• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

A Roasting Lab

Etiyopya sidamo çok hoşuma gitmedi fakat colombia supremo hiç beklemediğim kadar güzel bir kahve çıktı. Tadım notlarını bu kadar güzel verip bu kadar uygun fiyatlı kahve içmemiştim epeydir.

tanzania klimanjaro ve deneme paketindeki 5 kahveyi denedim. en beğendiğim etiyopya adado oldu. ikinci sırada da el salvador SHG yer alıyor. tanzaniayı ben beğenemedim. ekşimsi tatları çok yoğun buldum açıkçası. ama genel olarak beğendiğimi söyleyebilirim. kutuları çok havalı atmaya kıyamıyorum :)

Seçkin Kahveler Deneme Paketi'ne ek olarak bir de Adado ekliyeyim bari :) öyle anlattınız ki denemek istedim

siparişler geldi. hızlı ve özenli paketleme için teşekkürler A Roasting Lab (@Baristalp)
kavurma tarihi 11.01.2021 gözüküyor, kaç gün beklememi tavsiye edersiniz?

Ekli dosyalar

• photo_2021-01-14_13-08-27.jpg
    photo_2021-01-14_13-08-27.jpg
    125.3 KB · Görüntüleme: 110
El Salvador SHG çeşidi, kullandığım dönemde (Kasım 2020) en çok beğendiğim çekirdeklerinden olmuştu. Severim bu kavurucuyu.

Çok defa aldım deneme paketleri zipli ve valfli değil. 250 gramlık paketleri zipli ve valfli. Aroasting lab 50'şer gramlık çok çeşitli deneme setleri sunuyor. Hatta 50 Gr tek bir paket alma imkanı da var.

Son düzenleme:
siparişler geldi. hızlı ve özenli paketleme için teşekkürler A Roasting Lab (@Baristalp)
kavurma tarihi 11.01.2021 gözüküyor, kaç gün beklememi tavsiye edersiniz?
Merhabalar her kahveden maksimum tadı alacagınız günler değişmektedir.Fakat size tavsiyem kavurma süresinden 4-5 gün sonra demlemeye başlamanız yönünde olacaktır.
Afiyet olsun 🙏

Son düzenleme:
Seçkin Kahveler Deneme Paketi aldım. Bu kahvelerde tadım notlarını alabilmek için önerilen bir V60 tarifi var mıdır?

Seçkin kahveler deneme paketini 2 alana 1 bedava kampanyası varken almıştım. Hala bitmedi. Farklı farklı denemek güzel oluyor. Ayrıca kutusu da çok şık atmaya kıyamadım kahve köşeme koydum. @Baristalp eşim kahvelerin yanında gelen kitap ayraçlarına bayıldı ama sadece bir tane çıkmasına üzüldü. Diğer siparişimde farklı ayraçlardan da yollarsanız sevinirim 🙂🙂

Herkes Adado'yu övünce ben de aldım, yanında denemek için 50 grlık paketlerde Serra Negra ve Finca Beatrıca da sipariş ettim. V60 demlemeye yeni yeni başladım o yüzden orda hatalarım oluyor ama French Press'te de denedim hepsini. Tahminen bir V60 kadar olmasa da Adado'da french presste bile güzel tatlar alınıyor, hoşuma gitti. Fincana döktükten 2-3 dk sonra kahvedeki tatlılık güzel bir şekilde ortaya çıktı bence, damağım henüz çok alışık olmadığı için çok ayırt edemesem de meyvemsi tatlar kesinlikle alınıyordu. 4-5 dk sonra asidite pozitif anlamda patladı, kahvenin profili değişti bana göre. Başlangıç seviyesinde demleyen biri olarak güzel bulduğumu söyleyebilirim.
50 grlık paketlere dair çok bir şey söyleyemiyorum, onlardaki profilleri açıkçası pek ayırt edemedim. Bunda 50 gr paketlerin tamamen kapalı olması ve degassing sürecinin 250 gr valfli paketteki gibi gerçekleşmemesi etkili midir emin değilim ama bu kafama takılan bir nokta oldu. Belki ben de hata yapmışımdır ama genel profil olarak çok düz geldiler açıkçası. Kahvelerin kavrum tarihi 23.01. Ben 1 Şubat'ta demlemeye başladım.
Kahvelerden bağımsız olarak kutu ve paketler gayet güzel, elinize sağlık.

Merhaba20 ile %20 indirim yapıyorlar. Bir kiloda yüzde 20 civarı indirim kendiliğinden oluyor. Bir de bu kod ekstra %20 sağlıyor. Oldukça uygun fiyata denk geliyor. Çekirdeklerini sürekli alıyorum. Beğendiğim bir kavurucu. Adado ve Finca Beatrice ve Peru Cajamarca, Serra Negra favorilerim. Hiç kodu kullanmadım. Etik mi bilemedim. Siteden ilk alışverişi yapacak olanlar için veriyorlar galiba. Şimdi denedim kod çalışıyor @Baristalp ne der :)

Son düzenleme:
İkisini de denedim. Pek memnun kalmadım. Bella Giana ve Supermo onlara nispeten daha iyiydi. Ama favorilerimi yukarıda belirttim.

Arkadaşım Costa Rika almıştı ve beraber demlediğimizde öğütülmüş olmasına rağmen çok beğenmiştim. Elimdeki kahveler bittiğinde o çekirdeği mutlaka alacağım, tam aradığım gövde ve aromayı Costa Rika Tarrazuda bulmuştum.

Geri