• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

3Core Roastery

Tabi siz haklisiniz tadinin iyi veya kotu olmasi durumu değiştirmez.Sadece üzülmeyin takmayin diye söyledim.Etiyopta seti almiştim içtiğim en güzel etiyopya kahveleriydi.Kenyasi fazla asidikti midemi yaktı zorlandim içerken
anladım :) deneme sonrası fikirlerimi yazarım. olumlu olur umarım. bu akşam Etiyopya Musa'dan başlıyorum o zaman..

Neler oluyor burada bensiz arkadaslar :D
1. 3 haftalik 2 haftalik kahve bayat degildir arkadaşlar. Kahvelerimizi alanlardan sizin gibi tecrübeli arkadaslarimizin baska yerlerde 5 6 günlük kahve alma alışkanlığı olabilir ancak gayet taze kahvelerdir.
2. Zaten ögütülmüş kahve alip şu bu tadi alamamak nedir ya? 🙄
3. Ancak! Beyler ve bayanlar unutmayın ki sizler bu kahveleri almak icin emek harciyorsunuz ki bu önemli. Eger kahveleri böyle icmek istemezseniz herzaman (burayi takip edemiyorum son zamanlar)
Telefonumuz mevcut. Yeni kavrulanlardan isteyebilirsiniz. Mazallah iade edebilirsiniz. 😬

Şuna katiliyorum. "
2 haftalik kahve aldim 1 ay beklicem e ben napiyim?"
Bence harika.
Fakat şu var "biz nerden bilebiliriz?" 😊
Arkadaslar instagram ve whatsup herzaman sizin sorulariniza cevap vermek icin hazir.
Bu arada 18 gunluk kahve olayi gercek ve çözemedigimiz bir muamma. İşlerimizin nazar ı olmasi dilegimizle.
Görüsmek uzere.🤠

Bunu yeni gördüm
Programlama bilmiyorum o yüzden webtasarimcimizla konuşacağım. Cok tesekkurler fb icin 🥰
Kimin sitesinde vardı hatırlamıyorum ama satın alma esnasında Şu tarihli mevcut kavrumdan gönder Ya da yeni kavurmadan gönder gibi bir seçenek eklenebilir. Herşeyi müşteriden beklememek lazım efendim :)

Kimin sitesinde vardı hatırlamıyorum ama satın alma esnasında Şu tarihli mevcut kavrumdan gönder Ya da yeni kavurmadan gönder gibi bir seçenek eklenebilir. Herşeyi müşteriden beklememek lazım efendim :)
Coffenutz ve Kronotrop :).

Coffeenutz bu şekilde çalışıyor diye hatırlıyorum. Stoktan gönderim ve bir sonraki Kavrum Tarihinde gönderim seçenekleri var.

Sitelere göz atarım. Ancak biz wix le calisiyoruz. Bunu yapabilsek harika olurdu.
Herkesin bakış açısı farklı. Ben kahvem yokken 3 haftalık kahveyi arayıp bulamıyorum mesela. Ama 2 hafta daha içilecek kahvem varken siparişi koşu yoluna atıp sizden sipariş versem ve 3 haftalık kahve gelse bozulurdum. Açıkçası sipariş verirken taze kavrulmuş olsun diye belirtme gereği de duymazdım sanki. Sizin kahvelerinize bayılıyorum bu arada, başarılarınızın da devamını dilerim.

Geri