Shasiko sepette fakat gisheke 1 kg kalmış sadece o da fazla gelecek yerine ne önerirsinizShakiso, Ethiopia ve Gisheke, Rwanda deneyebilirsiniz.
Shasiko sepette fakat gisheke 1 kg kalmış sadece o da fazla gelecek yerine ne önerirsinizShakiso, Ethiopia ve Gisheke, Rwanda deneyebilirsiniz.
gisheke 200gr olarak stok ekledik. Tekrar kontrol edebilirsiniz. TeşekkürlerShasiko sepette fakat gisheke 1 kg kalmış sadece o da fazla gelecek yerine ne önerirsiniz
Merhaba, Agustos ayinin ne ozellegi varki, neden indirim yapalim.@OkanT bey merhaba. Bir çok kavurucu Ağustos indiriminde, sizde de olsa da tercihimizi sizden yana yapsak, mümkün mü?
@OkanT, efendim pek tatlı bir indirim oldu gerçekten. Gerçek müşteri ilişkileri diye bunu bir 10 sene anlatırım ben. Hemen bir sipariş geçip Ağustos sonunu bekliyoruz o zaman. Teşekkür ederi(m)z.Merhaba, Agustos ayinin ne ozellegi varki, neden indirim yapalim.
Durduk yere indirim yapmak pek tercih etmiyoruz.
Genellikle 3 sebepten indirim yapmayi tercih ediyoruz.
1) yeni kahve eklendiginde lansman indirimi seklinde uyelere, dneyip tavsiye edilebilmesi kulaktan kulaga yayilmasi amaciyla.
Agustos sonu itibari ile cok hizlaniyoruz yilbasina kadar pespese muazzam, degisik kahveler gelecek.
2) Eger kavurum tarihinden itibaren 3-4 hafta gecti ve tuketemediysek bir kahveyi onu tuketmek icin yapabiliyoruz.
3) @Colove istedi diye yapabiliyoruz, sembolikte olsa
“colove” koduyla yarin aksama kadar ilk 10 kisi %10 indirimden faydalanabilir. tavsiyem agustos sonuna kadar idare edecek kadar kahve alip ay sonunu beklemeniz
Tesekkurler.
Merhaba,selamlar kahvede karar kılamadım. parlak, asidik, böyle meyve yiyormuş gibi canlı bi şeyler arıyorum anlatabildim umarım
•dimtu, guji, etiyopya
•klimbi, rwanda
•shakiso, guji, etiyopya
hangisini seçebilirim teşekkürler
İlk soru benden gelsin Ankara festivalde var mısınız?Herkese merhaba, ben Calibre'den Elmar. Buradaki bazı arkadaşlarla daha önce tanışma ve konuşma fırsatımız olmuştu. Burada Calibre konusundaki bazı sorularınıza bazen ben cevap verebilirim, "bu garip isimli kim acaba?" diye soru olmaması adına kendimi tanıtmak istedim![]()
Merhaba, hayır bu yılki festivallere katılım sağlamadık ancak festival tadında yeni bir seçkimiz var diyebilirimİlk soru benden gelsin Ankara festivalde var mısınız?
İnşaat tadında.Hatta dün satışa çıkardığımız Doritos ve Sarı Kola notalı, Honey, Anaerobic işlem Sebastian Ramirez, El Placer,
Biraz eğlenceli olsun diye bu isimleri seçtik, sade halini murcott ve tatlı paprika olarak düşünebilirsinizEkli dosyayı görüntüle 40275Ekli dosyayı görüntüle 40276
bir an yüzüm bu hale geldi.
"Doritos ve Sarı Kola notalı"![]()
Bu kahve için referans su ve reçete tavsiyeniz var mıdır? Diğer kahveler için sitede var ama bu kahve için göremedim.Merhaba, açıkçası oldukça keyifli bir kahve, Doritos ve Sarı Kola yazmamızın sebebi tamamen tercih aslında, daha eğlenceli olsun diye. Siz bu notaları tatlı paprika ve murcott mandalina olarak düşünebilirsiniz![]()
Merhaba,Bu kahve için referans su ve reçete tavsiyeniz var mıdır? Diğer kahveler için sitede var ama bu kahve için göremedim.
Çok çekici görünüyor.Herkese selam,
Yeni kahvemiz Jose Hernan Quintero – La Pradera, Colombia artık sitede.
E-bülten aboneleri için yine bir lansman özel indirimimiz var
Bu kahve kuşburnu notalarıyla tam da sonbahara yakışan bir profile sahip
Deneyenlerin yorumlarını merak ediyorum, şimdiden afiyet olsun![]()