• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Montag Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Baristatus

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ogakuzar
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ogakuzar

Barista
Daha fazla  
Değirmen
1ZPresso K-Pro
Ekipmanlar
V60, Crystal-Eye, Aeropress, Cezve, Clever, French Press, Origami, Mugen, Mokapot, Chemex
Kahve Arkadaşlığı İstiyor musunuz?
Evet
Kahve Arkadaşlığı İl
Sakarya
Forumda başlığını göremedim, açmak bana nasip olsun istedim. Firma ile geçen ay yaptığım ilk alışveriş sonrasında bir gönül bağım oluştu, dedim biraz öveyim, haberi olmayanlar da öğrensin.

Baristatus, alıştığımız anlamda klasik bir kahve firması değil. Kendileri "Excellence, Exotic, Experimental" isimleriyle 3 farklı katalog altında kahveler getiriyorlar. Okuduğum kadarıyla kâr amacı da gütmüyorlar. Kendi işleri var, kahve işini Türkiye'deki kahve severler yeni kahveler keşfedebilsin diye organize ediyorlar. İşte bu nokta şahsen bendenizi bayağı bir cezbetti 🥳.

Geçen ay kendileriyle tanıştığım El Salvador Gesha için şeffaflık adına şöyle bir tablo paylaşmışlar mesela. Çoğunluğun, kahvede 4. dalgayı şeffaflık ve dürüstlüğün getireceğini düşündüğünü hesaba katarsak; böyle oluşumların ülkemizden çıkması bendenizi çok mutlu ediyor. Vesile olmaları sebebiyle güzel bir Gesha içmiş olmak, Friedhats ile tanışmış olmak falan da işte, ne bileyim, Yâ Hû çok övesim var, antipatik olmamak adına devam etmiyorum. 😂 Aralık ayı kahvelerini heyecanla bekliyorum.

Siteleri: https://www.baristatus.com/tr/
Instagram hesapları: https://instagram.com/baristatus

Son düzenleme:
çok pahalı yaa.
Ben de denemek istiyorum da 180 gram 269 tl baya pahalı.
Ürün etmez demiyorum da kriz öncesi kahve alımım için 250 gram 10 dolar limitimi korumak istiyorum.

Ben de bir süredir takip ediyorum yaptıkları iş çok güzel fakat daha herhangi bir kahvesini alamadım. Bir ay alıp kendimi şımartacağım

Sitelerinde gezinmek bile bir zevk. Tanıştırdığınız için teşekkürler @Oguzhan.

Kavanozları comandante uyumluymuş onu duydum 😁
Burada video atmıştım. İlgilenen olursa bakabilir.

Bu arada 2 farklı kahvelerini deneme fırsatı da buldum. Bir kahvelerine de reçete çıkarmıştım. Proje olarak güzel bir proje. Ticari amaç daha arka planda kalıyor. Fiyatlar pahalı mı? Evet.. ama buna bir koleksiyon olarak bakıyorlar ve o yüzden paket tasarımlarına önem veriyorlar. Bu da maliyeti etkiliyor.

Son düzenleme:
Çoğumuz bu segmentte kahveleri belki ayda bir, belki daha da nadir deneyebileceğiz. Denediğimiz vakit de paketlemenin ve sunumun estetik bir doygunluk sağlamasını tercih ederim şahsen. Daha bütünlüklü bir tecrübe sağladığını düşünüyorum.
Lamborghini'nin fiyatının 700 bin TL olduğunu gören "Bu çok pahalı." demez, bu fiyata alabileceğini görünce mutlu olur. 😎 Ya da "Ben Ferrariciyim, bana hitap etmiyor Lamborghini" der.🤷

Bu ay Cypher kavrumu bir Kolombiya kahvesi getirmişler, Castillo varyetesi. Yine aynı fiyat segmentinde, yine kârsız satıyorlar. Meraklısına duyurulur.

Dün burada denk geldikten sonra uzun uzun inceledm sitelerini.

Ne kahveler kaçırmışız yahu :)

Fiyat serüvenini baştan sona şeffaf biçimde paylaşmaları ve kuruş karla satmaları takdir edilesi.

Zaten web sitesi blogunda yazılanlardan ticari kaygıdan çok tutku ile bu işi yaptıkları belli.

@Oguzhan , müthiş bir keşif gerçekten. Sana çok teşekkür ederim.

Bu ayki kahvesini hem stoğum 1kg a yakın olduğu için hem de tadım profili pek bana uymadığı için alıp almamakta kararsızım ancak bir sonraki seçkisini merakla bekliyorum.

@teyyaredenkahve

Cmd uyumlu kavanoz olayını pek anlamadım. Üzerindeki etiketleri sökünce direk cmd ye yedek kavanoz olabilecek nitelikte mi şimdi bu?

KDV indirimini Baristatus da yansıtmış. Kahvem var ama her an tekrar sipariş verebilirim.
Durup durup aklıma geliyor, kütür kütür kiraz tadı var kahvede 😄

KDV indirimini Baristatus da yansıtmış. Kahvem var ama her an tekrar sipariş verebilirim.
Durup durup aklıma geliyor, kütür kütür kiraz tadı var kahvede 😄
çok beğenince tekrar sipariş verdim. 2 gün daha bekleseymişim indirimli alacakmışım.
akla gelmeyecek gibi değil, kiraz, vişne tatları gerçekten de çok belirgin, arada kayısı ve dut da geliyor çok keyifli bir kahve.

İndirim duyulunca stokları -6'ya düşmüş. Fırsatı kaçırdık.

Ekli dosyalar

• Ekran Resmi 2022-02-14 11.26.11.png
    Ekran Resmi 2022-02-14 11.26.11.png
    184 KB · Görüntüleme: 117
Geri