• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

1Zpresso El Değirmenleri Türkiye'de

@fx-4500 K-Pro'da 3-4 aralığında öğüttüğünüz kahveyle nasıl filtre kahve demlediğinizi yazabilir misiniz, çünkü genel hatlarıyla bildiğimiz kadarıyla bu aralık espresso giriş aralığı. Eğer bu boyutta öğütüm ile filtre kahve demlemek mümkün ise gerçekten öğrenmek isterim

Bence durum abartılıyor. Arkadaş kendi kavurduğunu, belki kavurmada hata yaptığını ve 1/10 gibi oranlar kullandığını söylemiş. 1/10 gibi bir oranda ajitasyon düşüktür. İnce öğütüm kullanarak ajitasyonu yükseltip dengeliyor olabilir.

Troll sezmedim açıkçası gayet ciddi geldi bana cevaplar. Troll görmek isteyen mikroskopla öğütüm boyutu belirleyene bakabilir.

Sıfır noktası ayrıca kolun düşmediği nokta oluyormuş. Elle çevrilebilir. Ofise değirmenin yanına geldim.

Kahveciniz.com MEKSİKA EXTRA PRİME çiğ kahve kendim kavurmuştum. 21 Şubat tarihli. Az önce 3.5 klik ile deneme yaptım. Her zamanki gibi güzel bir kahve oldu. Süre 90s civarı. Oran 1/11. Resimler 3.5 klik için

Biraz sonra 7.5 klik ile deniyorum. Belki daha iyi olacak. ( Umarım )

Sonuç. Biraz daha yumuşak içimli oldu. Beklediğim gibi tadı azaldı. olması gereken bu mudur bilemedim. Çevremde bunu anlayabilecek kimse bulunmuyor. Aynı kahve 3.5 klik yerine 7.5klik olarak öğütüldü. Diğer şartlar aynı.

Ekli dosyalar

• IMG_20220305_152909.jpg
    IMG_20220305_152909.jpg
    78.5 KB · Görüntüleme: 76
  • IMG_20220305_152758.jpg
    IMG_20220305_152758.jpg
    87.4 KB · Görüntüleme: 68
  • IMG_20220305_152736.jpg
    IMG_20220305_152736.jpg
    91.3 KB · Görüntüleme: 68
  • IMG_20220305_152718.jpg
    IMG_20220305_152718.jpg
    95.6 KB · Görüntüleme: 70
  • IMG_20220305_152639.jpg
    IMG_20220305_152639.jpg
    88.1 KB · Görüntüleme: 77
  • IMG_20220305_152619.jpg
    IMG_20220305_152619.jpg
    72.6 KB · Görüntüleme: 77
Son düzenleme:
Ben ciddiyim aylardır böyle kullanıyorum. Pudra kıvamı 2 ve altıdır. 3..4 arası pudra kıvamı değildir. ilgi toplama vs ihtiyacım yok. ciddi bir cevap yazdım. gerçek kullanıcı olarak. fakat hayretle karşıladınız anlam veremedim. başka kullanıcı arkadaş varsa hangi kahveyle kaç klik kullandığını yazması iyi olur.
4 aydir k pro kullaniyorum. coffee nutz worka, nensebo ve kayanza honey iciyorum. 73 araligini kullaniyorum V60 icin. 2.40 veya 2.50 gibi súrede.

Sıfır noktası ayrıca kolun düşmediği nokta oluyormuş. Elle çevrilebilir. Ofise değirmenin yanına geldim.

Kahveciniz.com MEKSİKA EXTRA PRİME çiğ kahve kendim kavurmuştum. 21 Şubat tarihli. Az önce 3.5 klik ile deneme yaptım. Her zamanki gibi güzel bir kahve oldu. Süre 90s civarı. Oran 1/11. Resimler 3.5 klik için

Sonuç. Biraz daha yumuşak içimli oldu. Beklediğim gibi tadı azaldı. olması gereken bu mudur bilemedim. Çevremde bunu anlayabilecek kimse bulunmuyor. Aynı kahve 3.5 klik yerine 7.5klik olarak öğütüldü. Diğer şartlar aynı.

Kendinize özel bir ayar bulmuşunuz gibi görünüyor 😳 denesem mi diye düşünüyorum

Kalita'nın 102 filtresini nereden aldın hocam?

valla yaktınız bizim kafaları, benim soru da güme gitti :)

tekrar sorayım; k-pro sahipleri kullanıyorlarsa clever/delter için klik sayılarını paylaşabilir mi :)

valla yaktınız bizim kafaları, benim soru da güme gitti :)

tekrar sorayım; k-pro sahipleri kullanıyorlarsa clever/delter için klik sayılarını paylaşabilir mi :)

Bendeniz Clever için 77-78 kullanıyorum. V60 için kullandığım ayardan daha kalın.

Delter kullanmadığım için bilmiyorum.

Geri