• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Black Friday Kampanyaları

Aydoğan abi bizdenucuz sitesindeki yorumlarını okuyorum. İngiltere'den öğütücü, Almanya'dan espresso makinası almıştın. ABD'den ne aldın? Fiş ve voltaj problemi var.

Aydoğan abi bizdenucuz sitesindeki yorumlarını okuyorum. İngiltere'den öğütücü, Almanya'dan espresso makinası almıştın. ABD'den ne aldın? Fiş ve voltaj problemi var.
Merhaba. 🙂
Güzel soru, seramik dişli el demeni. 😃

@Aydogan abi Amerika'dan aldigin ürün kaç günde geldi ve ne kadar vergi ödedin?
Süreyi tam hatırlamıyorum ama 10 günü geçmedi sanırım.
Dediğim gibi vergi, kargo gibi ücretler tamamen ödeme sayfasında onayladıklarımız. Haricinde hiç bir ücret yok.

Banbino da güzel makina, ancak ben 58mm. portafiltre ile daha profesyonele yakın çıktılar almak için bunu tercih ettim. Brivelli bu makinayı diğer Avrupa ülkelerinde Sunbean markası ile satışa sunmuş. Oradaki yorumları okuduğumda hepsi olumlu ve 5 yıldızlı yorumlar. 🙂👍

Bu fiyata ne dersiniz alınır mı

Bu kahveden uygun olduğu için almıştım. Ancak fiyatının aksine beni çok memnun eden bir kahve oldu. F/p çekirdeği diyebilirim hatta bu sene içtiğim birçok çekirdekten iyi. 2 paket de depoladım tavsiye ederim herkese.

V60 için Önerebileceğiniz demleme reçetesini paylaşabilir misiniz?
18/300 TM18 klik
50 ml 30 sn bloom
ardından 150 ml ye tamamlama
ardından 300 e tamamlama su döküşü bitişi yaklaşık 1.30 ve toplam süre yaklaşık 2.30

ya da
yine 18/300 TM18 klik
80 ml 45 sn bloom
ardından 180 ml ye tamamlama
ardından 300 e tamamlama. Su döküşü yaklaşık 1.45 de bitiyor ve toplam süre 2.45.
Son döküşlere yataktaki su bitmek üzereyken başlıyorum.

Sıcaklık 92 derece
Filtre olarak hario 100 lü ve rossmann kullandım pek oynamadı süre. Su olarak da abant ve erikli karışık kullandım ikisinde de güzel sonuçlar aldım.
İki reçeteyi de deneyebilirsiniz şahsen ikisinde de memnun kaldım. 2.45 de biten biraz daha gövdeli oluyor tabi. İlk kahve paketim bitti sayılır :)

Edit: sıcaklık

Son düzenleme:
18/300 TM18 klik
50 ml 30 sn bloom
ardından 150 ml ye tamamlama
ardından 300 e tamamlama su döküşü bitişi yaklaşık 1.30 ve toplam süre yaklaşık 2.30

ya da
yine 18/300 TM18 klik
80 ml 45 sn bloom
ardından 180 ml ye tamamlama
ardından 300 e tamamlama. Su döküşü yaklaşık 1.45 de bitiyor ve toplam süre 2.45.
Son döküşlere yataktaki su bitmek üzereyken başlıyorum.

Filtre olarak hario 100 lü ve rossmann kullandım pek oynamadı süre. Su olarak da abant ve erikli karışık kullandım ikisinde de güzel sonuçlar aldım.
İki reçeteyi de deneyebilirsiniz şahsen ikisinde de memnun kaldım. 2.45 de biten biraz daha gövdeli oluyor tabi. İlk kahve paketim bitti sayılır :)
Detaylı anlatım için teşekkür ederim, yarın deneyeceğim.

Normal şartlarda 30-35 lira vergi çıksa 300'e gelmiş olur. Eğer önceki sayfalarda denildiği gibi Petra da haftaya kargolamaya başlayacaksa muhtemelen benzer zamanlarda elinize geçebilir.
58,08 gümrük masrafı çıkmış görünüyor. Ürünü henüz teslim almadım

Bu Amazon germany üzerinden alınan ürünler, genelde yazanlar 4 günde geldiğini vs belirtiyor hızlı teslimat seçeneği ile mi 4 gün içinde geliyor yoksa normal teslimat seçeneği mi ?

Normal teslimat, ben makinayı sabah 7:30 gibi sipaş ettim, öğlen 2 de kargoya verildi.

Breville Vcf125X bu makinadan memnun musunuz bununla BES810 arasında gidip geliyorum ne farkı var aradaki farka değer mi acaba amazon.com.tr ile enplus fiyatları neden farklı acaba enplus daha pahalı aynı ürünlerde​

Breville Vcf125X bu makinadan memnun musunuz bununla BES810 arasında gidip geliyorum ne farkı var aradaki farka değer mi acaba amazon.com.tr ile enplus fiyatları neden farklı acaba enplus daha pahalı aynı ürünlerde​

Ben kullanmadım iki makinayi da ama bes810 54mm portafiltre ile geliyor hem basınçlı hem basıncsiz sepet ile ve tamper metal, vcf125x 58mm basınçlı portafiltre olarak geliyor tamper bes810 gibi gözüküyor ama plastik sanırım. Benim gozlemim kasa olarak malzeme kalitesi olarak bes810 diğerine göre daha sağlam duruyor. onun dışında fark olmaması lazım

Geri