak olmayacak gibi geliyor ama kullanıp "olur" veren var mıdır diye merak ettim.
Ben beyazını kullanıyorum, şeffafını kullanmadım. Ama bir farklılık olduğunu sanmıyorum.Clever Dripper Akıllı Kahve Demleyici Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Clever Dripper Akıllı Kahve Demleyici yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Bu ürün ile şeffaf renkli diğerleri arasında malzeme kalitesi açısından bir fark var mı?
Hario V60'ta şeffaf modeller ile bu tür mat modeller arasında bir malzeme ve dayanıklılık farkı vardı diye hatırlıyorum. Direkt distribütör'e sorsanız daha iyi olur.Clever Dripper Akıllı Kahve Demleyici Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Clever Dripper Akıllı Kahve Demleyici yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Bu ürün ile şeffaf renkli diğerleri arasında malzeme kalitesi açısından bir fark var mı?