• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Black Friday Kampanyaları

Daha öncesinde Paper'dan 2 kahve deneyip pek de memnun kalmamıştım ama bu indirimle El Mirador 100 lira indirimli oluyor. Deneyip tavsiye eden varsa düşünülebilir.
Çok güzel kahve tavsiye ederim dengeli bir kahve kuru kokusu bile güzel 😋

Black friday bitmiş nerede o eski kapkara cumalar aaahhh ahhh ;)

Bir tek bunu düşürebildik o da anlık bir şeye denk geldik sanırım.

Ekli dosyalar

• E120DDEE-28DE-4F04-9C58-DDCECD6DB5D2.jpeg
    E120DDEE-28DE-4F04-9C58-DDCECD6DB5D2.jpeg
    124.3 KB · Görüntüleme: 214
Fam Coffee'den Tega&Tula' ları deneyen var mı acaba hem yıkanmış hem natürel olarak iki farklı methodu olunca ilgimi çekti. Ayın 30'una kadar devam ediyormuş orda da %20 indirim

Kaput filtre indirimi gören var mı arkadaşlar? Elimdeki kulakçıklı hariolar demleme rekorları kırmamı sağlıyor, acilen iyi filtre bulmam lazım.

Hocam selamlar, kulakçıklı olanlarda kağıt filtreyi ıslattıktan sonra dripperın delik kısmından biraz aşağı çekerseniz hız konusunda bayağı dengeli ve hızlı hale geliyor denemenizi tavsiye ederim.
Selam hocam, dediğinizi deneyeceğim, standart kullanımda 25 gr kahve için comandantede 24’e kadar çıkmama rağmen tıkanıyor, umarım sizin yöntemde olmaz böyle bi sorun.

Selam hocam, dediğinizi deneyeceğim, standart kullanımda 25 gr kahve için comandantede 24’e kadar çıkmama rağmen tıkanıyor, umarım sizin yöntemde olmaz böyle bi sorun.
Merhabalar, tıkanma konusundan bağımsız olarak söylüyorum: Comandante 24 klik çok da kalın bir öğütüm sayılmaz, hele de 25 gram dikkate alındığında.

Ben genelde 30 gr kahve için cmd red clix 39 kullanıyorum ve süre kısmında hiçbir zaman sıkıntı yaşamadım. Yüksek dozajlarda ön demlemeyi iyi yapmanız, sert bir swirl ve merkezden çok uzaklaşmadan suyu kontrollü döktüğünüzde süre ve demlemeleriniz iyileşecektir. Kettle yüksekliği ve merkez agitation da yüksek dozajlarda çok dengeli bir sonuç çıkartıyor, bilginize.

Geri