• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Black Friday Kampanyaları

Ya ortaklar bölündü, ya da firma battı ve farklı isimle yeniden üretime geçti, bir isim değişikliği var ancak sanırım aynı ürün...
Kırılma olasılığının düşüklüğünden dolayı karavanda kahve olayını Clever dripper ile çözmeyi düşünüyorum ancak Mr.Clever olanını henüz kullanana yada yoruma denk gelmedim. Plastik kalitesinin ikisinde de aynı olduğunu bilsem sorun kalmayacak. :unsure:

Farklı Kahveler Denemek isteyenler için Tokyo'da bulunan Apollons-gold isimli kavurucu da da şu şekilde bir paket var yanında viski fıçılarında dinlendirilmiş bir kahve hediye ediyorlar. DHL ile gönderiyorlar. BF ye özel ücretsiz kargo seçeneği mevcut.

Peak Water Kurucu Maxwell in sahip olduğu Colonna da ise herhangi bir kahve alımında Zacatin Gesha gönderiyorlar normal satış fiyatı 15 pound civarı. Ben Rare-Duo paketi satın aldım NEWSLETTER10 kodu ile %10 indirim oldu. Kargo ücreti de oldukça makul.

Selamlar,

Yurtdışından sipariş konusunda pek deneyimim yok. Rare Duo satın alırsam sizce gümrüğe takılır mı? Birde Colonna'nın kavrumu nasıldır, daha onceden sipariş verdiyseniz memnun kalmışmıydınız?

Celsius kahveleri eline ulaşıp da tartan var mı? Paket içinde tarttığımda Ruanda 265 gram geldi ama Kongo 249 gram geldi. 3-5 gram derdinde değilim ama 15-16 gram da biraz fazla değil mi?
Eksik gelmesinde fazla gelsin ♥️

Selamlar,

Yurtdışından sipariş konusunda pek deneyimim yok. Rare Duo satın alırsam sizce gümrüğe takılır mı? Birde Colonna'nın kavrumu nasıldır, daha onceden sipariş verdiyseniz memnun kalmışmıydınız?

Mustafa Bey yazmış bende ekliyim ürünler her halükarda gümrüğe uğruyor ve satın alma miktarınızın %20 si kadar ilave gümrük vergisi ekleniyor. PTT memuru kapıda paketi teslim ederken vergin ücretini sizden tahsil ediyor. Bende ilk defa Colonna dan sipariş verdim ama firmanın sahipleri kahve sektöründe tanınmış kişiler ve kulüpten alıpta memnun olan üyelerimiz var.

Mustafa Bey yazmış bende ekliyim ürünler her halükarda gümrüğe uğruyor ve satın alma miktarınızın %20 si kadar ilave gümrük vergisi ekleniyor. PTT memuru kapıda paketi teslim ederken vergin ücretini sizden tahsil ediyor. Bende ilk defa Colonna dan sipariş verdim ama firmanın sahipleri kahve sektöründe tanınmış kişiler ve kulüpten alıpta memnun olan üyelerimiz var.
Bilgi için çok teşekkürler, gümrükte açılmış bir kaç paket gördüm. Bu durum pek hoşuma gitmedi o yüzden şimdilik takipçi olacağım sanırım :)

Farklı Kahveler Denemek isteyenler için Tokyo'da bulunan Apollons-gold isimli kavurucu da da şu şekilde bir paket var yanında viski fıçılarında dinlendirilmiş bir kahve hediye ediyorlar. DHL ile gönderiyorlar. BF ye özel ücretsiz kargo seçeneği mevcut.

Peak Water Kurucu Maxwell in sahip olduğu Colonna da ise herhangi bir kahve alımında Zacatin Gesha gönderiyorlar normal satış fiyatı 15 pound civarı. Ben Rare-Duo paketi satın aldım NEWSLETTER10 kodu ile %10 indirim oldu. Kargo ücreti de oldukça makul.

3 poundluk kargo takipsiz mi acaba

Bilgi için çok teşekkürler, gümrükte açılmış bir kaç paket gördüm. Bu durum pek hoşuma gitmedi o yüzden şimdilik takipçi olacağım sanırım :)

Evet bende yurtdışından onlarca alışveriş yaptım 1-2 defa benim paketimide açmışlardı. Neyse ki paketlere bir şey olmamıştı :)

Eksik gelmesinde fazla gelsin ♥️

Eleştiriyi yanlış yorumladınız sanırım. Arkadaş zaten fazla değil eksik geldiğini belirtmiş. Paketlerin boş ağırlığı yaklaşık 15 gr oluyor. Dolayısıyla 250 gr lık kahveleri tarttığımızda 265 gr ölçmemiz gerekir. Arkadaşta Kongo nun 249 gr olduğu söylüyor ve 15-16 gr eksik yani. (Ben öyle yorumladım)
Bu durum ya son zamanlarda fazla olmaya başladı ya da hep oluyordu ama farkında değildik ve artık herkes gelen paketleri tartmaya başladığı için dikkat çekmeye başladı.
250 gramı 100 TL olan bir kahvenin 1 gramı 0,4 TL yapıyor. 15 gr lık bir eksiklik 6 TL gibi bir tutara denk geliyor. Bence kavurucuların da biraz daha dikkatli olması lazım.

Eleştiriyi yanlış yorumladınız sanırım. Arkadaş zaten fazla değil eksik geldiğini belirtmiş. Paketlerin boş ağırlığı yaklaşık 15 gr oluyor. Dolayısıyla 250 gr lık kahveleri tarttığımızda 265 gr ölçmemiz gerekir. Arkadaşta Kongo nun 249 gr olduğu söylüyor ve 15-16 gr eksik yani. (Ben öyle yorumladım)
Bu durum ya son zamanlarda fazla olmaya başladı ya da hep oluyordu ama farkında değildik ve artık herkes gelen paketleri tartmaya başladığı için dikkat çekmeye başladı.
250 gramı 100 TL olan bir kahvenin 1 gramı 0,4 TL yapıyor. 15 gr lık bir eksiklik 6 TL gibi bir tutara denk geliyor. Bence kavurucuların da biraz daha dikkatli olması lazım.
Evet kesinlikle yanlış anlamışız. Öncelikle hiçbir işletmenin 15 gr kahveden kaçacağını kesinlikle düşünmüyoruz. Yoğunluktan kaynaklı gözden kaçmış olabilir. Tabii ki bu bir savuma değil. Kavuruculardan ziyade paketleyen arkadaşlarımızın daha dikkatli olması lazım. Sevgili @okankrc Bey ile iletişime geçtik zaten. 250 gramı %25 indirimle 45₺ olan çekirdeğimizde ki eksik olan 15 gr lık 2,7₺ lik farka istinaden kendisine 50 gr kahve gönderdik. Şu an Yurtiçi kargo teslim aldı. Umarız afiyetle içer ♥️

Bu Colonna Coffee'deki geisha hediyesi bitti mi yoksa hala devam ediyor mu? Sepete ücretsiz ekleniyor ama ürün sayfasında tükendiği söyleniyor. Anlayamadım açıkçası...

Geri