• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Brownberry (Sanalbaharat)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Karanfil
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Yakın zamanda yirgacheffe'ini deneyen oldu mu, daha önce alışveriş yapmadım bu siteden eğer günlük içilebilecek bir kahveyse açık kavrumunu almayı düşünüyorum

Yakın zamanda yirgacheffe'ini deneyen oldu mu, daha önce alışveriş yapmadım bu siteden eğer günlük içilebilecek bir kahveyse açık kavrumunu almayı düşünüyorum

Ben bir kaç ay önce denemiştim, sanalbaharat kahvelerini genelde günlük içimde tüketiyorum yirgacheffe de bence fena değildi. Nitelikli kahveler malum fiyatları altınla yarışır oldu günde 2 fincan tüketiyorsam biri genelde uygun fiyatlı kahveler oluyor. Sanalbaharattan 1 kg sipariş verdim ofise gelmiş içlerinde yirgacheffe de var sizin için pazartesi denerim 😊

Ben bir kaç ay önce denemiştim, sanalbaharat kahvelerini genelde günlük içimde tüketiyorum yirgacheffe de bence fena değildi. Nitelikli kahveler malum fiyatları altınla yarışır oldu günde 2 fincan tüketiyorsam biri genelde uygun fiyatlı kahveler oluyor. Sanalbaharattan 1 kg sipariş verdim ofise gelmiş içlerinde yirgacheffe de var sizin için pazartesi denerim 😊
Hocam süper olur, günlük tüketimim 4 bardağa kadar çıktı artık dur demenin vakti geldi :ROFLMAO:

Hocam süper olur, günlük tüketimim 4 bardağa kadar çıktı artık dur demenin vakti geldi :ROFLMAO:
Bende 4 kupa ( 240 ml ) falan tüketiyordum bu aralar ekonomik açıdan 2 kupaya düşürdüm :) günde 50-60 gr ben birde hanımla çocuklar dediğinde ayda 2 kg dan fazla kahve tüketiyorduk böyle 1 kg la sınırlıyorum :)

Ben daha önce 3x250 tükettim gayet içilebilir, çiçek çayı tarzında bir kahve aynı kavrum profiliyle size de gelirse :) Mevcut fiyatıyla asla pişman etmez.

Selamlar, kargoyu şimdi açtım birkaç resim ekleyim fikir verebilir, açık olan yirgacheffe, standart kavrum olan ise Nikaragua. Kavrum tarihleri çok yeni fakat denemek için nikaraguayı mokapot ile demledim alışmış olduğumdan sert bir içimi var, öğütümleri değiştirip deneyeceğim fakat süt ile buzlu falan off gideri var 😜 sanalbaharat kahveleri bence f/p ürünü, beğenmezsem üzülmüyorum açıkçası

6989ACB9-3A07-4028-BB80-1669F13CDE7A.jpeg01B3DD90-787F-4402-B5B8-0E14A467B354.jpeg749DA30B-1C4C-486F-94D6-1AE516BFA515.jpegEB0651F6-0D04-48D5-B174-16A3128F6A93.jpeg

son zamanlarda fiyatları iyice yükseldi. F/P konusu tartışılır oldu bence.
250 gr ortalama 40-50 TL olunca F/P oluyor. Aslında dediğiniz gibi F/P olmasada 250 gr 100-150 TL den sonra malesef öyle oluyor 😞 çok yükseldi fiyatlar ama sadece kahve özelinde değil hayat pahalı 😡

250 gr ortalama 40-50 TL olunca F/P oluyor. Aslında dediğiniz gibi F/P olmasada 250 gr 100-150 TL den sonra malesef öyle oluyor 😞 çok yükseldi fiyatlar ama sadece kahve özelinde değil hayat pahalı 😡

40-50 arası bence de F/P sayılır ama o aralıkta bile kahve kalmamış. Eskiden ne kadarlık sipariş verirsen ver kargo ücreti çıkıyordu. Allahtan son zamanlarda 200 tl üstü kargo ücretsiz yapmışlar.

Diğer paketleride açtım fikir vermesi açısından

Colombia supremo açık kavrum
F8BB680C-050D-44C3-A35C-24E58D0C0275.jpeg

Honduras standart kavrum

1EEE3C44-1A02-4317-AF6D-D70272579396.jpeg

Buda Firma1 Damo, şimdi ne kadar para o kadar köfte 🫢😉

3696EC55-3AA1-4105-B521-297807A0A81A.jpeg

Birçok kahvesini çtiim Bazı sparişlerim Fiyat/Performans ürünüydü bu sebeple zaten denemeye devam ettim ama Arada öyle kavurumlar ve öyle farklı boyutta (toz gibii-irili-ufaklı)ürünler geldikii iade ettim ve devamını kestim Şahsii görüş ve tecrübelerimdir Herkese sağlıcakla keyifli kahveler

Risk almamak adına, ben hep açık kavrum alıyorum. Son alımımda Pulped Natural Speciality'den aldım ve gayet memnun kaldım. Fotoğraf yok maalesef. Bir dahaki sefere artık:) Başka deneyen var mı?

Risk almamak adına, ben hep açık kavrum alıyorum. Son alımımda Pulped Natural Speciality'den aldım ve gayet memnun kaldım. Fotoğraf yok maalesef. Bir dahaki sefere artık:) Başka deneyen var mı?
Pulped naturalin standardı mokapot için bile cok koyuydu bu yüzden açık olanına cesaret edemedim.

Son iki seferdir aldigim acik kavrumlar eskiye gore daha koyu nedense.
Ayrica tarihler yeni olsa da nedense koku olarak asla bir taze kahve kokusu olmuyor burdan alinca. Fiyat ise en uygunlardan o yuzden ne desem bilemiyorum 😂

Geri