Ben de Jx-pro almayı düşünüyordum bütçeden dolayı ama J-max kaça gelir , JX-pro espresso için üzer mi diye yeniden araştırmaya başladım.
Tüm ürünlerin stokları yenilenince kampanya olacaktı. Anladığım kadarıyla, ürünler gelince kampanya yapılacakSiteye tekrardan bir bakayım dedim K-Pro hala stoklara girmemiş. Grupta en çok adı geçen modelin kampanyadan önce tekrar stoklara girmemesi biraz düşündürücü değil mi sizce de(!)![]()
Neyi düşündürücü sizce?Siteye tekrardan bir bakayım dedim K-Pro hala stoklara girmemiş. Grupta en çok adı geçen modelin kampanyadan önce tekrar stoklara girmemesi biraz düşündürücü değil mi sizce de(!)![]()
Degirmenin geldigine dair bir duyum mu aldiniz? Gumrukten gecerkenki videosu mu var elinizde? Degirmen mi alacaksiniz firmayla kisisel bir probleminiz mi var anlayamadim. Dems coffee hario turkiye distributoru ayni zamanda, burada sebepsizce itham etmek yerine kendilerine ulasip sormayi denediniz mi?Sanki bilerek bekletiliyor gibi geldi
Yazdıklarınızda yada düşüncelerinizde benim için her hangi bir sıkıntı yok ama. Dems coffee hariç hangi sitede 1zpresso kampanyası var?Birincisi herhangi bir ithamda bulunmadım sadece bana düşündürdüğünü yazdım ki bunu yazmakta özgürüm. İkincisi herhangi bir site adı belirtmedim. Üçüncüsü yazdıklarınızı zaten biliyorum. Son olarak yazdıklarımda herhangi bir sorun olsaydı forum yöneticileri zaten uyarırlardı ki o zaman gereğini yapardım.
Hangisi ucuzsaComandante chesnut x k plus arasında hangi değirmeni önerirsiniz?
Derin bir temizlik yapın, sökülmeyen parçası neredeyse yok zaten.Günaydın. 1Zpresso kullanıcılarına danışmak istediğim bir şey var. Geçen gün Türk kahvesi ayarında öğütüm yapmak istedim. Fakat k plus'a çekirdekleri koyup çevirdiğimde öğütmedi. Sanki burr'ler çekirdekleri arasına almadı öğütmek için. Yalandan birkaç çekirdeği öğüttü, çıktısı 21-2 gram filandı. Dedim heralde birsorun oldu kalibrasyonda. Sonra ayarı değiştirip pour-over'a getirdim aşağı yukarı 7 civarına. Fakat öğütmesi gereken kalınlıkta değil, sanki mokapot kalınlığında öğütüyor şimdi de. 8 de bile ince öğütüyor. Sıfır noktası bozulmuş mu diye kontrol ettim, bozulmamıştı. Sizce neden olabilir ve ne yapmam gerekir?
Günaydın. 1Zpresso kullanıcılarına danışmak istediğim bir şey var. Geçen gün Türk kahvesi ayarında öğütüm yapmak istedim. Fakat k plus'a çekirdekleri koyup çevirdiğimde öğütmedi. Sanki burr'ler çekirdekleri arasına almadı öğütmek için. Yalandan birkaç çekirdeği öğüttü, çıktısı 1-2 gram filandı. Dedim heralde bir sorun oldu kalibrasyonda. Sonra ayarı değiştirip pour-over'a getirdim aşağı yukarı 7 civarına. Fakat öğütmesi gereken kalınlıkta değil, sanki mokapot kalınlığında öğütüyor şimdi de. 8 de bile ince öğütüyor. Sıfır noktası bozulmuş mu diye kontrol ettim, bozulmamıştı. Sizce neden olabilir ve ne yapmam gerekir?
Değirmeni söküp taktıktan sonra mı böyle oldu yoksa bir anda kendiliğinden mi?Günaydın. 1Zpresso kullanıcılarına danışmak istediğim bir şey var. Geçen gün Türk kahvesi ayarında öğütüm yapmak istedim. Fakat k plus'a çekirdekleri koyup çevirdiğimde öğütmedi. Sanki burr'ler çekirdekleri arasına almadı öğütmek için. Yalandan birkaç çekirdeği öğüttü, çıktısı 1-2 gram filandı. Dedim heralde bir sorun oldu kalibrasyonda. Sonra ayarı değiştirip pour-over'a getirdim aşağı yukarı 7 civarına. Fakat öğütmesi gereken kalınlıkta değil, sanki mokapot kalınlığında öğütüyor şimdi de. 8 de bile ince öğütüyor. Sıfır noktası bozulmuş mu diye kontrol ettim, bozulmamıştı. Sizce neden olabilir ve ne yapmam gerekir?
Şimdi baktım da tam 1 sene olmuş 1Zpresso K-Plus siparişi vereli. 1 senedir hiç bir sorun yaşamadan kullanbıyorum ve çok da memnunum açıkçası. Arkadaşların da yazdığı gibi derin bir temizlik sonrası tekrar kontrol etmekte fayda var.Günaydın. 1Zpresso kullanıcılarına danışmak istediğim bir şey var. Geçen gün Türk kahvesi ayarında öğütüm yapmak istedim. Fakat k plus'a çekirdekleri koyup çevirdiğimde öğütmedi. Sanki burr'ler çekirdekleri arasına almadı öğütmek için. Yalandan birkaç çekirdeği öğüttü, çıktısı 1-2 gram filandı. Dedim heralde bir sorun oldu kalibrasyonda. Sonra ayarı değiştirip pour-over'a getirdim aşağı yukarı 7 civarına. Fakat öğütmesi gereken kalınlıkta değil, sanki mokapot kalınlığında öğütüyor şimdi de. 8 de bile ince öğütüyor. Sıfır noktası bozulmuş mu diye kontrol ettim, bozulmamıştı. Sizce neden olabilir ve ne yapmam gerekir?
bence uygun . ben kullaniyorum cok memnunum .Ekli dosyayı görüntüle 19398
Şöyle bir imkan var, başka 1zpresso ürünlerinde de var sanırım indirim. Bi bakın derim.