moretimeforcoffee
Barista
Etiyopya sidamo çok hoşuma gitmedi fakat colombia supremo hiç beklemediğim kadar güzel bir kahve çıktı. Tadım notlarını bu kadar güzel verip bu kadar uygun fiyatlı kahve içmemiştim epeydir.
Kefil olmak demeyelim de adadosuna ben de bayıldım kesinlikle tavsiye ederim çok güzel bi kahveSeçkin Kahveler Deneme Paketi'ne ek olarak bir de Adado ekliyeyim bariöyle anlattınız ki denemek istedim
siparişler geldi. hızlı ve özenli paketleme için teşekkürler A Roasting Lab (@Baristalp)
kavurma tarihi 11.01.2021 gözüküyor, kaç gün beklememi tavsiye edersiniz?
zipli paketlere mi geldi kahvelersiparişler geldi. hızlı ve özenli paketleme için teşekkürler A Roasting Lab (@Baristalp)
hocam 250 gramlıkları zipli valfli, 50 gramlık olanlar zipsiz valfsiz sadece paketzipli paketlere mi geldi kahveler
Merhabalar her kahveden maksimum tadı alacagınız günler değişmektedir.Fakat size tavsiyem kavurma süresinden 4-5 gün sonra demlemeye başlamanız yönünde olacaktır.siparişler geldi. hızlı ve özenli paketleme için teşekkürler A Roasting Lab (@Baristalp)
El salvadoru denedim. Bence gayet başarılı bir kahve. Çikolata, taze fındık ve kırmızı erik notalarını baya hissetmiştim.Honduras El Kalan ve El Salvador SHG deneyen var mı yorumu olan?