İşte böyle olunca insanın eli gitmiyor, tam da 1 kg daha alsam mı diye düşünüyordum bende1 kilo daha aldık günlük kahve için, bu seferki çok kötüydügerçekten referans olunmayacak bir yersin sanalbaharat
![]()
İşte böyle olunca insanın eli gitmiyor, tam da 1 kg daha alsam mı diye düşünüyordum bende1 kilo daha aldık günlük kahve için, bu seferki çok kötüydügerçekten referans olunmayacak bir yersin sanalbaharat
![]()
Ben 2x250 gr almıştım. Nedense bir paketi daha güzel gelmiştiİşte böyle olunca insanın eli gitmiyor, tam da 1 kg daha alsam mı diye düşünüyordum bende
Kesinlikle sanal baharat lotosu var.1 kilo daha aldık günlük kahve için, bu seferki çok kötüydügerçekten referans olunmayacak bir yersin sanalbaharat
![]()
Bir şans daha verip James Hoffmannın son v60 reçetesi ile demledim. Suyun soğumasını biraz daha bekledim. Güzel oldu. Hafif acılık var ama rahatsız etmedi beni.Anaerobic Alta Mogiana - Beklediğimden çok daha iyi bir kahve çıktı. İlk 35 gram demleme de defect görmedim. Tabii ki hepsine kefil olamam.
Kırmızı meyve tadım notu bariz bir şekilde var bu arada.
Bir tık acılık var onu da v60 ile çözerim diye düşünüyorum.
Kavrum seçeneği bulunmuyordu ama açıklama da açık kavrum da var gibi bir algı var. Bunu da ulaşıp açık kavrum isteyebiliyorsak bence o acılık problemi de ortadan kalkar diye düşünüyorum.
Bir paket kahvesi dediğiniz gibi iyi çıkabilirken, diğer paket içilmeyecek derecede kötü kokan, ya da kavrumdan dolayı ne yaparsanız yapın çözünmeyen kahveler çıkabiliyor. Bende hep bu şekilde oldu, fiyatı x2 gibi değerlendirmek lazım bu yüzden. İyi çıkan da eh işte dediğim, içilebilirlik eşiğinin hemen üzerinde.Kosta Rika tüketiyorum şu an. Paketine 220 TL verip de aynı tadı aldığım çekirdekler oldu. Burada sanalbaharat övgüsü yapmayacağım ama nitelikli çekirdek ayağına tüketici olarak sömürüldüğümü düşündüğüm çok oluyor.
Anaerobic Alta Mogiana - Beklediğimden çok daha iyi bir kahve çıktı. İlk 35 gram demleme de defect görmedim. Tabii ki hepsine kefil olamam.
Kırmızı meyve tadım notu bariz bir şekilde var bu arada.
Bir tık acılık var onu da v60 ile çözerim diye düşünüyorum.
Kavrum seçeneği bulunmuyordu ama açıklama da açık kavrum da var gibi bir algı var. Bunu da ulaşıp açık kavrum isteyebiliyorsak bence o acılık problemi de ortadan kalkar diye düşünüyorum.
Aynı kahveden bir sipariş daha geçin bakalım sonuç ne olacak.Anaerobic alta mogianadan çok iyi espresso çıkıyor pico ile. Filtrede de fena değil, çok tutarlı da değil. Bana gelen kavrum 02.03.2023.
Picopresso
Df64 ssp mp 16
20gr-44gr
20-25 sn
Notlar: kırmızı meyveler, sek içimi keyifli, canlı, fincanın dibi hemen geliyor. akış mükemmel, kreması iyi.
Şans diyelim. Seasoning için ucuz çekirdek aldım, bunu yanına ilistirdim. Hiçbir beklentim yoktu, iyi çıktı. Baya ucuz olduğu için alinabilir risk olarak gördüm. Tekrar sipariş vermeyeceğim.Aynı kahveden bir sipariş daha geçin bakalım sonuç ne olacak.
Ben 1 ay arayla 2 kez mogiana aldım kavrum aynıydı bir sıkıntı göremedim ama 1kg paket dahil 1kg olarak geliyor, bu 2 siparişimde de bu şekilde oldu. %1 sapma olabilir cevabı geliyor.Aynı kahveden bir sipariş daha geçin bakalım sonuç ne olacak.
Güncel sanal baharattan günlük tadı içilebilir derecede olan bir çekirdek önerisi olan varmı yoksa Kenya almayı düşünüyorum bir kenya ne kadar kötü olabilir ki diye düşünerek
O çıkıyosa ona bile kabulüm bazı kahvelerdeki gibi kısaca kendi tabirimle ziftgibi yada aşırı sönük olmasindansa diye düşünüyorum haksızmiyim diyede soramadan edemeyeceğimBahsi geçen kavurucunun Kenyasından bağımsız olarak söylüyorum, "Bir Kenya ne kadar kötü olabilir ki?" sorusuna cevap olarak: Dümdüz domates salçası içebilirsiniz.