• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Montag Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Cafec Filtre ve Dripper'lar Türkiye'de - Tin Coffee!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan raistlin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Selamlar Arkadaşlar,

Güzel bir haber vereyim. Tin Coffee online satışa açıldı: www.tincoffee.net

Cafec ve Delter ürünleri an itibariyle online olarak satışta!

Online satış için ayrıca bir duyuru yapacağım zaten. Hızlıca ilk duyuru buradan olsun istedim.

SÜRPRİZ: Cafec ürünlerinden tek paket filtre dahi satın alınsa bu hafta Kahve Kulübü'nden herkese Sample Filtre Set online satışa açılışın jesti için hediye! :)
Tam da filtre kağıdım azalmışken, süper haber bu :).

Selamlar Arkadaşlar,

Güzel bir haber vereyim. Tin Coffee online satışa açıldı: www.tincoffee.net

Cafec ve Delter ürünleri an itibariyle online olarak satışta!

Online satış için ayrıca bir duyuru yapacağım zaten. Hızlıca ilk duyuru buradan olsun istedim.

SÜRPRİZ: Cafec ürünlerinden tek paket filtre dahi satın alınsa bu hafta Kahve Kulübü'nden herkese Sample Filtre Set online satışa açılışın jesti için hediye! :)

Çok iyi oldu. Kağıdım bitmek üzere ve arayıştaydım. Sample set için kod vs girmek gerekiyor mu yoksa şimdi girip dümdüz alsak oluyor mu?

Çok iyi oldu. Kağıdım bitmek üzere ve arayıştaydım. Sample set için kod vs girmek gerekiyor mu yoksa şimdi girip dümdüz alsak oluyor mu?

Hiçbir şey girmenize gerek yok. Zaten ilk duyuruyu buradan yaptığım için sorun olmaz :)

Satın alan arkadaşlarım da sipariş numarasıyla beraber buradan bilgi verebilir, hepsine set ekleriz.

Hiçbir şey girmenize gerek yok. Zaten ilk duyuruyu buradan yaptığım için sorun olmaz :)

Satın alan arkadaşlarım da sipariş numarasıyla beraber buradan bilgi verebilir, hepsine set ekleriz.
44433😅

İlk siparişi senden aldık Sevgili Oğuzhan, basit bir an ama özel bir an! :)

Bunu kutlamak için sana ek bir hediye gönderiyorum. Selamlarımla.
Cafec deneme paketi gayet yeterliydi benim için ama şimdi meraklandım ve heyecanlandım, Teşekkür ederim :).

Togay Bey her zaman ki süprizler ile dolu. 😁

@raistlin
Bu deneme setinin içeriği nedir? Deneme seti satın alabiliyor muyuz?

Hani filtreyi alacağıma karar verememiş biri olarak aslında isim olarak en makul olanı deneme seti oluyor benim için. :)

Togay Bey her zaman ki süprizler ile dolu. 😁

@raistlin
Bu deneme setinin içeriği nedir? Deneme seti satın alabiliyor muyuz?

Hani filtreyi alacağıma karar verememiş biri olarak aslında isim olarak en makul olanı deneme seti oluyor benim için. :)

:)

Satın almadığınız her filtreden denemelik olabildiğince ekliyoruz, zarflarımıza da tertemiz sığsın diye çoğunlukla beşer adet.

Orjinal olmayan paketlemeyle para karşılığı deneme seti satmayı tercih etmiyoruz, o yüzden böyle olabildiğince denetmeye çalışıyoruz sizlere.

En azından Abaca gibi temel bir filtreyle başlarsanız bu sayede diğerlerini de bedelsiz olarak deneme şansınız olur. :)

44435 ile ben de 3. oldum sanırım. Benim gibi hangi filtreyi alacağına emin olamayanlar için güzel bir fırsat olmuş, teşekkürler.

Merhabalar,
44438 nolu sipariş ile ben de aldım.

Cafec farkını biz de yaşayalım, sipariş no: 44439.

Stoğumda yer alan 21 farklı çekirdek, 4 farklı filtre şimdi yeni eklenecek 5 filtre daha topla ne yapar 30, 3 ve 0 topla ne etti 3, yaşasın tin coffee'nin 3. yılı!

Ben eve gidemeden dün verdiğim sipariş eve ulaşmış :).

tin.jpeg

Benim için çok özel bir hediye oldu bu çünkü ilk defa Carbonic Mecaration yöntemi ile işlenmiş bir kahve denemiş olacağım. Bu alışveriş epey ilke şahit oldu sanırım :D. Tekrar her iki hediye için de teşekkür ederim. Şimdi akıllarda bir soru hangi filtreyi önerirsiniz bunun için :).

Ben eve gidemeden dün verdiğim sipariş eve ulaşmış :).

Ekli dosyayı görüntüle 5022

Benim için çok özel bir hediye oldu bu çünkü ilk defa Carbonic Mecaration yöntemi ile işlenmiş bir kahve denemiş olacağım. Bu alışveriş epey ilke şahit oldu sanırım :D. Tekrar her iki hediye için de teşekkür ederim. Şimdi akıllarda bir soru hangi filtreyi önerirsiniz bunun için :).

Geçmiş olsun, zehri aldınız 😬

Geri