• Ekim Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Ekim ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Coffee Department olarak seçildi. Bu konudan Haziran ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Ankara Kahve Arkadaşlığı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Tuncay
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Mahall - Peca başarılı

Sırayla yakından başlayarak gidebildiklerime gitmeye çalışacağım deneyimlerimi yazarım burdan.Ror ve oldschool iş yerime yakın olduğu için onlardan başlıyacağım😄

Son düzenleme:
Çok cold brew seven bir insan değilim ama ilerde denerim illa ki.Şimdilik endonezya kahvesini normal şekilde denemeyi düşünüyorum

@Bigvocate bugün ror'un endonezyasını ve @OldSchoolRoastery in gattasını denedim.Endonezya için gerçekten teşekkürler çok farklı bir deneyimdi normalde bu kadar ekşi kahve sevmezdim ama güzel geldi gerçi hala bana göre değil ama arada içilebilecek bir kahve 😄.Gatta içinse daha bana hitap etti daha meyve ve vanilya beni tatmin etti memnun ayrıldım.Diğer kahvecileride deneyip yorumlarımı paylaşacağım.

Yapabiliriz hocam hangisinden almayı düşünüyorsun

Son düzenleme:
Metronun geçtiği bir yerde buluşup teslim alabilirim. Vakit olarak esneğim. Kahve konusunda tercihim yok. Blendler dahil herhangi bir çekirdek olabilir.

Ayrıca şöyle bir durumum var:
İndirim maili geldi. Tek sorun maaşı ayın 1inde almam.
Dolayısıyla siparişi sizin vermeniz gerekiyor. Parayı teslimat esnasında verebilirim.

Özelden de bir kişi yazdı. Kargo limitine takılıyorsak 2x3 de sipariş edebiliriz. 3 paket uyar bana.

Metronun geçtiği bir yerde buluşup teslim alabilirim. Vakit olarak esneğim. Kahve konusunda tercihim yok. Blendler dahil herhangi bir çekirdek olabilir.

Ayrıca şöyle bir durumum var:

Dolayısıyla siparişi sizin vermeniz gerekiyor. Parayı teslimat esnasında verebilirim.

Özelden de bir kişi yazdı. Kargo limitine takılıyorsak 2x3 de sipariş edebiliriz. 3 paket uyar bana.

Sipariş ve ödeme önemli değil o bir şekilde hallolur fakat kahvelerden emin olamadım çok özür dilerim. Siz dilerseniz diğer arkadaşla alım yapabilirsiniz. Harici bir durumda ben size özelden ulaşayım çok özür dilerim.

Yakın bir tarihte tanışma toplantısı yapsak güzel olur aslında

29şubat - 2 mart atakulede sca barista-demleme şampiyonası var. Daha ne olsun

Geri