Merhaba,@batugen bugun deneme paketinizden ve blendinizden sipariş verdim memnun kalacağımı düşünüyorum indirimden ucundan faydalanmak güzel oldubu arada deneme paketlerini mümkünse espresso için kavrulmuş gönderirseniz çok sevinirim sipariş no 91605
Filtre setini almaya girdim ve bi' baktım 3x100 olmuş. Stoğu bitirmişsiniz valla helal olsun
Yoğunlukta normaldir.26.02 kavrum. çok pardon.
Çekirdekleri kaç gün dinlendirmemizi önerirsiniz26.02 kavrum. çok pardon.
paket etiketlerinin altında her kahve için degassing süresi yazmakta. Sitede tarifler bölümünde ise optimum süreler.Çekirdekleri kaç gün dinlendirmemizi önerirsiniz
Merhaba,istanbul içi kargo olayından aşırı nefret ettiğimden cleancup'tan mağazadan teslim seçeneğiyle siparişi verdim bu salı, sipariş numarası 91636, ne zaman gelip alabilirim çekirdeği dükkanınızdan?
Merhaba, bugün kahveyi teslim aldım, kavrum tarihi çok tazeydi, bunun için teşekkür ediyorum, mekanınızda bir espresso da içtim ama espressoda kullanılan kahve çekirdeğini baristaya sormayı unuttum, espressoda hangi çekirdeği kullandınız, asiditesi yoğun bir çekirdek gibi geldi bana, merak ettim.Merhaba,
Hazır, teslim alabilirsiniz. Şimdiden afiyet olsun.
Merhaba,Merhaba, bugün kahveyi teslim aldım, kavrum tarihi çok tazeydi, bunun için teşekkür ediyorum, mekanınızda bir espresso da içtim ama espressoda kullanılan kahve çekirdeğini baristaya sormayı unuttum, espressoda hangi çekirdeği kullandınız, asiditesi yoğun bir çekirdek gibi geldi bana, merak ettim.
Hangi filtreyi kullanıyorsunuz?Bishan wate çok toz çıkarıyor her seferinde filtreyi tıkıyor demleme tariflerinize baktım arcilaya göre daha kalın öğüttüğünüzü de gördüm timemore c3le 17 clickte dahi tıkanıyor ne yapmak gerek ?
Tada olumsuz etkisi yok çok güzel kahve kavrum da çok iyi elinize sağlık
Hario bol poşet 100Hangi filtreyi kullanıyorsunuz?
Öğütümü bi tık kalınlaştırabilirsiniz ya da daha hızlı bir filtre olarak Harionun 40 lı paketleri var, indirimde bol poşetle denk geliyor neredeyse, C3 Öğütüm ayarı nasıl bilmiyorum ama bende Slim+ vardı 18 orta ince 20 orta falandı, ben 21 klikte öğütüyordum geneldeHario bol poşet 100
17 click c3te french press başlangıcı hiç bu kadar kalına gitmemiştimÖğütümü bi tık kalınlaştırabilirsiniz ya da daha hızlı bir filtre olarak Harionun 40 lı paketleri var, indirimde bol poşetle denk geliyor neredeyse, C3 Öğütüm ayarı nasıl bilmiyorum ama bende Slim+ vardı 18 orta ince 20 orta falandı, ben 21 klikte öğütüyordum genelde