• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

3Core Roastery

biraz daha deneyimledikten sonra "günün kahvesi" konusuna da yazabilirim. ama şimdilik buraya yazıyorum :)

çekirdek: kenya mazahu
kavrum: 31.03.2020
öğütücü: baratza virtuoso (15. kademe)
ekipman: origami dripper içerisinde ==> kalita 185 filtresi
su sıcaklığı: 93-90 derece
oran: 16,5/300
demleme süresi: 40 saniye blooming toplam 3:30

çok beğendim. öncelikle şunu belirtmeliyim; kesinlikle acı değil. orman meyveleri ve tatlılık bariz şekilde alınıyor. çok yumuşak bir içimi var, gövdesi hafif ama tatlar zengin olduğundan çok da aramadım doğrusu :) standart kenya'ların dışında, farklıydı bana göre.

biraz daha deneyimledikten sonra "günün kahvesi" konusuna da yazabilirim. ama şimdilik buraya yazıyorum :)

çok beğendim. öncelikle şunu belirtmeliyim; kesinlikle acı değil. orman meyveleri ve tatlılık bariz şekilde alınıyor. çok yumuşak bir içimi var, gövdesi hafif ama tatlar zengin olduğundan çok da aramadım doğrusu :) standart kenya'ların dışında, farklıydı bana göre.

Benim de beğenerek içtiğim bir kahveydi. Yeni hasatı gelecekti sanırım. O nasıldır bilmiyorum :) Belki de içtiğin yeni hasattır. @Tdsintentions

Benim de beğenerek içtiğim bir kahveydi. Yeni hasatı gelecekti sanırım. O nasıldır bilmiyorum :) Belki de içtiğin yeni hasattır. @Tdsintentions

kerem beyle görüştüğümde yeni hasatın geleceğini söyledi. yani maalesef değil ama yine de çok iyi. (bana göre)

Abi sen beğendiysen güzeldir bu kahve. Ben de ne zamandır buradan sipariş vermeyi düşünüyordum. Yanında başka sipariş vermiş miydin?

Abi sen beğendiysen güzeldir bu kahve. Ben de ne zamandır buradan sipariş vermeyi düşünüyordum. Yanında başka sipariş vermiş miydin?

eyvallah :) kolombiya - finca el naranjo'da söyledim ama henüz deneme fırsatım olmadı. ;)

Kerem Beyin kahvelerini deneme şansım olmamıştı, 3cores u denerim diyordum zaten, konuyu gördüğüm iyi oldu hatırladım, 3 natural ethiopia seti yapmışlar, ben de bunu aldım bakalım, umutluyum..

Arkadaşlar Espresso indirimiyle birlikte webshop umuzun sayfasında yerini almış bulunmakta. Hunharca alın, içmeyin serumla alın.
Not: Aurora yı çok seviyorum. sizde sevin.

Espresso kavurma tercihiniz nasıl? İtalyan tarzı koyu yüksek gövdeli mi yoksa kuzey avrupa ülkeleri gibi biraz daha açık kavrum mu tercih ediyorsunuz?

Arkadaşlar, kavurma derecelerimiz , tat profilleri gibi detaylar websitemizde bulunmakta. Tek full city espressomuz Ikiga. Digerleri city +. Umarim yüce gümrüğümüz izin verirse yakinda hepinizi aggtron a boğacağım :D italian falan gibi mangal kömürü üretimimiz yok

Arkadaşlar, kavurma derecelerimiz , tat profilleri gibi detaylar websitemizde bulunmakta. Tek full city espressomuz Ikiga. Digerleri city +. Umarim yüce gümrüğümüz izin verirse yakinda hepinizi aggtron a boğacağım :D italian falan gibi mangal kömürü üretimimiz yok

Yeni gelecek çekirdekleri yazabilir misin?
Doğrudan tedarik ettiğin çekirdekler vardı diye hatırlıyorum.

yazdığım kahvelerden sadece Peru 1 yıllık kahve olacak ,fakat tüm probag yani özel paketlenmiş çuvallarda gelecek.

Genel olarak Espresso da gövde sıralaması şöyledir.

Full city >french > city plus > city = italian (aynı kahve olduğu düşünülürse)

espresso makinem iş yerinde ve haftada 2 gün ofise gidiyorum şu sıralar. 500 gr a yakın espresso için çekirdeğim mevcut ve yakında da ramazan geliyor, eldekileri bile bitiremeyebilirim düşüncesi var. hazır indiriminiz varken almak isterdim ama artık nasipse ramazan sonrasına deneyeceğim çekirdeklerinizi.

Geri