Kettlellica
Barista
Yakın zamanda yirgacheffe'ini deneyen oldu mu, daha önce alışveriş yapmadım bu siteden eğer günlük içilebilecek bir kahveyse açık kavrumunu almayı düşünüyorum
Yakın zamanda yirgacheffe'ini deneyen oldu mu, daha önce alışveriş yapmadım bu siteden eğer günlük içilebilecek bir kahveyse açık kavrumunu almayı düşünüyorum
Hocam süper olur, günlük tüketimim 4 bardağa kadar çıktı artık dur demenin vakti geldiBen bir kaç ay önce denemiştim, sanalbaharat kahvelerini genelde günlük içimde tüketiyorum yirgacheffe de bence fena değildi. Nitelikli kahveler malum fiyatları altınla yarışır oldu günde 2 fincan tüketiyorsam biri genelde uygun fiyatlı kahveler oluyor. Sanalbaharattan 1 kg sipariş verdim ofise gelmiş içlerinde yirgacheffe de var sizin için pazartesi denerim![]()
Bende 4 kupa ( 240 ml ) falan tüketiyordum bu aralar ekonomik açıdan 2 kupaya düşürdümHocam süper olur, günlük tüketimim 4 bardağa kadar çıktı artık dur demenin vakti geldi![]()
Fena değil bence fiyatına göre. Deneyebilirsiniz, havalar da ısındı en kötü cold breew e gider.Yakın zamanda yirgacheffe'ini deneyen oldu mu, daha önce alışveriş yapmadım bu siteden eğer günlük içilebilecek bir kahveyse açık kavrumunu almayı düşünüyorum
Etiyopya severim zaten kavrum sıkıntılı gelmezse sorun olmaz benim için. Dediğiniz gibi en kötü soğuk demlemeye gider.Fena değil bence fiyatına göre. Deneyebilirsiniz, havalar da ısındı en kötü cold breew e gider.
Ben daha önce 3x250 tükettim gayet içilebilir, çiçek çayı tarzında bir kahve aynı kavrum profiliyle size de gelirseYakın zamanda yirgacheffe'ini deneyen oldu mu, daha önce alışveriş yapmadım bu siteden eğer günlük içilebilecek bir kahveyse açık kavrumunu almayı düşünüyorum
Selamlar, kargoyu şimdi açtım birkaç resim ekleyim fikir verebilir, açık olan yirgacheffe, standart kavrum olan ise Nikaragua. Kavrum tarihleri çok yeni fakat denemek için nikaraguayı mokapot ile demledim alışmış olduğumdan sert bir içimi var, öğütümleri değiştirip deneyeceğim fakat süt ile buzlu falan off gideri varYakın zamanda yirgacheffe'ini deneyen oldu mu, daha önce alışveriş yapmadım bu siteden eğer günlük içilebilecek bir kahveyse açık kavrumunu almayı düşünüyorum

250 gr ortalama 40-50 TL olunca F/P oluyor. Aslında dediğiniz gibi F/P olmasada 250 gr 100-150 TL den sonra malesef öyle oluyorson zamanlarda fiyatları iyice yükseldi. F/P konusu tartışılır oldu bence.
250 gr ortalama 40-50 TL olunca F/P oluyor. Aslında dediğiniz gibi F/P olmasada 250 gr 100-150 TL den sonra malesef öyle oluyorçok yükseldi fiyatlar ama sadece kahve özelinde değil hayat pahalı
![]()
Kilosu 175 tl olan kahvenin bardağa maliyeti 2.65 tl falan oluyor aşağı yukarı. Bu devirde dışarıda bu fiyatlara kahve içemeyeceğimizi de düşünürsek kötünün iyisi diyebiliriz benceson zamanlarda fiyatları iyice yükseldi. F/P konusu tartışılır oldu bence.
Pulped naturalin standardı mokapot için bile cok koyuydu bu yüzden açık olanına cesaret edemedim.Risk almamak adına, ben hep açık kavrum alıyorum. Son alımımda Pulped Natural Speciality'den aldım ve gayet memnun kaldım. Fotoğraf yok maalesef. Bir dahaki sefere artıkBaşka deneyen var mı?
20/300 93°C su 2.45 demleme süresiyle meyvemsi çiçeksi hoş bir bardak çıkardı. Açıkçası kavrum işi kumar olsa da günlük tüketim için alınabilecek bir kahve olduğunu düşünüyorum.Açık kavrum yirgacheffe gr1 elime ulaştı. Kavrum çok koyu durmuyor gibi.