• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

1Zpresso El Değirmenleri Türkiye'de

K pro yu incelemiştim detaylıca. Diyorum ya, inceleyip paylaşıyorum ama arada kendimi unutuyorum :)

K Plus ı merak ediyorum. Biraz ağır hantal duruyor ama ilave aksesuarlarının merak ettim.
Bence de yeni alınacaksa plus tercih edilebilir. Daha aksesuarlı ve bence alt tarafın şişmanlığı yakışıyor. Bir de manyetik alt hazne daha konforludur diye düşünüyorum.

Bence de yeni alınacaksa plus tercih edilebilir. Daha aksesuarlı ve bence alt tarafın şişmanlığı yakışıyor. Bir de manyetik alt hazne daha konforludur diye düşünüyorum.
Hazne için o kadar para vermek düşündürücü. Espresso için olabilir ama filtre için öğütüme katkısı pek olmayan bir aksesuar.

Kullanmadığım için bilemiyorum. Bir gün kullanırsam belki fikrim değişir. ;)

Son düzenleme:
Ben de mi alsam bir değirmen :) İncele incele nereye kadar :)

Levent bey size şu başlığı hatırlatma ihtiyacı hissediyorum. :)

Levent bey size şu başlığı hatırlatma ihtiyacı hissediyorum. :)

İnsan bazen savunduğu değerlerden sapmak istiyor :) dürtüyor şeytan :)

Benim gibi manuel öğütücülerin (bilhassa comandante) etrafında dönen hype'ı anlamayan birini bile gerek tasarim gerek işlevsellik anlamında ikna etti bu marka.
K-Pro'm ve ben çok mutluyuz.
Ayrıca Dems Coffee işini iyi yapan, gayet net ve ilgili bir firma. Gereksiz laf salatası yapmıyor ve düzgün fiyatlama yapıyor.

Ayrıca fiyatlamada şöyle bir durum var :
Comandate ABD fiyat : 250 $
Comandante TR fiyat : 335 $

K-Pro ABD fiyat : 239 $
K-Pro TR fiyat : 239 $ (indirimle beraber 202$)

Benim gibi manuel öğütücülerin (bilhassa comandante) etrafında dönen hype'ı anlamayan birini bile gerek tasarim gerek işlevsellik anlamında ikna etti bu marka.
Ayrıca Dems Coffee işini iyi yapan, gayet net ve ilgili bir firma. Gereksiz laf salatası yapmıyor ve düzgün fiyatlama yapıyor.

Comandante referans fiyatlarınız yanlış.

250 USD 2020 yılına ait ve Amerika'da KDV olmadığı için satış vergisi öncesi fiyatlar. Biz de bu fiyatı uyguluyorduk 2021 fiyatları fabrikadan duyrulana ve modellere göre özelleştirilene kadar. Amerika stoğu vardığında yeni fiyatlara geçeceklerdir, online fiyatları fabrika belirler ve global distribütörler uygulayıcıdır.

Comandante EU: 245 - 278 Euro(Modele göre)
Comandate TR: 245 - 278 Euro(Kulüp için indirim de yapıldı)

Kaynaktan farklı bir fiyat uygulamıyoruz. Keza Amerika da.

Commandante çıtayı oraya koyan firma , 1zespresso ve benzeri firmalar da o çıtaya erişmeye çalıştı. Tayvan=Çin'de üretim yaptırıp da Almanyada üretim yapan firmanın fiyatlarıyla ürün satmak bence abest olan. Çinli üreticiler bana daha aç gözlü geliyor açıkçası. Yine de cmd red clix ile değil jx pro ile yoluma devam ediyorum. Pour over demlemeye devam ediyor olsaydım referans değirmen olan cmd kullanmaya devam ederdim sanırım.

Comandante referans fiyatlarınız yanlış.

250 USD 2020 yılına ait ve Amerika'da KDV olmadığı için satış vergisi öncesi fiyatlar. Biz de bu fiyatı uyguluyorduk 2021 fiyatları fabrikadan duyrulana ve modellere göre özelleştirilene kadar. Amerika stoğu vardığında yeni fiyatlara geçeceklerdir, online fiyatları fabrika belirler ve global distribütörler uygulayıcıdır.

Comandante EU: 245 - 278 Euro(Modele göre)
Comandate TR: 245 - 278 Euro(Kulüp için indirim de yapıldı)

Kaynaktan farklı bir fiyat uygulamıyoruz. Keza Amerika da.
Amerika'da KDV yoksa da ona benzer VAT var, devlet bazında değil eyaletten eyalete değişiyor. Amerika'da sitelerde 250 USD (ortalama vat %8, bazı eyaletler 0) gözüküyor ama hepsi out of stock farkederseniz. Hiçbir yerde stok yok 😂
Avrupa ve Türkiye eş zamanlı gidiyor ama Amerika geçen sene bir tık ucuza geliyordu sadece, yeni zamdan sonra ne olur bilinmez ama.
Ama evet, @raistlin de dediği gibi Comandante Türkiye'de baya ucuz şuan, indirim falan da yapıldı hatta Avrupa'da stok yokken Türkiye'de vardı 😂

Comandante iyi hoş da ,asıl kanayan yaramız, Almanya'da Stagg EKG 1600, Amerika'da 1300-1400 iken Türkiye'de 2200 🥺

Edit: Togay bey, fiyatları paralel tutma politikasını uyguladıklarını (CMD, euraka gibi) ama Asya üretimi elektroniklerde dev gibi gümrük vergileri olduğu bilgisini verdi.

Son düzenleme:

Değirmenlerde çeşitlilik olmasını savunan ve bazılarının geliş fiyatlarını az çok bilen biri olarak ufak bir ekleme yapayım. Lütfen firma savunuyor gibi algılamayın.

Comandante Türkiye, yani @raistlin de 2021 e kadar Avrupa fiyatları ile aynı fiyattan satıyordu. Fiyat konusunda haklarını yememek lazım. Şu an pahalı mı? Evet. Hem de rakipleri piyasaya girmişken, fabrikanın ürüne fiyat artışı yapması kötü bir durum.

Son düzenleme:
Sipasimi verdim bugun hatta su anda yolda, FP 2 ile cok iyi kombine olacagini dusunuyorum (reddit de cok fazla bu kombinasyona sahip olumlu kullanici yorumlari var) . nereden nereye hayaller niche + mara idi gercekler Fp2 @ JxPro oldu.
yine de bu kararimdan cok mutluyum, bana manuel olarak ugrasmak terapi gibi geliyor. son olarak @NoDRaC ‘a bu tarz alimlarda oncu oldugu icin tekrar tesekkurler.

@teyyaredenkahve şeytan beni de dürtüyor: "Sat red kliksli siyahı, al Kplus'ı ". Şu an için zaptediyorum, indirim bitsin de rahatlayayım diyorum. İndirim bitmedi mi daha?

Pazar gününe kadar devam edecek diye biliyorum.
İlan yükleniyor: Alacak arkadaş Demst’en adresime adıma taksitli(dilerse) KPlus siparişi vererek siyah+Redli c40’ mı....
:ROFLMAO: :ROFLMAO: Yok yok az daha sabır, pazara az kaldı 😅

K-pro geldi bile. Yaptığım en hızlı alışverişlerden oldu. Gerçekten kaliteli bir değirmen dedirtiyor şöyle bir tutunca. Yanlız kullanan arkadaşlara sormak isterim. Değirmen kalibrasyonu halde mi geliyor. Çünkü sıfır noktasından sola doğru bir iki click daha gidebiliyor. Acaba tam sıfırdan değil mi.

K-pro geldi bile. Yaptığım en hızlı alışverişlerden oldu. Gerçekten kaliteli bir değirmen dedirtiyor şöyle bir tutunca. Yanlız kullanan arkadaşlara sormak isterim. Değirmen kalibrasyonu halde mi geliyor. Çünkü sıfır noktasından sola doğru bir iki click daha gidebiliyor. Acaba tam sıfırdan değil mi.

Selamlar @Juned

Değirmenlerin hiç birisi sıfır noktasında gelmiyor,ben JX Pro kullanıyorum ama K-Pro kullanan arkadaşlar sıfır noktası hususunda destek olacaktır.Ayrıca dems coffee ye de ulaşman halinde hızlı bir şekilde sizinle iletişim kurarak destek olurlar.

Geri