gardelli de mi bu kampanya
Evet gardelli nin sitesinde.gardelli de mi bu kampanya
gardelli de kodu girdim ama yemedi. bende aramaktan vazgeçtimgardelli de mi bu kampanya
Maksimum %40 ile 4 bin civarına gelir. Yine de iyi gibi geldi fiyatıEkli dosyayı görüntüle 23072
Beanbros'da bugün için. Elektrikli mutfak aletlerine normal verginin dışında ötv çıkabiliyor, bilginiz olsun.
Türkiye seçince nedense VAT'ı düşmüyor. Onu da yapsa fiyat daha da iyi olacakmış.Maksimum %40 ile 4 bin civarına gelir. Yine de iyi gibi geldi fiyatı
o kadar bile çıkmaz bence %20 gümrük vergisi dışında almayabilirler bile. Ama belli de olmaz tabiMaksimum %40 ile 4 bin civarına gelir. Yine de iyi gibi geldi fiyatı
ka zik la ni yo ruz!!!Ekli dosyayı görüntüle 23072
Beanbros'da bugün için. Elektrikli mutfak aletlerine normal verginin dışında ötv çıkabiliyor, bilginiz olsun.
Şimdi tekrar denedim oldu.Ekli dosyayı görüntüle 23074
Ben aldım sıkıntı yoktu.
Türkiye'de 4950. Vergilerle bize 4200 civarına bile patlayabilir. 750 lira için değer mi acaba? Yurtdışında tanıdık olsa hiç düşünmem.Maksimum %40 ile 4 bin civarına gelir. Yine de iyi gibi geldi
Maksimum o fiyat hocam 3.5 3.7 de olabilirTürkiye'de 4950. Vergilerle bize 4200 civarına bile patlayabilir. 750 lira için değer mi acaba? Yurtdışında tanıdık olsa hiç düşünmem.
Olabilir tabi ama ben kendi adıma o riski almam.Maksimum o fiyat hocam 3.5 3.7 de olabilir
Teknik servis olayını gözden kaçırma üstad. Nihayetinde elektronik cihaz.Maksimum o fiyat hocam 3.5 3.7 de olabilir
Merhaba,Montag %20 indirim yapmış ancak ödeme yöntemlerinde bir sıkıntı var sanırım. Kredi kartı ve banka kartı ödemeleri şuan bulunmamaktadır diye uyarı geliyor. Üzücü![]()
Cidden önemli gözden kaçırmamak lazım. Bu konuda hem ağzım yanmıştır hemde örneklerini görmüşümdür.Teknik servis olayını gözden kaçırma üstad. Nihayetinde elektronik cihaz.
Yurtdışından aldığın ürün bozulduğunda bir anda muhatapsız kalabilirsin. Hoş bozulduğunda Tin'e gönderirsen geri çevirmezler ama bu da bir ihtimal.