selam. La cabra'dan kahve sipariş etmek isterseniz iletişimde olalım.Yurt dışı kahve alımları ortak gerçekleştirilebilir. Buradan yurt dışı ortak alımları takip edeceğim.
Sıhhiyede sadece güvercin döner yapan yer önerebilirim.Merhabalar. Yarın Ankara'da olacağım. Sıhhiye tarafında önereceğiniz kafeler var mı acaba? Türk Tarih Kurumu Merkez Binası çevresinde olacağım ve Ankara'ya ilk gidişim olacak![]()
kizilay'da route cafe var oraya cok yakin degil ama guzel yer bence. filtre kahvesini begenmistim.Merhabalar. Yarın Ankara'da olacağım. Sıhhiye tarafında önereceğiniz kafeler var mı acaba? Türk Tarih Kurumu Merkez Binası çevresinde olacağım ve Ankara'ya ilk gidişim olacak![]()
Merhabalar. Tchibo Barista Caffe Crema çekirdek kahve aldım bende. 1 kg olan paketten. Bu geçtiğimiz cumartesi açtım paketi. Denemek istersen verebilirim. Bende bu işte yeniyim ve olabildiğince çok çeşit denemek istiyorum. Demetevler yakınım. İş yerim Yahyalar da. Selamlar...selam ankarali kahve severler...
elimde starbucks verona agustos ogutum kahvem var. paketten ornek aldim, 200 gr kadar var. baska bir starbucks veranda veya birden fazla starbucks cesidi ile takas etmek isterim. maksadim daha cok cesit denemek. cekirdek olursa iyi, olmazsa da cok onemli degil. ozellikle demetevlere yakin veya gelebilecekler dm lutfen.
Bekar, natural seven, afrika kahvesi hayranları DMArkadaşlar şu başlığın adını değiştirin2005 randevu sitesi başlığı gibi
Bu konuda BahçelievlerdeAnkara'da güzel kahve içebileceğim bir mekan var mıdır acaba?Yani evde demlediğim kahveler güzel ama gerçekten işini bilen birinin elinden içip bir farka bakmak istiyorum.