• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

CleanCup Coffee

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ErkanB
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
@batugen bugun deneme paketinizden ve blendinizden sipariş verdim memnun kalacağımı düşünüyorum indirimden ucundan faydalanmak güzel oldu 😂 bu arada deneme paketlerini mümkünse espresso için kavrulmuş gönderirseniz çok sevinirim sipariş no 91605

26.02'de sipariş verdim,01.03'te elime ulaştı; kavrum tarihi 29.02 gözüküyor yazan arkadaşın dalgınlığına geldi galiba (Şubat 28 çekiyor malum) kavrum tarihi tam olarak ne zaman @batugen Bey?

Ekli dosyalar

• Screenshot_2023-03-01-20-29-31-50_99c04817c0de5652397fc8b56c3b3817.jpg
    Screenshot_2023-03-01-20-29-31-50_99c04817c0de5652397fc8b56c3b3817.jpg
    40.1 KB · Görüntüleme: 76
Son düzenleme:
ben genelde yeni kahve geldiğinde paketi sıktırıp valfden koklarım. 1. yi kokladım berbat bir koku. 2. yi kokladım yine aynı koku...diğer paketlerde de durum aynı. sonra 4 kahvede birbirine bu kadar benzeyen ve kötü olamayacağından. paketlerinden vakum poşetine boşalttım. sonra vakumlarken farkettim kokular harika. Evet poşetler berbat kokuyor. Kokuyu tarif ediyorum. battal boy siyah çöp poşeti düşünün tam o koku.

istanbul içi kargo olayından aşırı nefret ettiğimden cleancup'tan mağazadan teslim seçeneğiyle siparişi verdim bu salı, sipariş numarası 91636, ne zaman gelip alabilirim çekirdeği dükkanınızdan?

Merhaba, bugün kahveyi teslim aldım, kavrum tarihi çok tazeydi, bunun için teşekkür ediyorum, mekanınızda bir espresso da içtim ama espressoda kullanılan kahve çekirdeğini baristaya sormayı unuttum, espressoda hangi çekirdeği kullandınız, asiditesi yoğun bir çekirdek gibi geldi bana, merak ettim.
Merhaba,

ben teşekkür ederim. Denk gelememişiz bir dahakine artık. Espresso ve Türk kahvesinde Touton (TIN Coffee) dan 2022/23 hasat Brazil Toucan Cerrado Natural kullanıyoruz. Sadece kafeye özel, satışını yapmıyoruz. Kafeden almak isterseniz paketleyip satış gerçekleştirebiliyoruz.

Bishan wate çok toz çıkarıyor her seferinde filtreyi tıkıyor demleme tariflerinize baktım arcilaya göre daha kalın öğüttüğünüzü de gördüm timemore c3le 17 clickte dahi tıkanıyor ne yapmak gerek ?
Tada olumsuz etkisi yok çok güzel kahve kavrum da çok iyi elinize sağlık

Öğütümü bi tık kalınlaştırabilirsiniz ya da daha hızlı bir filtre olarak Harionun 40 lı paketleri var, indirimde bol poşetle denk geliyor neredeyse, C3 Öğütüm ayarı nasıl bilmiyorum ama bende Slim+ vardı 18 orta ince 20 orta falandı, ben 21 klikte öğütüyordum genelde
17 click c3te french press başlangıcı hiç bu kadar kalına gitmemiştim
Elimde bu filtre var şu an başka kahvelerde tıkanma yaşamıyorum kahveden olsa gerek tatda sorun yok beklerim artık 2 dk daha teşekkür ettim

Geri