• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Black Friday Kampanyaları

Yanlışlıkla olmuştur diye hüsnü zan ediyorum ama eğer firmanın indirimle alakalı tutumu böyle ise tam fiyasko demektir. 14 kasımda sipariş ettiğim sample box 16 kasım kavrumlu geldi ben de indirimden aldım böyle bir sorun yaşamadım

Bende ona takıldım aslında..
En pahalı iki kahvesini indirimden aldığım için böyle davrandıklarını hissettim ister istemez

Az önce iletişime geçtim .Etikette excell den bir rakam hatası olduğunu ellerinde okadar eski kahve bulundurmadıklarını 27 kasım kavrumlu olduğunu söylediler. Şimdilik bir sorun görünmüyor. Güveniyorum ve kahvelerime odaklanıyorum 🌺

etikete güvenip paketi erken açtım ona yanıyorum 😭

edit: ekleme yaptım

Az önce iletişime geçtim .Etikette excell den bir rakam hatası olduğunu ellerinde okadar eski kahve bulundurmadıklarını 27 kasım kavrumlu olduğunu söylediler. Şimdilik bir sorun görünmüyor. Güveniyorum ve kahvelerime odaklanıyorum 🌺

etikete güvenip paketi erken açtım ona yanıyorum 😭

edit: ekleme yaptım
Boxx güvenilir bir kavurucudur. 27 Kasım kavrumlu ise paketi açınca anlarsınız zaten. Gaz salınımı devam ediyordur.

Boxx güvenilir bir kavurucudur. 27 Kasım kavrumlu ise paketi açınca anlarsınız zaten. Gaz salınımı devam ediyordur.
Katılıyorum arkadaşlar benden kahve önerisi istediklerinde direk güvenip önerebildiğim yerlerden birisidir.

Arkadaşlar bir yanlış anlaşılma oldu sanırım . Ben yaşadığım bir durumu paylaştım. Böyle hatalar olabilir.Zaten anlayışla karşıladım. İlk defa alışveriş yaptığım bir kavurucu değil . Kendilerine güveniyorum ve çok severim. Bu yüzden bir yanlış anlaşılma olmasın diye tekrar yazıyorum 😊

Ben de Temmuz ayında, Amazon Almanya'dan Brivelli VCF 125 Mini Barista Expresso makinası aldım. Çok da memnunum. 🙂
Şuan o makinanın fiyatı baya uygun ilerliyor 58 mm portafiltresi olması da iyimis

54 mm portafilter var. Kazan hacmi hakkında ben de bilgi göremedim. Ama aşağıdaki sistem kullanıyor. Ev kullanıma yeterli olacaktır.
1606907219197.png

Son düzenleme:
Kesinlikle, ben 2700 liraya almıştım.
Hocam Amazon Almanya dan alınca nasıl gelişiyor olaylar. Vergi algı oluyor mu ödediğimizin üstüne daha önce böyle bir alışveriş deneyimim olmadı merak ediyorum da 😄

Hocam Amazon Almanya dan alınca nasıl gelişiyor olaylar. Vergi algı oluyor mu ödediğimizin üstüne daha önce böyle bir alışveriş deneyimim olmadı merak ediyorum da 😄
Vergi ve kargo ücretini başta alıyor. Ödeme sayfasında gösteriyor neyden ne kadar aldığını. Sonrasında gerisi kargo firmasının işi. DHL bir şey istemiyor, sadece dağıtım öncesi arayarak kimlik no istiyorlar. UPS mail yoluyla vekaletname gönderiyor, doldurmanı istiyor.

Ben de espresso makinemi Amazon.de üzerinden aldım. Enplusa göre %65 daha ucuza geldi.

Amazondan bir ürün aldığınızda ödeme sayfasında her şeyi görüp öyle ödeme yapıyorsuz.
Ürün geldiğinde beni UPS kargo yetkilisi aradı, gümrük işlemleri için sadece TC istedi ve ertesi gün siparişim elime ulaştı.
Farklı hic bir ücret yok.
Hem de 4 iş gününde elime ulaştı.

Geri