• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

CleanCup Coffee

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ErkanB
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Yanlış anlaşılma olmasın. Batu Bey'e durumu ilettim kavrumun aynı kavrum olduğunu ama çekirdeğin yeşilinin karmaşık olduğunu iletip yeni paket yollamayı teklif etti.

Kavurucu, malının arkasında dursa da burası bir forum diye deneyim paylaştım :)

ben büyük ümitler icerisindeyim acikcasi. yurtdisi kargo hizmetleri olmadigi icin bir arkadasim araciligiyla almanyaya ulasak kargom hayirlisiyla. umarim mutlu sona ulastirir :)

Santa Rosayı az önce Delter Press ile demledim. K-pro 75 click, 12 gram kahve 15,5 su oranı ile. 50 ml su çizgisi ile ilk press, kalan su 40. saniyeden itibaren 1.40'a kadar tek seferde press. Karafta güçlü bir meyvemsi koku vardı, kırmızı meyveler gibi tat olarak da içtikten sonra damakta çok net bir çilek tadı kaldı. V60 demlemelerimden çok daha keyifli bir fincandı, kahvenin kalanını bu şekilde tüketirim muhtemelen. Elinize sağlık Batu Bey, yıl sonu indirimi için de teşekkürler; sipariş vermeye niyetlendim fakat kahve tükendi görünüyor, tekrar stoklara girme ihtimali var mıdır? @batugen

@batugen Batu bey indirim için teşekkürler. Santa Rosa tamamen bitti mi? Konusu geçtiyse göremedim umarım stokta vardır ve siteye eklenir.

Merhabalar,
#91378 siparişimi verdim EFT 'mi yaptım, indirim için teşekkürler....

Ethiopia Bishan Wate denememiştim merakla bekliyoruz.

Son düzenleme:
:ROFLMAO: 27 şubatı not alalım o zaman. Afiyet olsun
Selam. Siz not almışsınızdır ama ben yine de hatırlatayım. Yarın 27 şubat. Santa Rosa stoklarınızda yok ama ben onu da düşündüm. Çilek yerine yine bir kırmızı meyve olan vişne notasına sahip Jairo Arcila Mikrolot kahveniz bu günü kutlamak için uygun görünüyor. Teşekkürler Batu Bey :d

Selam. Siz not almışsınızdır ama ben yine de hatırlatayım. Yarın 27 şubat. Santa Rosa stoklarınızda yok ama ben onu da düşündüm. Çilek yerine yine bir kırmızı meyve olan vişne notasına sahip Jairo Arcila Mikrolot kahveniz bu günü kutlamak için uygun görünüyor. Teşekkürler Batu Bey :d
:ROFLMAO: Selam,

O zaman tüm kahvelerde 28.02.2023 (23.59)'a kadar geçerli %20 kupon kodu: cileksuyugezdirilmiscileklipasta

:ROFLMAO: Selam,

O zaman tüm kahvelerde 28.02.2023 (23.59)'a kadar geçerli %20 kupon kodu: cileksuyugezdirilmiscileklipasta
#91601 sipariş koduyla alıma katıldım merakla bekliyorum bakalım çekirdekler ve filtre neler tattıracak😊

Tetradaki ile aynı çekirdek sanırım değil mi?

Son düzenleme:
Geri