• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Ankara Kahve Arkadaşlığı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Tuncay
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Selamlar herkese, ben de tam bu konuyla ilgili başlık açacaktım. Atakule de demleme ve barista yarışmaları var. Kesinlikle görülmeye değer bir ortam olduğunu düşünüyorum, yarışma dışı bir etkinlikte yapılırsa eğer dahil olmak isterim hazır buralardayken 😊

Bugün demlemede açık servis var, 10.30 gibi başlayacak, akşam 18.00a kadar devam edecektir ki genellikle kaymalar oluyor ve planlanandan geç bitiyor. Yarın baristanın ilk turu, var saat olarak yine aynı aralıklarda. Cumartesi pazara da finaller kalcak sanırım

Merhabalar arkadaşlar. 2 günlüğüne Ankara'ya geldim. İlk defa geliyorum. Kusura bakmayın konuyu da hortlatmış oldum. Ankara'da güzel kaliteli kavurucular var mı?

Hound coffee ve Coffee Project önerildi. Tavsiyeye ihtiyacım var.

Merhabalar arkadaşlar. 2 günlüğüne Ankara'ya geldim. İlk defa geliyorum. Kusura bakmayın konuyu da hortlatmış oldum. Ankara'da güzel kaliteli kavurucular var mı?

Hound coffee ve Coffee Project önerildi. Tavsiyeye ihtiyacım var.
İyi kavurucu mu arıyorsun yoksa iyi kahve içebileceğin bir yerler mi? İyi kavurucu olup cafe hizmeti vermeyen yerler var.

Kavurucu arıyorum hocam
İyi kavurucu mu arıyorsun yoksa iyi kahve içebileceğin bir yerler mi? İyi kavurucu olup cafe hizmeti vermeyen yerler var.
Evde V60, Kalita, Aeropress... bir sürü aletim var. Kendim yapıyorum kahveleri. Çekirdek arıyorum.

Yapay zekaya sordum Bana şöyle bir liste çıkardı. Şimdi de kendim haritalardan ve forumdan arıyorum.

Ekli dosyalar

• Screenshot_2026-09-20-23-44-53-210_com.google.android.googlequicksearchbox.jpg
    Screenshot_2026-09-20-23-44-53-210_com.google.android.googlequicksearchbox.jpg
    49.5 KB · Görüntüleme: 17
Yapay zekaya sordum Bana şöyle bir liste çıkardı. Şimdi de kendim haritalardan ve forumdan arıyorum.
Tetra N Roastery, Tone Coffee Roastery var şu an aylık alım fırsatı var. Adresleri yaşamkentte görünüyor elden satış var mı bilmiyorum. Bu ikisini biraz daha iyi buluyorum diğerlerine göre. Zümrüt Karaca var geishaları baya iyiydi. Hala aktif mi biraz karışık orası.

Aklıma ilk gelenlerden sırası önemsiz biçimde:
Orta kavrum tetra, pacas, sezy (gölbaşı konumu uzak kalabilir size )
Orta-açık Old school roastery
Kavrumu konusunda yeterince fikir sahibi olmadığım a4kahve, nitka, hound

Bonus olarak milet coffee'ye uğramanızı öneririm bahçelide. 3-5 farklı kavurucunun kahvelerini bulundurup demliyolar. Zümrüt beye ulaşma konusunda sıkıntı çekebilirsiniz önceden aramanız gerekir fikrimce.

Çok teşekkür ederim. Yarın inşallah en az bir iki tanesine uğramaya çalışacağım

Hocam A4 kahvede nitelikli kahve ve pasta çeşitleri tazedir.
Coffe project eskiden önerirdim şuan malesef o kadar çok mükemmel degil
Main Coffe yurtdışı ve yurtiçi kahveler demletip içebilirsiniz pasta tatlı çeşitleri güzeldir.
Hound Coffe deneyimleye bilirsiniz hocam
Nitka güzeldir.
Sezy kahve iyidir.
Ama Şu var gerçekten bir Malesef çok nitelikli kahveciler yok malesef Çoğu böyle pinterest fotograf çekileyim mekan atmosferi güzel olsun diye ama kahve ve pasta tatlı çeşiti malesef sizi soğuta bilir o yüzden sıkı dokuyup eleyip öyle deneyin pişman olmadan.

Main kavurucu değil ama espressolarını kendileri kavuruyorlar, isterseniz paket olarak da satarlar diye düşünüyorum. Onun haricinde söylenenlere ek olarak Gon Espresso Bar'da Fam'ın kahvelerini deneyip satın alabilirsiniz.

Geri