Cennet rengidir al benceYeşil renk visa indirimiyle 225 liraya geliyor ama yeşil almak için kendimi ikna edemiyorum...
Kırmızı olsun üç kuruş fazla olsunYeşil renk alayım mı diye düşünenler için amme hizmeti:
İnsanlar yeşil Ferrari bile alıyor siz bir clever için amma düşündünüz ya
Ekli dosyayı görüntüle 14597
Trendyol'da kırmızı da 310 lira. Mağaza kuponuyla 260 oluyor.Kırmızı olsun üç kuruş fazla olsun![]()
Teşekkür ederimTrendyol'da kırmızı da 310 lira. Mağaza kuponuyla 260 oluyor.
Switch'i 03 cam ile kullanıyorum.Ikisini de kullanan varsa, Clever ile Hario Switch arasında kapasite dışında bir fark var mıdır?
Hario var elimde ama Clever'ı da merak ediyorum epeydir.
Merhaba,Switch'i 03 cam ile kullanıyorum.
Kahvesiz kağıtsız max. 496 gram su alıyor.
Kapasite önemli bir faktör. İmmersion demlemeler kapasite arttıkça güzelleşiyor bence. Lakin tek kişilik ve full immersion demliyorsanız her iki ekipmanın çıktıları benzer olacaktır. Kapasitenin tattaki farkını ekipmanı edinmeden, bir karaf ya da sürahide iki kişilik immersion demleyerek deneyimleyebilirsiniz.Ikisini de kullanan varsa, Clever ile Hario Switch arasında kapasite dışında bir fark var mıdır?
Hario var elimde ama Clever'ı da merak ediyorum epeydir.
Kapasite önemli bir faktör. İmmersion demlemeler kapasite arttıkça güzelleşiyor bence. Lakin tek kişilik ve full immersion demliyorsanız her iki ekipmanın çıktıları benzer olacaktır. Kapasitenin tattaki farkını ekipmanı edinmeden, bir karaf ya da sürahide iki kişilik immersion demleyerek deneyimleyebilirsiniz.
Bu arada daha önce immersion demleme denememiş arkadaşlar, ekipmanım yok diye düşünmeyin. Bir karaf ya da sürahide 25 gr V60 boyutunda öğütülmüş kahveyi 400 ml 90-95 derece su ile 2 - 2,5 dakika kadar bekletip V60 ile süzerseniz Clever ya da Hario Switch edinirseniz nasıl bir profil elde edeceksiniz öncesinde deneyimlemiş olursunuz.
Bursa'da bir forumdaşın çalıştığı kafede cam 03 vardı aylar önce arkadaşım gidip almıştı.Merhaba,
Bende Hario Switch'i kapasitesini arttırmak için 03 ile kullanmayı düşünüyorum bunun için uyarmı uymazmı tereddütü yaşadım, 03 cam Türkiyede satışı yok sanırım amazon üzerinden Japonyadan almayı düşünüyorum, bununla ilgili yaptığım araştırmada bir kaynağa ulaşamadım, size sormak istediğim alt ağzı 02 ile aynı ölçüdemi, montajında problem yaşadınızmı?
Teşekkür ederim bilgilendirme için, gönül rahatlığı ile alabileceğim filitresiyle birlikte. Size katılıyorum 03 uyumlu plastik v60 olsaydı özellikle ısı kaybıda azalmış olacaktı.Bursa'da bir forumdaşın çalıştığı kafede cam 03 vardı aylar önce arkadaşım gidip almıştı.
Ben daha 2 gün önce uğrayıp emaneti alabildim.
Normal switch sahibiyim alt kısım birebir aynı 02 çıkarıp 03 taktım.
Yalnız 02 kağıt filtre küçük kalıyor hario 03 kağıt filtre getirir diye umuyorum.
Not: Aslında switch'e uyan plastik 02 ve 03 hario V60 lar olsa tadından yenmez.
Switch e timemore crystal dripperlar uyuyor. Onlarda Eğer 03 varsa switch e takılabilir.Bursa'da bir forumdaşın çalıştığı kafede cam 03 vardı aylar önce arkadaşım gidip almıştı.
Ben daha 2 gün önce uğrayıp emaneti alabildim.
Normal switch sahibiyim alt kısım birebir aynı 02 çıkarıp 03 taktım.
Yalnız 02 kağıt filtre küçük kalıyor hario 03 kağıt filtre getirir diye umuyorum.
Not: Aslında switch'e uyan plastik 02 ve 03 hario V60 lar olsa tadından yenmez.
İyi bir değirmen alıp eskisini iş yerine götürerekİş yeri için çok cazip görünüyor ama bu sefer de ikinci değirmen ihtiyacı doğacak. Onu nasıl çözüyoruz![]()
K-Pro var zaten daha iyisi yokİyi bir değirmen alıp eskisini iş yerine götürerek
Ya da sabah öğütüp götürmek gerekiyor her gün.
İyi bir değirmen alıp eskisini iş yerine götürerek
Ya da sabah öğütüp götürmek gerekiyor her gün.