• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Baristatus

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ogakuzar
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Son düzenleme:
Bu sefer alacağım o kahveyi benim olacak demleyip demleyip içicem içiricem bugün birde ihale videosunuda izledim iyice kendimi yükselttim 😂 Başka bir sürpriz kahve çıkar üzülür müyüm hayır sadece bir şüphe oluşur aklımda bir oyuna mı geliyorum acaba hepsini ekip kendine mi sakladı diye 😂😂
Bu arada yoğurdu dolaba koyma alarmı kapalı yoğurt önemli hele ev yapımı ise öff zaten onların fiyatlarıda uçtu ne olacak bu yoğurt fiyatları 😂😃

Bu sefer alacağım o kahveyi benim olacak demleyip demleyip içicem içiricem bugün birde ihale videosunuda izledim iyice kendimi yükselttim 😂 Başka bir sürpriz kahve çıkar üzülür müyüm hayır sadece bir şüphe oluşur aklımda bir oyuna mı geliyorum acaba hepsini ekip kendine mi sakladı diye 😂😂
Bu arada yoğurdu dolaba koyma alarmı kapalı yoğurt önemli hele ev yapımı ise öff zaten onların fiyatlarıda uçtu ne olacak bu yoğurt fiyatları 😂😃
Haşim abi yanılmıyorsam bir videoda guetamala dan önce sürpriz bir kahve olacağından bahsetmişti, muhtemelen yarın çıkacak kahve o bahsettiği sürpriz kahve olsa gerek hemen guetamalaya yükselmeyin bence 😀

Haşim abi yanılmıyorsam bir videoda guetamala dan önce sürpriz bir kahve olacağından bahsetmişti, muhtemelen yarın çıkacak kahve o bahsettiği sürpriz kahve olsa gerek hemen guetamalaya yükselmeyin bence 😀
O bilgiyi kaçırmışım ben bunu söylediğiniz iyi oldu en azından görüp şok olmamış olurum 😃 Getireceği kahvelere güveniyorum yinede bir bakalım nasıl bir kahve karşımıza çıkacak 😃

ayın ilk kahvesi için son düzlüğe girildi sanırım artık :D ayın başka kahvesi veya kahveleri de olacak mı? bunlar hep gizemini koruyor tabi. bir spoiler alsak;) @Oguzhan
söz Haşim beye söylemeyeceğiz.

ayın ilk kahvesi için son düzlüğe girildi sanırım artık :D ayın başka kahvesi veya kahveleri de olacak mı? bunlar hep gizemini koruyor tabi. bir spoiler alsak;) @Oguzhan
söz Haşim beye söylemeyeceğiz.
@Oguzhan biliyor mu diye sormak lazım ilk önce ahahah. Bizle öğrendiğini düşünüyorum

1,5 saat kalmış. 2. Çekirdeğin ülkesini söylesen,

Valla bak aile, çiftlik sende kalsın, ülkesini hiç olmadı yöntemini söyle be üstadım(:

Hadi hepsini boşver
Çekirdek olup olmadığı söyle(:

Bunun için yarın bir canlı yayın açalım diyorum, YouTube veya Istagram’da. Bu haftaki videomuz da bu olsun canlı canlı 😁 Paylaşılacak çok güzel şey/ler var, sohbet eder birlikte değerlendiririz hem gelişmeleri. Malumu ilam ederim hem 😎 Ne dersiniz?

Bunun için yarın bir canlı yayın açalım diyorum, YouTube veya Istagram’da. Bu haftaki videomuz da bu olsun canlı canlı 😁 Paylaşılacak çok güzel şey/ler var, sohbet eder birlikte değerlendiririz hem gelişmeleri. Malumu ilam ederim hem 😎 Ne dersiniz?
Beni köyümün yağmurlarında yıkasınlar

Ne yapalım, yolculuğa dahil olmadan, yolculuğu öğrenmeden, sadece gideceğimiz yere varmak sana göre değil belli ki(:

yoğurdu da unutmamak lazım. bu gece de dışarda kalırsa ekşir yaz gecesi :D
Ankaradan sevgilerle🌸
Yaz akşamları henüz gelmedi, pek geleceğide yok(:

Yoğurt diyip de geçme, sca tatsa 90+ puan verir(:

Ankaradan sevgilerle🌸
Yaz akşamları henüz gelmedi, pek geleceğide yok:)

Yoğurt diyip de geçme, sca tatsa 90+ puan verir:)
ankara ayrıntısına dikkat etmemişim, yaz akşamlarını pek beklememek lazım bu durumda :) öğrencilik döneminde balkonu buzdolabı gibi kullandığımız dönem geldi aklıma..

ankaraya gelince biz de puanlamak isteriz o zaman :)

Haşim hocam yayın saati vs. belli olduğunda önceden haber verebilir misin? Şimdi yayın başlar, kahveler satışa çıkar pazar günü bende Caddebostan sahilde keyif yaparken bir bakmışım sold out olmuş hem güzel sohbet hem de kahveler :D

Geri