• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

1Zpresso El Değirmenleri Türkiye'de

Selamlar, jx-pro kullanıyorum. Gayet kaliteli ve iyi öğütüyor. Ölçümler arası geçiş çok kolay ve stabil. Kullanılan çekirdeğe göre statik değişiyor. İlk kullandığım çekirdek Moliendo aşırı statik oluştu. Sonrasında farklı markalar denedim hiçbirinde Moliendo gibi statik olmadı. Ekleyebilirsem fotoğraf paylaşacağım. Genel olarak öğütüm kalitesi benim için harika. Türk kahvesi 08, espresso 18, V60 için 26 gibi değerler kullanıyorum. İlk fotograf Moliendo 2. Fotograf Coffee Department
Moliendonun kahvelerinde ben de hep statik sıkıntısı yaşıyorum. Hele espresso kavrumlarında yarısı değirmende ve haznede kalıyordu 😄

Selamlar, jx-pro kullanıyorum. Gayet kaliteli ve iyi öğütüyor. Ölçümler arası geçiş çok kolay ve stabil. Kullanılan çekirdeğe göre statik değişiyor. İlk kullandığım çekirdek Moliendo aşırı statik oluştu. Sonrasında farklı markalar denedim hiçbirinde Moliendo gibi statik olmadı. Ekleyebilirsem fotoğraf paylaşacağım. Genel olarak öğütüm kalitesi benim için harika. Türk kahvesi 08, espresso 18, V60 için 26 gibi değerler kullanıyorum. İlk fotograf Moliendo 2. Fotograf Coffee Department

Selamlar @trunge

Bende bir jx-pro kullanıcısıyım demlemelerimi mokapot ile ve yeni çiçeği burnunda bir kompresso kullanıcısıyım.1 Tur+8 Step espresso için biraz kalım değil mi?ben Boxx in Burundi ve Blend XX'ini 1Tam Tur + 9.5 step ile demlediğimi biliyorum.Elbette çekirdeğine göre değişir ve çok doğaldır lakin bana biraz kalım geldi,biraz incelirsen daha hoş fincanlar alabilirsin diye düşünüyorum nacizane :)

Selamlar @trunge

Bende bir jx-pro kullanıcısıyım demlemelerimi mokapot ile ve yeni çiçeği burnunda bir kompresso kullanıcısıyım.1 Tur+8 Step espresso için biraz kalım değil mi?ben Boxx in Burundi ve Blend XX'ini 1Tam Tur + 9.5 step ile demlediğimi biliyorum.Elbette çekirdeğine göre değişir ve çok doğaldır lakin bana biraz kalım geldi,biraz incelirsen daha hoş fincanlar alabilirsin diye düşünüyorum nacizane :)
Gaggia classic kullanıyorum biraz inceltince over extraction oluyor. Gerçi çekirdeğe göre farklı değerler kullanıyorum. 16-18 arası değişiyor. Ürün tablosunda 12-16 aralığı önermiş ama benim için uygun olmadı.

Gaggia classic kullanıyorum biraz inceltince over extraction oluyor. Gerçi çekirdeğe göre farklı değerler kullanıyorum. 16-18 arası değişiyor. Ürün tablosunda 12-16 aralığı önermiş ama benim için uygun olmadı.

Selamlar @trunge

Kahve işi zevk meselesi o yüzden hiç bir zaman bir kalıbı yoktur ve olmaması gerektiğine inanırım.Eğer kullandığın aralığın verdiği çıktıdan memnunsan senin için doğru öğütüm odur.Güzel fincanların olsun...

Herkese hayırlı olsun. K proda da sayımızın artmasına sevindim 😄

Merhaba yeni üye oldum.
İndirim kodunu nasıl görebilirim?🤔

Son düzenleme:
Geri