Hangi kavrumu tercih ettiniz ?Sanalbaharat'dan aldığın son kahvelerin hepside iyiydi. Kahvelerin açıklamasında yazanlar bire bir tutuyor. En beğendiğim kahve meyvemsi tatları olan Etiyopya Yirgacheffe Gr1 oldu. Yumuşak içimli, meyve tatları olan sevdiğiniz başka kahve varmı?
Etiyopya Sidamo Gr1Hangi kavrumu tercih ettiniz ?
Test kavurması durumunu bilmiyorum ama 1-2 sene önce gelen bir brezilya çekirdeğinin ilk kavrumlarından aldığımda çok hoşken sonraki kavrumlarında aynı tadı pek olmamıştı. O biraz şans işi gibi.Pulped Natural Brezilya deneyen var mı? Biraz bekleyip mi denemek lazım acaba test kavurması denk gelmesin diye?
Ben mokapot için standart kavrum aldım. 8 günlük iken denediğimde hiç verim alamadım mokapotta. Bekliyorum belki gaz salınca düzelir.Pulped Natural Brezilya deneyen var mı? Biraz bekleyip mi denemek lazım acaba test kavurması denk gelmesin diye?
Bu aralar aldığım kahvelerden ben de verim alamadım. Açık kavrum alıyorum çok açık geliyor. Standart alıyorum çok kavrulmuş.Ben mokapot için standart kavrum aldım. 8 günlük iken denediğimde hiç verim alamadım mokapotta. Bekliyorum belki gaz salınca düzelir.
7x100 paket yapıp tekli alımlara göre daha uygun bir fiyatlandırma yapacaklarmış. Ben kesin denerim. 100 gramlık olacağı için kavrumların kötü olmayacağını düşünüyorum. Son zamanlarda aldığım açık kavrumlar oldukça tatmin ediciydi. Özellikle gr1leri çok başarılı buldum.Yeni kahveler ekleniyormuş.
Haydaa, o fiyatlara ikawa da düzgün profilleyip kavururlarsa yıkarlar sanalbaharatıBir de ikawa almışlar. Noluyor bu Sanalbaharat a. Güzel kahveler çıkacak gibi