Kahve stoğumun üstüne biraz bastırınca 5 paketlik "tüm kahveler" seti sığacak kadar yer olduğunu fark ettim
Siparişim elime ulaştı teşekkür ederim.Trendyoldan bende sipariş ettim. Son 50 gram kahvem bakalım ne kadar bekleyebileceğiz
tesekkurler
Sipariş No : 882830895
Beğenmenize sevindim. 1kg olanlarda kuponsuz %15 indirim her zaman var. %22 indirim bugün başladı kahve kulübü 2.yıl şerefine. Yararlanamadıysanız bir sonraki siparişinizde belirtin ek kahve göndereyim.
Tat nasıl? Keyif alabildiniz mi? Karışıklık yok, bu hasat eskisinden farklı ve potansiyeli için hiç istemesemde her zamanki kavrumumdan biraz daha koyuya gitmek durumunda kaldım. Ancak bu şekilde keyifli bir sonuç çıktı. Geri bildirimler de olumlu. Açık kavrumda çilek, yaban mersini gibi notalar çok sönük ve sizdeki hali gibi kalıcı bir aftertaste de yoktu. Mümkünse buzdağı su ile demleyin. Dilerseniz 89-90 derecelerle de demleyebilirsiniz.
01.11 kavrum lighttels agtron renk ölçüm sonuçları: çekirdek medium light 63.2 - öğütülmüş light 73.7
Sipariş için teşekkürler. Maalesef stok yok. Yarın kavurup cuma kargoluyor olacağım. TH1 ile güzel onuçlar alırsınız. Çok ince öğütmeyelim.
Siparişim elime ulaştı teşekkür ederim.
Elime ulaşmanın ertesi günü kahvekulubu ındırımı gelmesi de kötü oldu. Şans ne diyelim
Tek soracağım siparişimi kontrol edebilir misiniz? Kavrum filtre mı acaba espresso mu geldi ? Espresso profilinizi görmedim ama sanki bir tık koyu gibi geldi. Standart profiliniz bu ise sorun yok zevkle içtimElinize sağlık
Çok koyu ve gövdeli mi acaba? Geçen senekinden farklı mı?Siparişim elime ulaştı teşekkür ederim.
Elime ulaşmanın ertesi günü kahvekulubu ındırımı gelmesi de kötü oldu. Şans ne diyelim
Tek soracağım siparişimi kontrol edebilir misiniz? Kavrum filtre mı acaba espresso mu geldi ? Espresso profilinizi görmedim ama sanki bir tık koyu gibi geldi. Standart profiliniz bu ise sorun yok zevkle içtimElinize sağlık
Ağzı daha fazla dolduruyor. Bence bu artı. Çilek notaları geçen seneki kadar olmasa da net. İnce öğütüm içiyorum. Molent 32 klik gayet hoş bir içimi var. Düz ağır bir gövde değil asidite ve tatlılık da var.Çok koyu ve gövdeli mi acaba? Geçen senekinden farklı mı?
Bugün deneyeyim bi. Bir kez demledim sonra Atmos'a attım bekliyor ama sanki yumuşaktı çekirdek.Los Hermanos'un kavrumu nasıl? İlk denemeyi yaptım güzel sonuç çıktı ama bu kahve için kavrum çok açık dendiğini duymuştum. Koyu kavrum değil kesinlikle ama Clean Cup'ın alışık olduğumuz burr kıran tarzda bir kavrumu değil kolay öğütülüyor herkeste aynı mıydı merak ettim![]()
Genellikle cmd 16 da öğüterek kullandım bu çekirdeği, evet biraz zorladı ama çokta “yuh artık” dedirtecek düzeyde değil. Çok aklımda değil kavrum ama ne çok açık nede koyu değildi yanlış hatırlamıyorsam.Los Hermanos'un kavrumu nasıl? İlk denemeyi yaptım güzel sonuç çıktı ama bu kahve için kavrum çok açık dendiğini duymuştum. Koyu kavrum değil kesinlikle ama Clean Cup'ın alışık olduğumuz burr kıran tarzda bir kavrumu değil kolay öğütülüyor herkeste aynı mıydı merak ettim![]()
Ben 24 Klik Civarında 60-60-60-60 16gr şeklinde demliyorum. Sizin tarifiniz nedir acaba?Genellikle cmd 16 da öğüterek kullandım bu çekirdeği, evet biraz zorladı ama çokta “yuh artık” dedirtecek düzeyde değil. Çok aklımda değil kavrum ama ne çok açık nede koyu değildi yanlış hatırlamıyorsam.
Şu ana kadar en çok alışveriş yaptığım kavurucudur clean cup ama burr kıran tarzda bir öğütüm dikkatimi çekmedi hiç, dikkat ederim yeni bundle da.
31/08 kavrumu var bende. Değirmeni oldukça zorluyorLos Hermanos'un kavrumu nasıl? İlk denemeyi yaptım güzel sonuç çıktı ama bu kahve için kavrum çok açık dendiğini duymuştum. Koyu kavrum değil kesinlikle ama Clean Cup'ın alışık olduğumuz burr kıran tarzda bir kavrumu değil kolay öğütülüyor herkeste aynı mıydı merak ettim![]()
İki kere aldım, sonuncusu 1 aydan fazla oldu sanırım. İkisinde de açık kavrum diyebileceğim bir görüntü yoktu diye hatırlıyorum.Los Hermanos'un kavrumu nasıl? İlk denemeyi yaptım güzel sonuç çıktı ama bu kahve için kavrum çok açık dendiğini duymuştum. Koyu kavrum değil kesinlikle ama Clean Cup'ın alışık olduğumuz burr kıran tarzda bir kavrumu değil kolay öğütülüyor herkeste aynı mıydı merak ettim![]()
O zaman @batugen 'e soralım, bu çekirdeğin profilini hiç değiştirdiniz mi çıktığından beri31/08 kavrumu var bende. Değirmeni oldukça zorluyorama çok keyifli kahve.
Hayır değiştirmedim. Her kavrum sonrası lighttells ile çekirdek ve öğütülmüş renk kontrolü yapmaktayım. Profillerde yada kalite kontrollerde bir fark gözlemlememişim belirtilen tarihlerde.O zaman @batugen 'e soralım, bu çekirdeğin profilini hiç değiştirdiniz mi çıktığından beri![]()
93 derece buzdağı su, 16/250 oran, cmd 16 klik, traditional filtre, plastik hario/origami dripper.Ben 24 Klik Civarında 60-60-60-60 16gr şeklinde demliyorum. Sizin tarifiniz nedir acaba?
Evet bugün demledim, nispeten yumuşak ve hala aromatik tatlı bir çekirdek.Bugün deneyeyim bi. Bir kez demledim sonra Atmos'a attım bekliyor ama sanki yumuşaktı çekirdek.