• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Clever Dripper

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan cyuce
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kullananlar en çok hangi renk kullanıyor merak ettim. Siyah, şeffaf ve kahverengi arasında kaldım.
Renklilerin henüz piyasada olmadığı bir dönemde almıştım ben şeffaf olanı. Sonra düşündüm başka bir renk alırmıydım diye. Benim de şeffaf hariç sadece siyah hoşuma gitti. Bir de kırmızıda bir ara diğerlerine göre fazla indirim vardı, onda patlama olmuş olabilir.

Kullananlar en çok hangi renk kullanıyor merak ettim. Siyah, şeffaf ve kahverengi arasında kaldım.
Şeffaf olanı kullanıyorum. Leke belli oluyor aksini iddia edemeyeceğim ama her türlü ekipman için tercihim hep dışarıdan bakınca içini görebileceğim şeyler olur :)

Clever çılgınlığı sürüyor. Bir haftadır misafir var diye iki kişilik Clever demliyorum, müthiş bir rahatlık. Daha da misafire v60 demlemem. :D
2 kişi için hangi filtreyi kullanıyorsunuz? Cafec traditional katlayıp kullanıyorum max 340 ml civarı doldurabildim şu ana kadar

Melitta filtreleri giderek daha fazla beğenmemeye başladım. Dripper'a bazen baya kötü oturuyor, fazla bombe yaptığı oluyor, bir tarafının hiç yapışmadığı oluyor. Dripper'a güzel yapışan filtre var mı önerilen? Geçen Migros'ta Tchibo'nun beyaz filtrelerini görmüştüm 22 liraya ama almadım. Onu bir deneyesim var.

Melitta filtreleri giderek daha fazla beğenmemeye başladım. Dripper'a bazen baya kötü oturuyor, fazla bombe yaptığı oluyor, bir tarafının hiç yapışmadığı oluyor. Dripper'a güzel yapışan filtre var mı önerilen? Geçen Migros'ta Tchibo'nun beyaz filtrelerini görmüştüm 22 liraya ama almadım. Onu bir deneyesim var.
Valla ben kullanıyorum hiç fena değil. Hem filtre kahve makinesinde hem clever'da. Bence bir deneyin.

Yeşil rengi hepsiburada da 275₺. Bu rengi kullanan var mı ? Kart bilgilerimi girmemek için tutuyorum kendimi 😂

Ben melitta gourmet kullanıyorum genel olarak memnunum. Tchibo beyaz filtrede zaman zaman bir tarafın yapışmama problemini yaşıyorum

Ben rengine bakmadan önemli olan işlevi, bu fiyata zor bulurum deyip aldım yeşil meşil demeden visa indirimiyle birlikte 225 TL ye. Başlıkta bahseden herkese çok teşekkür ederim 🙋🏻‍♂️

Ödeme seçeneklerinden peşini seçmeniz lazım o zaman düşüyor 50 TL. @Noobkahveci

Geri