nuclearmoonrise
Barista
Aldığım ikinci Santa Rosa paketinin ilkiyle alakası yok bu arada. Olmuyorsa çok zorlamayın.
cmd 27 klik, 95c su, 15/250 40-100-175-250 şeklinde döküş. Kayın suSanta Rosa için şu ana kadar ulaştığınız en ideal reçete nedir? Paylaşabilirseniz sevinirim arkadaşlar.
Bu arkadaşın hiç eyvallahı yok helal olsun.Aldığım ikinci Santa Rosa paketinin ilkiyle alakası yok bu arada. Olmuyorsa çok zorlamayın.
Merhaba, yeni yıl indirim kodu ne zamana kadar geçerli olacak? Ve, indirim koduyla ileri tarihli sipariş verebilir miyim?Yeni yıl sonrası bir planlamamız olacak delter için
Merhaba, 350TL.kargo sınırı 300 mü yoksa 350 tl mi ??
Merhaba, 30.12 son gün, notlara yazabilirsiniz.Merhaba, yeni yıl indirim kodu ne zamana kadar geçerli olacak? Ve, indirim koduyla ileri tarihli sipariş verebilir miyim?
Teşekkürler
Selam. Siz not almışsınızdır ama ben yine de hatırlatayım. Yarın 27 şubat. Santa Rosa stoklarınızda yok ama ben onu da düşündüm. Çilek yerine yine bir kırmızı meyve olan vişne notasına sahip Jairo Arcila Mikrolot kahveniz bu günü kutlamak için uygun görünüyor. Teşekkürler Batu Bey :d27 şubatı not alalım o zaman. Afiyet olsun
Selam. Siz not almışsınızdır ama ben yine de hatırlatayım. Yarın 27 şubat. Santa Rosa stoklarınızda yok ama ben onu da düşündüm. Çilek yerine yine bir kırmızı meyve olan vişne notasına sahip Jairo Arcila Mikrolot kahveniz bu günü kutlamak için uygun görünüyor. Teşekkürler Batu Bey :d
#91601 sipariş koduyla alıma katıldım merakla bekliyorum bakalım çekirdekler ve filtre neler tattıracakSelam,
O zaman tüm kahvelerde 28.02.2023 (23.59)'a kadar geçerli %20 kupon kodu: cileksuyugezdirilmiscileklipasta
Tetradaki ile aynı çekirdek sanırım değil mi?Selam. Siz not almışsınızdır ama ben yine de hatırlatayım. Yarın 27 şubat. Santa Rosa stoklarınızda yok ama ben onu da düşündüm. Çilek yerine yine bir kırmızı meyve olan vişne notasına sahip Jairo Arcila Mikrolot kahveniz bu günü kutlamak için uygun görünüyor. Teşekkürler Batu Bey :d
Tetradaki ile aynı çekirdek sanırım değil mi? Epey fiyat farkı olunca tereddüt ettim.
Cofinet'in 2022 bu seçkisindeki tüm kahveler yalnızca bizde mevcut.
Oldscholl ‘da aynı çekirdek varTetradaki ile aynı çekirdek sanırım değil mi? Epey fiyat farkı olunca tereddüt ettim.