• Eylül Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Eylül ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Tone Coffee olarak seçildi. Bu konudan Haziran ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

3D Printer için Kahve Ekipmanları STL Paylaşımı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan uralavci
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Merhaba,

linkteki gibi bir ihtiyacım var, çok zor değilse tasarım konusunda yardımcı olabilen olursa cok memnun olurum, tum olculer yazıyor, baskı kısmını ben halledebilirim, yardımcı olmak isteyen olursa bende emeği karşılığı Calibre Coffee kahvelerinden hediye etmek isterim.

Amazon product ASIN B08BQW8889

Thingiverse de yer alan bir kaç parça stl eureka için. Cidden bayağı ise yarıyor.

Ekli dosyalar

• IMG_20210520_171618.jpg
    IMG_20210520_171618.jpg
    81.5 KB · Görüntüleme: 183
Merhaba,

linkteki gibi bir ihtiyacım var, çok zor değilse tasarım konusunda yardımcı olabilen olursa cok memnun olurum, tum olculer yazıyor, baskı kısmını ben halledebilirim, yardımcı olmak isteyen olursa bende emeği karşılığı Calibre Coffee kahvelerinden hediye etmek isterim.

Amazon product ASIN B08BQW8889

Umarım işinizi görür. Solidworks ya da muadili bir programla düzenleyebilmeniz için .stl formatının yanında .step formatında da yükledim.
STEP ve STL isimli dosyalarda malzemenin et kalınlığı 3 milimetredir.
@OkanT bey ürünü bastırmış ve kullanmaya başlamış. Detayları eminim ki ekleyecektir. Et kalınlığı konusunda 4 milimetre olabilir demişti, daha sağlam olması için. O yüzden 4 milimetre hallerini de ekledim. Ayrıca 4 milimetre versiyonlarında sap ile kürek arasına da radius ekleyerek dayanımın bir nebze artmasını sağladım. Direkt baskı için STL olanları indirmeniz yeterlidir.
Teşekkürler.

3mm:
Ekran Alıntısı.PNG

4mm:
Ekran Alıntısı.PNG

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
Umarım işinizi görür. Solidworks ya da muadili bir programla düzenleyebilmeniz için .stl formatının yanında .step formatında da yükledim.
STEP ve STL isimli dosyalarda malzemenin et kalınlığı 3 milimetredir.
@OkanT bey ürünü bastırmış ve kullanmaya başlamış. Detayları eminim ki ekleyecektir. Et kalınlığı konusunda 4 milimetre olabilir demişti, daha sağlam olması için. O yüzden 4 milimetre hallerini de ekledim. Ayrıca 4 milimetre versiyonlarında sap ile kürek arasına da radius ekleyerek dayanımın bir nebze artmasını sağladım. Direkt baskı için STL olanları indirmeniz yeterlidir.
Teşekkürler.

3mm:
Ekli dosyayı görüntüle 13827

4mm:
Ekli dosyayı görüntüle 14028
@uralavcı rica ettiğim ekipmanı vakit ayırıp tasarlamıştı, orjinali gibi olmuş, çok teşekkür ederim. fikir vermesi acısından görselleri paylaşıyorum, pla filament 0.2mm cozunurluk.

Ekli dosyalar

• 759E8338-BD96-4C3C-898E-5195E0D453FF.jpeg
    759E8338-BD96-4C3C-898E-5195E0D453FF.jpeg
    78.3 KB · Görüntüleme: 159
  • E65AA9DE-986B-438E-A1FD-D553ABF5EF9B.jpeg
    E65AA9DE-986B-438E-A1FD-D553ABF5EF9B.jpeg
    100 KB · Görüntüleme: 181
Ankara'dan 3d baskı isteyen arkadaşlar olursa yardımcı olabilirm

Comandante için klik sayısını arttıran bir aparat buldum.

• large_display_IMG_5061.jpeg
  • large_display_IMG_5065.jpeg

• large_display_IMG_5061.jpeg
  • large_display_IMG_5065.jpeg
Hassasligi arttirir belki ama öğütüm aralığını da azaltır diye düşünüyorum, mil kısalıyor çünkü.

Hassasligi arttirir belki ama öğütüm aralığını da azaltır diye düşünüyorum, mil kısalıyor çünkü.

Bendeki comandante sifir noktasından ayar vidası çıkana kadar 100 klik. (Sizin comandanteniz kaç klik !? )

0-35 klik arası aktif kullanım desek, geriye 65 kliklik pay kalıyor bu tarz bir parça takımı için. Linkte bahsedilen parçayı denemedim ama bu tarz bir parça için oldukça pay var onu belirtmek için yazayım dedim.

Ben bu parçayı basıp denemiştim, klik geçişleri pek hissedilmiyor (saymak çok zor), o yüzden beğenmemiştim. Öğütüme etkisini anca espresso ile anlayabileceğim için deneyemedim. Belki zamanım olursa yeniden tasarlayıp tekrar bakarım.

Bendeki comandante sifir noktasından ayar vidası çıkana kadar 100 klik. (Sizin comandanteniz kaç klik !? )

0-35 klik arası aktif kullanım desek, geriye 65 kliklik pay kalıyor bu tarz bir parça takımı için. Linkte bahsedilen parçayı denemedim ama bu tarz bir parça için oldukça pay var onu belirtmek için yazayım dedim.

1 diş 12 kliğe denk geliyormuş, o parça 2 3 diş desek 36 klik falan

1 diş 12 kliğe denk geliyormuş, o parça 2 3 diş desek 36 klik falan
Yapan kişi 2'ye katlıyor demiş. Onun hesabına göre red clix ile birebir aynısı oluyormuş.

Bu arada, Comandante aparatını espresso ile denemek isteyen varsa bastığım parçayı hediye edebilirim. Profilimde il/ilçe bilgisi var, yakınlarda oturan birine elden teslim edebilirim.

Merhaba arkadaşlar, Origami için stand bastım ve görseliyle birlikte Shopier'e ekledim. Çentikler sayesinde origami gayet stabil duruyor. Satın almak isterseniz,

1000048454.jpg

Forumdan Murat Soykan hocama yaptırdım. Bayağı kaliteli bir şey oldu. Herkese tavsiye ederim.

Geri