merhaba Keremşuan her kahve indirim de.
Sakın espresso almayın; yakında indirime giriyorlar.
merhaba Keremşuan her kahve indirim de.
Sakın espresso almayın; yakında indirime giriyorlar.
benim firmamdan 3. çoğul şahıs olarak bahsetmem de ilginç tabi. Kahvekulubu>benim firmam kalbimizdeki yeri![]()
biraz daha deneyimledikten sonra "günün kahvesi" konusuna da yazabilirim. ama şimdilik buraya yazıyorum
çekirdek: kenya mazahu
kavrum: 31.03.2020
öğütücü: baratza virtuoso (15. kademe)
ekipman: origami dripper içerisinde ==> kalita 185 filtresi
su sıcaklığı: 93-90 derece
oran: 16,5/300
demleme süresi: 40 saniye blooming toplam 3:30
çok beğendim. öncelikle şunu belirtmeliyim; kesinlikle acı değil. orman meyveleri ve tatlılık bariz şekilde alınıyor. çok yumuşak bir içimi var, gövdesi hafif ama tatlar zengin olduğundan çok da aramadım doğrusustandart kenya'ların dışında, farklıydı bana göre.
Benim de beğenerek içtiğim bir kahveydi. Yeni hasatı gelecekti sanırım. O nasıldır bilmiyorumBelki de içtiğin yeni hasattır. @Tdsintentions
Abi sen beğendiysen güzeldir bu kahve. Ben de ne zamandır buradan sipariş vermeyi düşünüyordum. Yanında başka sipariş vermiş miydin?biraz daha deneyimledikten sonra "günün kahvesi" konusuna da yazabilirim. ama şimdilik buraya yazıyorum
çekirdek: kenya mazahu
kavrum: 31.03.2020
öğütücü: baratza virtuoso (15. kademe)
ekipman: origami dripper içerisinde ==> kalita 185 filtresi
su sıcaklığı: 93-90 derece
oran: 16,5/300
demleme süresi: 40 saniye blooming toplam 3:30
çok beğendim. öncelikle şunu belirtmeliyim; kesinlikle acı değil. orman meyveleri ve tatlılık bariz şekilde alınıyor. çok yumuşak bir içimi var, gövdesi hafif ama tatlar zengin olduğundan çok da aramadım doğrusustandart kenya'ların dışında, farklıydı bana göre.
Abi sen beğendiysen güzeldir bu kahve. Ben de ne zamandır buradan sipariş vermeyi düşünüyordum. Yanında başka sipariş vermiş miydin?
Arkadaşlar, kavurma derecelerimiz , tat profilleri gibi detaylar websitemizde bulunmakta. Tek full city espressomuz Ikiga. Digerleri city +. Umarim yüce gümrüğümüz izin verirse yakinda hepinizi aggtron a boğacağımitalian falan gibi mangal kömürü üretimimiz yok
| Costa Rica | los lajas honey | 2019 |
| El salvador | el naranjo honey | 2019 |
| Colombia | Sudan Rume natural | 2019 |
| Kenya | Mazahu | 2020 |
| Peru | Amazon dolares concepcion | 2019 |
Kenya Mazahu 2019 güzeldi, 2020 yi merak ettim.
Costa Rica los lajas honey 2019El salvador el naranjo honey 2019Colombia Sudan Rume natural 2019Kenya Mazahu 2020Peru Amazon dolares concepcion 2019