• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Calibre Coffee

@OkanT bey merhaba. Bir çok kavurucu Ağustos indiriminde, sizde de olsa da tercihimizi sizden yana yapsak, mümkün mü?
Merhaba, Agustos ayinin ne ozellegi varki, neden indirim yapalim.
Durduk yere indirim yapmak pek tercih etmiyoruz.
Genellikle 3 sebepten indirim yapmayi tercih ediyoruz.
1) yeni kahve eklendiginde lansman indirimi seklinde uyelere, dneyip tavsiye edilebilmesi kulaktan kulaga yayilmasi amaciyla.
Agustos sonu itibari ile cok hizlaniyoruz yilbasina kadar pespese muazzam, degisik kahveler gelecek.
2) Eger kavurum tarihinden itibaren 3-4 hafta gecti ve tuketemediysek bir kahveyi onu tuketmek icin yapabiliyoruz.
3) @Colove istedi diye yapabiliyoruz, sembolikte olsa :)
“colove” koduyla yarin aksama kadar ilk 10 kisi %10 indirimden faydalanabilir. tavsiyem agustos sonuna kadar idare edecek kadar kahve alip ay sonunu beklemeniz :)

Tesekkurler.

Son düzenleme:
Merhaba, Agustos ayinin ne ozellegi varki, neden indirim yapalim.
Durduk yere indirim yapmak pek tercih etmiyoruz.
Genellikle 3 sebepten indirim yapmayi tercih ediyoruz.
1) yeni kahve eklendiginde lansman indirimi seklinde uyelere, dneyip tavsiye edilebilmesi kulaktan kulaga yayilmasi amaciyla.
Agustos sonu itibari ile cok hizlaniyoruz yilbasina kadar pespese muazzam, degisik kahveler gelecek.
2) Eger kavurum tarihinden itibaren 3-4 hafta gecti ve tuketemediysek bir kahveyi onu tuketmek icin yapabiliyoruz.
3) @Colove istedi diye yapabiliyoruz, sembolikte olsa :)
“colove” koduyla yarin aksama kadar ilk 10 kisi %10 indirimden faydalanabilir. tavsiyem agustos sonuna kadar idare edecek kadar kahve alip ay sonunu beklemeniz :)

Tesekkurler.
@OkanT, efendim pek tatlı bir indirim oldu gerçekten. Gerçek müşteri ilişkileri diye bunu bir 10 sene anlatırım ben. Hemen bir sipariş geçip Ağustos sonunu bekliyoruz o zaman. Teşekkür ederi(m)z.

selamlar kahvede karar kılamadım. parlak, asidik, böyle meyve yiyormuş gibi canlı bi şeyler arıyorum anlatabildim umarım

•dimtu, guji, etiyopya
•klimbi, rwanda
•shakiso, guji, etiyopya

hangisini seçebilirim teşekkürler

selamlar kahvede karar kılamadım. parlak, asidik, böyle meyve yiyormuş gibi canlı bi şeyler arıyorum anlatabildim umarım

•dimtu, guji, etiyopya
•klimbi, rwanda
•shakiso, guji, etiyopya

hangisini seçebilirim teşekkürler
Merhaba,

Teşekkürler ilginize, dimtu ve kilimbiyi deneyebilirsiniz

Herkese merhaba, ben Calibre'den Elmar. Buradaki bazı arkadaşlarla daha önce tanışma ve konuşma fırsatımız olmuştu. Burada Calibre konusundaki bazı sorularınıza bazen ben cevap verebilirim, "bu garip isimli kim acaba?" diye soru olmaması adına kendimi tanıtmak istedim :)
İlk soru benden gelsin Ankara festivalde var mısınız?

İlk soru benden gelsin Ankara festivalde var mısınız?
Merhaba, hayır bu yılki festivallere katılım sağlamadık ancak festival tadında yeni bir seçkimiz var diyebilirim :) Hatta dün satışa çıkardığımız Doritos ve Sarı Kola notalı, Honey, Anaerobic işlem Sebastian Ramirez, El Placer, Colombia kahvemizde şu an lansman özel indirimi var, normalde her hafta kahveler çıkınca mail olarak sizlere haberini veriyor ve indirim kodunu paylaşıyoruz (bunun için e-bültenimize abone olabilirsiniz). Ancak buradan paylaşmanın da sorun olmayacağını düşünüyorum. İlginizi çekerse cc15chili kodunu kullanabilirsiniz :)

Herkese merhaba,
Öncelikle 1 Ekim Dünya Kahve Günü’nüz kutlu olsun.

Sitemizde sizleri birçok indirim bekliyor, bunun için "Tadım Setleri" bölümünü kontrol edebilirsiniz. Ayrıca bugün, yeni kahvemiz Monica Rodriguez Rojas – Las Acacias, Colombia (Tabi) satışa açıldı.

İndirim kodu için e-postalarınızı kontrol edebilirsiniz. Eğer e-posta almıyorsanız, her hafta yeni çıkan kahvelerimizden ve lansman indirimlerinden haberdar olmak için e-bültenimize abone olabilirsiniz.

Bugünün indirim kodunu Dünya Kahve Günü’ne özel olarak buradan da paylaşmak istiyorum: 15tabicc

Herkese keyifli günler dilerim. :)

Doristolu kahve deneyen yok mu ya?

Şahsen merak ettim.

Alakası yoktur, sizinki başarısız kazadan cikmamıştır ama aklıma bu hikaye geldi : DAK coffee (Amsterdam) anlattığı kadar, bir üreticiye gitti, bir lota deneysel fermentasyon yaptırmışlar, para verip. Başarısız olursa, risk bizden diyerek. Ne çıkarsa alırız dediler. Sonra üretici aradı, hiç olmadı dedi, göndermiyorum dedi. Yine gönderin dediler. Sonra tadina baktilar. Çıkan aroması : Çıtır tavuk 😅

Biraz webte baktım, yok galiba bu lotu başka satan :)

Merhaba, açıkçası oldukça keyifli bir kahve, Doritos ve Sarı Kola yazmamızın sebebi tamamen tercih aslında, daha eğlenceli olsun diye. Siz bu notaları tatlı paprika ve murcott mandalina olarak düşünebilirsiniz :)

Bu kahve için referans su ve reçete tavsiyeniz var mıdır? Diğer kahveler için sitede var ama bu kahve için göremedim.
Merhaba,
Bu kahve için ince öğütüm, hızlı akan bir dripper ya da filtre kâğıdı ile dengelemek; 1/16 oran, 2:10–2:20 demleme süresi, 93 derece su ile. 3 seferde stabil debi ve stabil döküş önerebiliriz.

Su olarak ise 70-80ppm 7,2-7,5 ph, koku ve tadı olmaması önemli. Mümkünse Sodyum oranı düşük bir su tercih edilebilir.

Ancak, her zaman belirttiğimiz üzere bu reçeteler bir referans oluşturma amacıyla hazırlanıyor, kahve şahsidir ve şahsi zevklerinize göre şekillenir, afiyet olsun

Herkese selam,
Yeni kahvemiz Jose Hernan Quintero – La Pradera, Colombia artık sitede.
E-bülten aboneleri için yine bir lansman özel indirimimiz var :)
Bu kahve kuşburnu notalarıyla tam da sonbahara yakışan bir profile sahip
Deneyenlerin yorumlarını merak ediyorum, şimdiden afiyet olsun :)

Herkese selam,
Yeni kahvemiz Jose Hernan Quintero – La Pradera, Colombia artık sitede.
E-bülten aboneleri için yine bir lansman özel indirimimiz var :)
Bu kahve kuşburnu notalarıyla tam da sonbahara yakışan bir profile sahip
Deneyenlerin yorumlarını merak ediyorum, şimdiden afiyet olsun :)
Çok çekici görünüyor.

Her hafta bu şekilde yeni kahve gelecek mi 😅

Geri