• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

3D Printer için Kahve Ekipmanları STL Paylaşımı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan uralavci
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Yalnız internette bulamamış olmak gücüme gitti ☹️

2000 tl lik oyunları crackleyen can dostlarımızı kahve dünyasında görememek üzdü 😅

Son düzenleme:
Kullanım kolaylığı nasıl hocam? Paint 10/10 ise bu kaçtır mesela? 😀
Bende hic bilmiyordum hocam, youtubeda az Türkçe az ingilizce videoları war, ihtiyacınız olan kısmı videolardan izleyerek, aa böyle yapabilirim diyerek yapiyorsunuz:) Şuan bana basit geliyor, genelde 3d programlari ve terimleri aynı, zorlanacağınızı düşünmüyorum.

Coffee Beans Tray

Stl dosyası:

Not: Kendi çizimim :)
Baskı resimleri:
Ekli dosyayı görüntüle 31547
Eline emeğine sağlık.

Ekli dosyalar

• Ekran Resmi 2024-02-11 01.54.25.png
    Ekran Resmi 2024-02-11 01.54.25.png
    73.1 KB · Görüntüleme: 35
IMG_7515.jpegIMG_7540.jpegIMG_7541.jpegPortafilter stand ve moonraker gayet kullanışlı ve kaliteli.Özellikle moonraker benzeri wdt iş akışını baya rahatlatıyor.Emeğinize sağlık @Muratsoykan

Son düzenleme:
Geri