• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Calibre Coffee

Çok çekici görünüyor.

Her hafta bu şekilde yeni kahve gelecek mi 😅
5 haftadır her hafta yeni bir kahve çıkarıyoruz, genel plan da bu yönde ancak bazı haftalar operasyonel sebeplerden ötürü boş geçilebilir, onun haricinde neredeyse her hafta yeni bir kahve gelecek. E-bülten'e abone olarak mail alıp, haberdar olabilirsiniz. Eğer bu kahve ilginizi çektiyse ve bültene abone değilseniz, lansman özel indirim kodunu sizinle ve e-bülten aboneliği olmayan diğer forum üyeleriyle paylaşabilirim: 15redcc

Afiyet olsun :)

Merhabalar, daha önce birkaç yerde bahsetmiştik, sitede kahvelerimizin altında kahvelere özel müzik listeleri yer alıyor, buradan da paylaşayım dedim, belki ilginizi çekebilir :)

Bu listeleri hazırlarken kahvelerin karakterlerini, tadım notalarını, hazırlama ve içme sürelerini baz aldık.

Fikirlerinizi de merak ediyorum :)

https://open.spotify.com/user/31yatb7tjn74e6zoy7v53gkmhnry?si=JtYVWk8zTSGXauUu2jBDYw

Herkese merhaba, yeni bir Whatsapp kanalı açtık, bu kanalda diğer platformlarda paylaşmadığımız içerikleri, endüstriden yenilikleri paylaşacağız, ayrıca bu kanala özel kısa süreli sansasyonel indirimlerimiz de olacak :) Kanala aşağıda yer alan linkten katılabilirsiniz:

Kanala katılmak için lütfen tıklayınız

Herkese merhaba, bildiğiniz üzere yeni bir Whatsapp kanalı açtık, bu kanalda diğer platformlarda paylaşmadığımız içerikleri, endüstriden yenilikleri paylaşacağız, ayrıca bu kanala özel kısa süreli sansasyonel indirimlerimiz de olacak :)
İlk sansasyonel indirimi kanal 100 katılımcıya ulaştığında gerçekleştireceğiz, eğer hala kanala katılmadıysanız aşağıda yer alan linkten katılabilirsiniz:

Kanala katılmak için lütfen tıklayınız

Bu arada küçük bir bilgi vermek isterim, katılım sağladığınız zaman telefon numaranız dahil hiçbir bilginiz görüntülenmiyor, bu konuda bir çekinceniz varsa içiniz rahat olabilir :)

Arkadaşlar WP katılır mısınız lütfen, sansasyonel indirimden faydalanmak istiyorum. 😃

Ben katıldım, sana DM'den yazarım hocam. :ROFLMAO:

sansasyonel kelimesi merak ettirdi, katılayım bari 😅
@lmvrhsnzd Elmar ben sansanyonel diye birsey konustugumuzu hatırlamıyorum, whatsapp grubuna özel küçük kampanyalar yapariz demiştik? Rakip firma ajanımısın, başımıza iş açıyorsun. çıkıyorum hemen gruptan bir kişi bir kişidir. 🤣

Sansasyonel indirim diyip Elmar kendinin indirilmesini mi kastediyorum şimdi? :D

Biz anlamayız valla sansasyon için yerimizi çekirdeğimizi aldık. Beklenti tavan.

Sansasyonel indirimler güzel oldu.

Çok merak ettiğim kahveler vardı, ne güzel denk geldi.

Bu arada, izlenme sayısı bakarsanız sanırım youtube kanalı gözümüzden kaçtı. Şimdi gördüm ben de. O da güzel bir inisiyatif.

Geri