• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Black Friday Kampanyaları

Aydogan bey amazon türkiye üzerinden ürün alındıgında gönderen Almanya oldugunda +187 kargo ücreti diyor bunun üzerine vergi de mi ekleniyor? vcf125x almayı düşünüyorum nasıl bir ürün espresso için yeterli olur mu? Teşekkürler.
Merhabalar, Türkiye'de extra hiç bir şey ödemiyorsunuz. Kartdan ne çektiyseniz o kadar.
Ayrıca ben çok memnunum, son derece pratik, ve ev için keyifli bir makina. 🙂

indirim olursa cleancup ve kernel düşünüyorum. odak filtre bu kavurucularda

espressocu abilerden tavsiye görürsem onu da alırım.. (kafeinkultur boxx spada william vs..
tercihen espresso çekirdeği 150 lira ve 85 puan civarı olursa..

indirim olursa cleancup ve kernel düşünüyorum. odak filtre bu kavurucularda

espressocu abilerden tavsiye görürsem onu da alırım.. (kafeinkultur boxx spada william vs..
tercihen espresso çekirdeği 150 lira ve 85 puan civarı olursa..
Department Bolıvıa güzeldi tavsiye ederim.Türk kahvesine de ayrı yakışıyor.

kernel %20 yapmış

Story %15: cyber15
William's %20: blackfriday2022
Celsius %30: black
Fam %20: blackcoffee
MeetLab: %20: meetblack
Montag %20: black20
Kernel %20: kernel20
Overdose %20: efsanecuma
Kamarad %25: (sepet indirimi)
Petra %20: (sepet indirimi)
Null %30: (sepet indirimi)
Spada %20: (sepet indirimi)
Boxx %15: (sepet indirimi)
Clean Cup %20: (sitede tanımlı)
Kungpow %25: (sitede tanımlı)
Gordion %20: (sitede tanımlı)
Coffeerem %25: (sitede tanımlı)
Grizzly %20: (sitede tanımlı)

Colonna %20: blackfriday

Comandante %10 (sitede tanımlı)
1zpresso %10: (sitede tanımlı)

Son düzenleme:
@BK8 montag mail atmış, BLACK20 koduyla 25 kasim saat 23:59 a kadar geçerliymiş.

Geri