adamların instagram hesabı da var ???
Son post 1 yıl olmuş atılalı. Denemek isteyen varsa kapıda ödeme denesin derim.
adamların instagram hesabı da var ???
Selamlar, immersion denerseniz bayağı üzerinde ve şaşırtıcı bir performans veriyor.![]()
Ürünlerimiz
Baharat, bakliyat ve kuruyemiş online alışveriş sitemiz hizmetinizde, kahveye bekleriz...www.sanalbaharat.com
Güzel kahve, profilini de sevdim. Tavsiye ederim. (Light Roast)
Günlük sabah kahvesi olarak filtre kahve makinasında kullanılmak için önerileriniz var mıdır dostlar?
Ekstrem tadım notları aramıyoruz. Sadece sabah keyif vermesi yeterli. Klasik filtre kahveye uygun badem, çikolata bile olur.
Fakat denediklerinizi öğrenmek isterim.
Şimdiden teşekkürler.
Kenya Top isimli kahveleri tam size göre.Günlük sabah kahvesi olarak filtre kahve makinasında kullanılmak için önerileriniz var mıdır dostlar?
Ekstrem tadım notları aramıyoruz. Sadece sabah keyif vermesi yeterli. Klasik filtre kahveye uygun badem, çikolata bile olur.
Fakat denediklerinizi öğrenmek isterim.
Şimdiden teşekkürler.
Ben moka pot olarak tüketiyorum. 21 gr kahve 200 gr su kullanıyorum.Alta mogianayı nasıl demliyorsunuz? Ben pek randıman alamadım.
3 cup moka potumda denedim. Kahve bodrumda 1 ay beklediğinden midir, hoş bulmadığım fermente tatlar alıyorum. Bana göre değil galiba.Ben moka pot olarak tüketiyorum. 21 gr kahve 200 gr su kullanıyorum.
1 kilo daha aldık günlük kahve için, bu seferki çok kötüydüYeni öğütücümü kalibre etmek ve espresso denemek için bu anaerobik kahveden 1 kilo aldım. Beklediğimden daha iyi çıktı. 3 shot ve 1 v60 demlemesi yaptım. Espressoda rahatsız etmeyen yüksek bir asiditesi var, v60da ise bu asiditesi görece sönük kalıyor. Gövdesi yüksek, kavrumu sanalbaharatın eski tarzına göre açık ama alıştığımız kahvelere göre yine de koyu. V60 demlemesinde ortaya çıkan kabarmadan da çok rahat anlaşılıyor kavrumu. Ama fiyatına göre v60da da espressoda da memnun kaldım. Daha iyi bir kavurucu, bu kahvenin daha kötülerine, kiloda rahat 500-600 lira fiyat biçerdi.
Buram buram aromalar, tatlar dans etmiyor ama düz ticari kahve olmadığı da belli. Günlük kahve için kesinlikle tavsiye ederim. Espressoda da 2 3 deneme yaptıktan sonra çok daha iyi bir tat çıkacak gibi.
Özellikle 250 gramda artık psikolojik sınırımız 300-350 liraya dayandığı bu dönemde ilaç gibi bir kahve
![]()
Ürünlerimiz
Baharat, bakliyat ve kuruyemiş online alışveriş sitemiz hizmetinizde, kahveye bekleriz...www.sanalbaharat.com