Recep Mirza
Barista
- İsim
- Recep Mirza Yeşilay
Bu sefer alacağım o kahveyi benim olacak demleyip demleyip içicem içiricem bugün birde ihale videosunuda izledim iyice kendimi yükselttimBizde hazırlığımızı yapalım.
Ekli dosyayı görüntüle 21557
Haşim abi yanılmıyorsam bir videoda guetamala dan önce sürpriz bir kahve olacağından bahsetmişti, muhtemelen yarın çıkacak kahve o bahsettiği sürpriz kahve olsa gerek hemen guetamalaya yükselmeyin benceBu sefer alacağım o kahveyi benim olacak demleyip demleyip içicem içiricem bugün birde ihale videosunuda izledim iyice kendimi yükselttimBaşka bir sürpriz kahve çıkar üzülür müyüm hayır sadece bir şüphe oluşur aklımda bir oyuna mı geliyorum acaba hepsini ekip kendine mi sakladı diye
Bu arada yoğurdu dolaba koyma alarmı kapalı yoğurt önemli hele ev yapımı ise öff zaten onların fiyatlarıda uçtu ne olacak bu yoğurt fiyatları![]()
O bilgiyi kaçırmışım ben bunu söylediğiniz iyi oldu en azından görüp şok olmamış olurumHaşim abi yanılmıyorsam bir videoda guetamala dan önce sürpriz bir kahve olacağından bahsetmişti, muhtemelen yarın çıkacak kahve o bahsettiği sürpriz kahve olsa gerek hemen guetamalaya yükselmeyin bence![]()
Yoğurdu unuttuk bu saatten sonra, çocuğa kahve içireceğiz artıkBu arada yoğurdu dolaba koyma alarmı kapalı
Eşim bilmiyo, sordu söylemedim, “bize de mi takipçi muamelesi!” dedi, küsüz 4 saattir@Oguzhan biliyor mu diye sormak lazım ilk önce ahahah. Bizle öğrendiğini düşünüyorum
Beni köyümün yağmurlarında yıkasınlarBunun için yarın bir canlı yayın açalım diyorum, YouTube veya Istagram’da. Bu haftaki videomuz da bu olsun canlı canlıPaylaşılacak çok güzel şey/ler var, sohbet eder birlikte değerlendiririz hem gelişmeleri. Malumu ilam ederim hem
Ne dersiniz?
Ne yapalım, yolculuğa dahil olmadan, yolculuğu öğrenmeden, sadece gideceğimiz yere varmak sana göre değil belli kiBunun için yarın bir canlı yayın açalım diyorum, YouTube veya Istagram’da. Bu haftaki videomuz da bu olsun canlı canlıPaylaşılacak çok güzel şey/ler var, sohbet eder birlikte değerlendiririz hem gelişmeleri. Malumu ilam ederim hem
Ne dersiniz?
yoğurdu da unutmamak lazım. bu gece de dışarda kalırsa ekşir yaz gecesiBeni köyümün yağmurlarında yıkasınlar
Ankaradan sevgilerleyoğurdu da unutmamak lazım. bu gece de dışarda kalırsa ekşir yaz gecesi![]()
ankara ayrıntısına dikkat etmemişim, yaz akşamlarını pek beklememek lazım bu durumdaAnkaradan sevgilerle
Yaz akşamları henüz gelmedi, pek geleceğide yok
Yoğurt diyip de geçme, sca tatsa 90+ puan verir![]()
Haşim hocam yayın saati vs. belli olduğunda önceden haber verebilir misin? Şimdi yayın başlar, kahveler satışa çıkar pazar günü bende Caddebostan sahilde keyif yaparken bir bakmışım sold out olmuş hem güzel sohbet hem de kahvelerBunun için yarın bir canlı yayın açalım diyorum, YouTube veya Istagram’da. Bu haftaki videomuz da bu olsun canlı canlıPaylaşılacak çok güzel şey/ler var, sohbet eder birlikte değerlendiririz hem gelişmeleri. Malumu ilam ederim hem
Ne dersiniz?