• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Cafec Filtre ve Dripper'lar Türkiye'de - Tin Coffee!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan raistlin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
İlk kullandiğim pamuk gibiydi bunu katlarken bile daha sert oldugunu hissetmistim sizde durum nedir?
Mesela su koninin ucunda birikiyor tıkanıp inmiyor
Tam bunu yazıyordum benimde ilk paket yumuşacıktı kumaş gibi, yeni paketi açtığımda elime alır almaz bir fark olduğunu hissettim. Bu daha sert, ilk yıkarken dediğiniz gibi boş halde bile su yavaş akıyor, diğeri fişek gibiydi

Spada'dan yaklaşık 10 gün önce aldığım Cafec Traditional, bir önceki aldığım paketle tamamen aynı süreyi veriyor. Apollon's Gold'un 3 spinli tarifinde bile şarıl şarıl akıyor. Umarım istikrar bozulmaz, bu filtrelerden son derece memnunum. Aylar önce aldığım Abaca, hala 80-90 adet civarında duruyor. Traditional dışında filtre kullanamaz oldum.

Son aldığım traditional filtrede ben de aynı durumu yaşıyorum. Hatta başka kimse benzer bir sorun yaşamış mı diye birkaç gün önce foruma girip böyle bir yorum göremeyince, tüketmekte olduğum Petra ve Null Coffee’nin kahvelerinin fazla toz çıkarma olasılığını düşünüyordum. Öğütümü kalınlaştırsam da sonlara doğru süzülme epey yavaşlıyor. İlk paketteki filtrelerin elimdeki hissiyatını hatırlamıyorum ama ıslatma için döktüğüm su, bana da öncekine kıyasla daha geç süzülüyor gibi geldi.

Bende dün ilk kez Abaca kullandım bahsettiğiniz ıslatma sırasında suyun geç süzülmesi konusu benim de bu filtre de dikkatimi çekti. Bununla birlikte hızlı olduğu söylendiği için normale göre iki klikten daha da küçük çekerek demledim 25 gram 2.40 larda bitti ki bu benim normal demleme süreme yakın

Hatırladığım kadarıyla cafeclerde filtre katlanınca üst üste geliyordu.Harionun kaliteli 40 lıları da üst üste geliyor.Ama bahsettigim bu yeni paket kalitesiz hariolardaki gibi üst üste gelmiyor.Hemen tıkanıyor yani bunu kullanıp anlamamak imkansız

Ekli dosyalar

• 82324782-6E94-489E-8C6C-E896A74CB7DB.jpeg
    82324782-6E94-489E-8C6C-E896A74CB7DB.jpeg
    83.6 KB · Görüntüleme: 152
Hatırladığım kadarıyla cafeclerde filtre katlanınca üst üste geliyordu.Harionun kaliteli 40 lıları da üst üste geliyor.Ama bahsettigim bu yeni paket kalitesiz hariolardaki gibi üst üste gelmiyor.Hemen tıkanıyor yani bunu kullanıp anlamamak imkansız
bu kesinlikle bir kalite kriteri değil, emin olabilirsin.. inceleme için göndericek misiniz?.

gittim denedim.. elimde aylar önce aldığım ve hiç tıkanma yaşamadığım paket var, üst üste gelmiyor.

Abaca filtreleri tam bu şekilde üstelik akışın sonda yavaşlaması vs de Abaca filtrelerde oluyordu. Belki çok uzak bir ihtimal ama yanlış mı paketlendi diye düşünmeden edemedim.

Geri