• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Ekim ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Coffee Department seçildi. Bu konudan Ekim ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Aralık 2021 - Kahve Kulübü Toplu Tadım Etkinliği - Sonuç - Gordion Coffee

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan selamet
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
arkadaşlar türk kahvesi öğütümü yapacaksam eğer espresso kavrum mu tercih etmeliyim?
Omni kavurum olabilir, genelde filtre kavrumların bazıları Türk kahvesine yakışıyor. Espresso kavrumları Türk kahvesine çok yakışmıyor.

etiyopya shantawene deneyininiz var mı öncesinde? bana sanki epey limoni bir notu olacakmış gibi geldi???

Omni kavurum olabilir, genelde filtre kavrumların bazıları Türk kahvesine yakışıyor. Espresso kavrumları Türk kahvesine çok yakışmıyor.

Selamlar @CoFFeePaTh

Bence gordion'un espresso kavrumları bu düşünceni değiştirebilir.Ben mokapotta demlemek üzere genellikle natural ve espresso kavrumlar tercih ediyorum.Eğer çok merak ediyorsam direk single origin olarak türk kahvesi olarak demleyip tüketiyorum yada paketin altında kalan mokapotta demleyemeyeceğim gramajları harman edip türk kahvesi olarak tüketiyorum.Özellikle gordion'un kosta rika hecianda sonora'sı espresso kavrumu inanılmazdı türk kahvesinde.

Deneyim ve bilgiyine son derece saygı duyuyorum senden öğrendiğimde çok fazla bilgi oldu ama bu paylaşımında seninle ufak bir görüş ayrılığım var :=)

Selamlar @CoFFeePaTh

Bence gordion'un espresso kavrumları bu düşünceni değiştirebilir.Ben mokapotta demlemek üzere genellikle natural ve espresso kavrumlar tercih ediyorum.Eğer çok merak ediyorsam direk single origin olarak türk kahvesi olarak demleyip tüketiyorum yada paketin altında kalan mokapotta demleyemeyeceğim gramajları harman edip türk kahvesi olarak tüketiyorum.Özellikle gordion'un kosta rika hecianda sonora'sı espresso kavrumu inanılmazdı türk kahvesinde.

Deneyim ve bilgiyine son derece saygı duyuyorum senden öğrendiğimde çok fazla bilgi oldu ama bu paylaşımında seninle ufak bir görüş ayrılığım var :=)
Görüş ayrılığı olmazsa deneyim ve bilgi de olmaz/artmaz. :)

Gordion espresso kavrumlarını Türk kahvesinde deneyeceğim. Teşekkür ederim.:)

etiyopya shantawene deneyininiz var mı öncesinde? bana sanki epey limoni bir notu olacakmış gibi geldi???
Emre Bey merhaba,
Shantawene kahvesindeki tadım notaları sizi yanıltmasın, kendine has bir tatlılığı var, keskin bir asiditeye sahip değildir. Yumuşak içimli yoğun portakal ve limon kokularına sahip bir kahvedir.

Selamlar

Görüş ayrılığı olmazsa deneyim ve bilgi de olmaz/artmaz. :)

Gordion espresso kavrumlarını Türk kahvesinde deneyeceğim. Teşekkür ederim.:)

Tekrar Selamlar @CoFFeePaTh

Bende 100 Gram filitre kavrum çekirdeklerden bir tane alarak türk kahvesi olarak tüketeceğim 😍

Emre Bey merhaba,
Shantawene kahvesindeki tadım notaları sizi yanıltmasın, kendine has bir tatlılığı var, keskin bir asiditeye sahip değildir. Yumuşak içimli yoğun portakal ve limon kokularına sahip bir kahvedir.

Selamlar
Ekleme yapmak isterim. Kahve biraz fazla tıkanıyor. Elinizdeki en hızlı filtre ve normalden 1 tık fazla kalın öğütmekte fayda var. Demlemeler uzun sürse de acı bir kahve hiç içmedim bu arada.

Arkadaşlar iyi akşamlar bu sörf tahtasız okyanusta sörf yaptığımız günlerde artık 3 haneli kahveleri yudumlamak alışılması gereken bir nokta nerede o eski bayramlar demek var ama maalesef bitti 🥲 gordionun indirimi sanırım uzun bir süre göremeyeceğimiz en iyi indirim sanırım hesaplamaları iyi yapıp benim gibi kafadan 2 aylık stok yapmanız tavsiyemdir 🥲🥲🥲

Kim bitirdi geishaları ya yetişemedik

3 haneli fiyatlarda olmayan f/p çekirdeği eklenecek mi listeye veya var mı? Gidişat 15 gramlık alımlara doğru gidiyor da. :)

Gordion Coffe'nin internet sitesinde fiyatların 100 gr üzerinden gösterilmesi bana ilginç geldi. Genelde benim aldığım yerlerde standart 250 gr paketler üzerinden fiyatlar yazılıyor. Bu sebeple ilk bakışta "aa ne kadar uygun fiyat dedim"

Ancak sevmediğim konu bu fiyatların 100 gr fiyatı olduğunu ancak sepette görebiliyor olmanız. Evet fiyatları bilen birisi olarak belki tahmin edebiliyorsunuz. Ancak yine de doğru bir yaklaşım değil, tüketiciyi yanıltma amaçlı olarak algılanabilir.

100 gr'lık çekirdek satışını sonuna kadar destekliyorum o ayrı tabii. Umarım internet sitelerinde görünen bir yere fiyatların 100 gr fiyatı olduğunu yazarlar.

Indirimli icebilecegimiz son kahve bu olsa gerek 2022 ne getirir bilinmez ama ben kendi adima kahve su oranlarinda eksiltmeye gidecegim

Gordion Coffe'nin internet sitesinde fiyatların 100 gr üzerinden gösterilmesi bana ilginç geldi. Genelde benim aldığım yerlerde standart 250 gr paketler üzerinden fiyatlar yazılıyor. Bu sebeple ilk bakışta "aa ne kadar uygun fiyat dedim"

Ancak sevmediğim konu bu fiyatların 100 gr fiyatı olduğunu ancak sepette görebiliyor olmanız. Evet fiyatları bilen birisi olarak belki tahmin edebiliyorsunuz. Ancak yine de doğru bir yaklaşım değil, tüketiciyi yanıltma amaçlı olarak algılanabilir.

100 gr'lık çekirdek satışını sonuna kadar destekliyorum o ayrı tabii. Umarım internet sitelerinde görünen bir yere fiyatların 100 gr fiyatı olduğunu yazarlar.
Merhaba Eren Bey,

Gramaj seçimi yapmadan sepete ürün atamazsınız. Dolayısıyla görmeden ekleme şansınız da yok. Tüm varyantları seçip sepetinize ancak o şekilde görüp ürün atıyorsunuz. Yani hangi gramajın kaç TL satış fiyatı olduğu orada açık bir şekilde yazıyor. Sanırım karıştırdınız.

Tüketiciyi yanıltma gibi bir gayemiz asla yoktur. Sisteme ürünü girerken en alt limit varyanttan rakam giriliyor, dolayısıyla sistemden dolayı ilk en düşük rakam çıkıyor. Zaten 100g talebi de forumdan geldi aslında sitemizde 100g seçeneği yoktu. Sadece geisha kahvesinde vardı. Biz sizlerin taleplerini makul olduğu sürece yerine getirmekle mükellefiz. Bu konuda da gelen talepleri kırmadık ve 100g seçeneğini de ekledik. Durum bundan ibarettir. Yanlış anlaşılmalara gitmesini kesinlikle istemeyiz.

Herkese selamlar

3 haneli fiyatlarda olmayan f/p çekirdeği eklenecek mi listeye veya var mı? Gidişat 15 gramlık alımlara doğru gidiyor da. :)
Merhaba @bllyldz9

O konuyla ilgili bir çalışma yapmayı düşünüyoruz. Gelişmeleri buradan sizlerle paylaşırız. Evet malesef bu piyasa hepimizi üreticisinden tüketicisine kadar oldukça zorluyor. Umarım ülkemiz bugünleri bir an evvel atlatır da hepimiz refah içinde yaşarız.

Selamlar

Sipariş No. 10368 ile alıma bende katıldım, elimdeki kahve stoğu yüzünden 3. haftayı seçtim :)

- ETİYOPYA SHANTAWENE - YIKANMIŞ
- RUANDA BWENDA 2021 - NATÜREL
- EL SALVADOR LA REFORMA NANOLOT 2021 - NATÜREL
- KOLOMBİYA SANTA ROSA 2021 - NATÜREL

Espresso fiyatları uygunmuş dedim. 100 gr fiyatlarıymış. Hızlı bir şekilde sayfayı kapadım.

Son düzenleme:
Selamlar,

Bende alıma 10372 sipariş numarası ile 250 Gram El Salvador Reforma ve 250 Gram Ruanda Bwenda espresso kavrumları ile katıldım.Ödeme adımına geldiğimde çok daha net kavradım ki çok değil 5-6 ay öncedinde bir aylık çekirdek tüketimine harcadığım ücretin neredeyse sadece 500 Gram için harcayacağımı fark ettim.Kavurucu firmaya hiç eleştirim yok hatta yapmış oldukları güzel indirim için tekrar tekrar teşekkür ederim.

Şükür edelim ki maaşlarımızı dolarla almıyoruz 😂 😂 😂

Geri