• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Black Friday Kampanyaları

Petra - Etiyopya Burtukaana Wote Konga deneyen var mı?

Bir indirim linki vermeyeceğim ama uyarı olması açısından ufak bir şeyler söylemek istedim. Alacağınız şeyde marka gözetmiyorsanız online indirimlerdense bölgenizdeki ucuzcu, her şeyi satan marketlere bi uğrayın. Kullandığım çiftçidarlı bardakları oradan 30 liraya aldım. Fotoğraf olarak eklediğim karafların da fiyatları 90 tl ve 115 tl. 200ml'lik flat white için kullanılabilecek bu fincanlar ise 17.50 tl.

Ekli dosyalar

• WhatsApp Image 2022-11-25 at 16.26.25 (1).jpeg
    WhatsApp Image 2022-11-25 at 16.26.25 (1).jpeg
    98.6 KB · Görüntüleme: 156
  • WhatsApp Image 2022-11-25 at 16.26.25.jpeg
    WhatsApp Image 2022-11-25 at 16.26.25.jpeg
    112 KB · Görüntüleme: 157
Bir indirim linki vermeyeceğim ama uyarı olması açısından ufak bir şeyler söylemek istedim. Alacağınız şeyde marka gözetmiyorsanız online indirimlerdense bölgenizdeki ucuzcu, her şeyi satan marketlere bi uğrayın. Kullandığım çiftçidarlı bardakları oradan 30 liraya aldım. Fotoğraf olarak eklediğim karafların da fiyatları 90 tl ve 115 tl. 200ml'lik flat white için kullanılabilecek bu fincanlar ise 17.50 tl.
Artı olarak Hario serverların çok kötü bir akışı yok mu?
Mesela 40TL ye aldığım laboratuvar beherini kullanırken daha çok keyif alıyorum

Artı olarak Hario serverların çok kötü bir akışı yok mu?
Mesela 40TL ye aldığım laboratuvar beherini kullanırken daha çok keyif alıyorum
Bence de öyle. Server konusunda fiyat, estetik, işlev boyutlarının hepsi çok verimsiz bir seviyede bana göre. Şu sıralar bir french presste demliyorum, bardaklara boşaltırken en ufak bir damlatması vs olmadı.

Genelde düşük gramajlı demlemeler yapıyorum şu soldaki gibi ufak bir server aradım her yerde bulamadım. Çok güzel görünüyor.

İndirimler fena değil ama 5 kilo kahve alanlar görüyorum.

Kahve tazeyken güzel arkadaşlar paket başı 50-100 lira kâr edeceksiniz diye aylarca bayat kahve içmeyin derim.
Petra - Etiyopya Burtukaana Wote Konga deneyen var mı?
butun tuslara basmislar- cilek, gul, portakal. sepette 500 gr bekletiyorum. bir kivilcim lazim ...

ama ben bu wolisho-kurumeden iyi bir sonuc alamadim simdiye kadar :/

Hiç yurtdışı fırsat düşmedi bu sene? Geçen sene ücretsiz kargodan vs yararlanmıştık ne güzel.

Hiç yurtdışı fırsat düşmedi bu sene? Geçen sene ücretsiz kargodan vs yararlanmıştık ne güzel.

fjord coffee de %40 indirim var.
gardelli mzungu da %30 indirim var
colonna blackfriday kodu ile %20 indirim var

Aynen. Karar veremeden günlük indirim uygulayanlar elendi.Null,Kernel, Boxx,Spada arasında daha rahat seçim yapabileceğim.

William's %20: blackfriday2022
Celsius %30: black
Fam %20: blackcoffee
MeetLab: %20: meetblack
Montag %20: black20
Kernel %20: kernel20
Overdose %20: efsanecuma
Kamarad %25: (sepet indirimi)
Petra %20: (sepet indirimi)
Null %30: (sepet indirimi)
Spada %20: (sepet indirimi)
Boxx %15: (sepet indirimi)