• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

CleanCup Coffee

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ErkanB
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
17 click c3te french press başlangıcı hiç bu kadar kalına gitmemiştim
Elimde bu filtre var şu an başka kahvelerde tıkanma yaşamıyorum kahveden olsa gerek tatda sorun yok beklerim artık 2 dk daha teşekkür ettim
Bazı natural kahveler cok su tutuyor bende de baska kavurucudan bombe 4 dk ya kadar uzuyordu bazen ama yavaş da olsa süzülüyordu, tam tıkanma yaşamadım, fincanda iyiyse boşverin bence süreyi

Bishan wate çok toz çıkarıyor her seferinde filtreyi tıkıyor demleme tariflerinize baktım arcilaya göre daha kalın öğüttüğünüzü de gördüm timemore c3le 17 clickte dahi tıkanıyor ne yapmak gerek ?
Tada olumsuz etkisi yok çok güzel kahve kavrum da çok iyi elinize sağlık
Bishan wate 'i sezy'de içmiştim ve ortalamanın üstünde koyu profillenmiş kavrumu vardı. Yaklaşık profillerse eğer ince öğütümde toz çıkarması normal gibi geliyor bana.
Kalın öğütümle 93-94° su deneyebilir misiniz

Ruanda Coko'yu çok beğenmemiştim. Bana göre düz bir kahve.

Etiyopya Gatta degassing bitmesinden bir ay sonra açmama rağmen çok canlı. Tekrar satın almak istedim ama bitmiş. Sitede çok az kahve var, @batugen yeni kahveler mi gelecek? Bu arada yeni arayüzle elde edilen iyileşmeye rağmen site yine de yavaş.

Ruanda Coko'yu çok beğenmemiştim. Bana göre düz bir kahve.

Etiyopya Gatta degassing bitmesinden bir ay sonra açmama rağmen çok canlı. Tekrar satın almak istedim ama bitmiş. Sitede çok az kahve var, @batugen yeni kahveler mi gelecek? Bu arada yeni arayüzle elde edilen iyileşmeye rağmen site yine de yavaş.
Merhaba,

Gatta bitti evet. Yeni kahveler geliyor. İlk costa rica satışa açılacak. Şuan profil testinde. Sonra colombia. Siteye bakıyorum hemen. geri bildirim için teşekkürler.

Cleancup ile ilgili rüya gördüğümden , son aldığım Coko ile yorum yapmam gerektiğini düşünerek hemen yazayım dedim :) 28 Şubat kavrumlu kahveyi ilk kez dün Sage SDC450 nin Golden ratio ayarında Buzdağı 400ml/ 24 g kahve olacak şekilde demleme yaptım. Açıkçası hanımda bende bir profil alamadık. Bu sabah da Aeropress'le denemek istedim. 92 °C Buzdağı 200ml su/ 12g kahve ters şekilde demleyip 2 dk sonunda pressledim. Dünden farklı olarak birebir tanımlayamasam da belirgin bir tat geliyor. Soğudukça limonumsu bir tat aldım. Her iki demleme için de kesinlikle acılık yada rahatsız edici bir tat almadım. Bence gün içinde istenilen bir zamanda içilebilecek bir kahve , insanı yormuyor.

Ben de ilk defa mağaza teslim sipariş verdim. Sizden haber mi beklemeliyim cafeye uğramak için @batugen

Geri