Moliendonun kahvelerinde ben de hep statik sıkıntısı yaşıyorum. Hele espresso kavrumlarında yarısı değirmende ve haznede kalıyorduSelamlar, jx-pro kullanıyorum. Gayet kaliteli ve iyi öğütüyor. Ölçümler arası geçiş çok kolay ve stabil. Kullanılan çekirdeğe göre statik değişiyor. İlk kullandığım çekirdek Moliendo aşırı statik oluştu. Sonrasında farklı markalar denedim hiçbirinde Moliendo gibi statik olmadı. Ekleyebilirsem fotoğraf paylaşacağım. Genel olarak öğütüm kalitesi benim için harika. Türk kahvesi 08, espresso 18, V60 için 26 gibi değerler kullanıyorum. İlk fotograf Moliendo 2. Fotograf Coffee Department
Espresso yoksa jx alın bence.Ben de jxpro alacaktım ama vazgeçtim espressoya geçersem eureka alacağim espresso işi elde zorluyor
Selamlar, jx-pro kullanıyorum. Gayet kaliteli ve iyi öğütüyor. Ölçümler arası geçiş çok kolay ve stabil. Kullanılan çekirdeğe göre statik değişiyor. İlk kullandığım çekirdek Moliendo aşırı statik oluştu. Sonrasında farklı markalar denedim hiçbirinde Moliendo gibi statik olmadı. Ekleyebilirsem fotoğraf paylaşacağım. Genel olarak öğütüm kalitesi benim için harika. Türk kahvesi 08, espresso 18, V60 için 26 gibi değerler kullanıyorum. İlk fotograf Moliendo 2. Fotograf Coffee Department
Ben de ilk aldığımda şok oldum ve firmaya mail attım. Sağolsunlar hemen dönüş yapıp sorunun çekirdekten kaynaklı olabileceğini söylediler ve haklılarmış. Şimdi gayet keyifli kahveler demliyorumİlk fotoğrafta değirmenin sakalı çıkmış resmen o nasıl bir statiktir![]()
Gaggia classic kullanıyorum biraz inceltince over extraction oluyor. Gerçi çekirdeğe göre farklı değerler kullanıyorum. 16-18 arası değişiyor. Ürün tablosunda 12-16 aralığı önermiş ama benim için uygun olmadı.Selamlar @trunge
Bende bir jx-pro kullanıcısıyım demlemelerimi mokapot ile ve yeni çiçeği burnunda bir kompresso kullanıcısıyım.1 Tur+8 Step espresso için biraz kalım değil mi?ben Boxx in Burundi ve Blend XX'ini 1Tam Tur + 9.5 step ile demlediğimi biliyorum.Elbette çekirdeğine göre değişir ve çok doğaldır lakin bana biraz kalım geldi,biraz incelirsen daha hoş fincanlar alabilirsin diye düşünüyorum nacizane![]()
Gaggia classic kullanıyorum biraz inceltince over extraction oluyor. Gerçi çekirdeğe göre farklı değerler kullanıyorum. 16-18 arası değişiyor. Ürün tablosunda 12-16 aralığı önermiş ama benim için uygun olmadı.
herhangi bir indirim kodu paylaşıldı mı acaba?
İlk K-pro yu ben aldım galiba. Herkese teşekkürler.
Teşekkürler K-Pro için
Kağıt üstünde k-pro kahve kulübü indirimi ile fiyat/perfornmans olarak comandante killer olarak duruyor.
Suat Hocamın ilk sayfalarda yorumu
K-pro ile comandante arasında kaldım. Biriktirmeye devam edip comandante mi alsam. Sorular sorular...