• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Ekim ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Coffee Department seçildi. Bu konudan Ekim ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

1 Ekim Dünya Kahve Günü İndirimleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Leylifer
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kesinlikle. Büyük miktarda alımlarda her şey daha uyguna alınabilir. Paylaşılabilir. Daha iyi fiyatlar da alınabilir.

Fakat ilk mesajının içeriği direkt olarak bakın Mzungu 100 TL daha ucuz diyor. Böyle değil. Senin mesajını okuyan birinin gözünde ben durduk yere pahalı satış yapan bir firma gibiyim eşit alım miktarlarında :) Bunu tamamen iyi niyetle söylüyorum. Bir çok arkadaş bir araya geldiğinde, gümrük riskini aldığında 75 TL'ye düşüyor. Bunu vurguluyorum. Bunun gerçekleşemediği senaryolarda bizim fiyatımız çok hakkaniyetsiz bir fiyat değil.

Ve tekrar da ediyorum. Madem öyle gel 3.000 TL'lik alacağım tek seferde, paylaşım işini de kendim yapacağım de ben de gerekli adımları atarım.

Buyrun Kahve Kulübü'ne açık çağrı. Mzungu mu denemek istiyorsunuz? Festival yoğunluğum bittikten sonra Kulüp bana bir miktar Mzungu vaadi versin, çok da değil öyle yüzlerce kilo falan. Deyin ki 50-70 KG. Yani 200-250 paket. Ben yurtdışı fiyatını veya çok yakınını söz verebilirim. :) Dağıtımını da Kulüp üstlensin mesela, çiçek.
offf misss alkış alkış çok alkış

Kesinlikle. Büyük miktarda alımlarda her şey daha uyguna alınabilir. Paylaşılabilir. Daha iyi fiyatlar da alınabilir.

Fakat ilk mesajının içeriği direkt olarak bakın Mzungu 100 TL daha ucuz diyor. Böyle değil. Senin mesajını okuyan birinin gözünde ben durduk yere pahalı satış yapan bir firma gibiyim eşit alım miktarlarında :) Bunu tamamen iyi niyetle söylüyorum. Bir çok arkadaş bir araya geldiğinde, gümrük riskini aldığında 75 TL'ye düşüyor. Bunu vurguluyorum. Bunun gerçekleşemediği senaryolarda bizim fiyatımız çok hakkaniyetsiz bir fiyat değil.

Ve tekrar da ediyorum. Madem öyle gel 3.000 TL'lik alacağım tek seferde, paylaşım işini de kendim yapacağım de ben de gerekli adımları atarım.

Buyrun Kahve Kulübü'ne açık çağrı. Mzungu mu denemek istiyorsunuz? Festival yoğunluğum bittikten sonra Kulüp bana bir miktar Mzungu vaadi versin, çok da değil öyle yüzlerce kilo falan. Deyin ki 50-70 KG. Yani 200-250 paket. Ben yurtdışı fiyatını veya çok yakınını söz verebilirim. :) Dağıtımını da Kulüp üstlensin mesela, çiçek.
+1 le paketi açıyorum. 250 yi bulurmuyuz? Bulamazsak +2 bile yaparım.

+1 le paketi açıyorum. 250 yi bulurmuyuz? Bulamazsak +2 bile yaparım.
+1 de ben

O fiyatlaradan Mzungu gelirse 2 paket alırım.

+1 de benden olsun. Togay beyi 150 pakete ikna ederiz bence :)

arkadaşlar talep toplama için ayrı başlık açtım. orada tekrar yazarsanız çok iyi olur.

@cemdogan46 @RzAk

2 kg a kadar kahvelerde problem çıkmıyor. 8 paket 200 euro %15 indirimle 170 Euro 10 Euro Shipping toplam maliyet 180 Euro. 180 Euro Yaklaşık 1850 tl %18 vergi toplam 2183 tl. Paket başı 272 Tl yapıyor. tr Satış fiyatı 360 Tl. Yaklaşık Fark 90 tl. Tr Paylaşımı Ptt ile yapılırsa 14 tl tutuyor. Toplamda fark 76 TL. Verginin daha düşük çıkma ihtimalide var.

Kulüp bunun için kuruldu insanlar bir araya gelsinler daha uygun fiyata ekipman ve kahve alabilsinler.

%15 indirim oranina ragmen fiyatlarda yanina yaklasabilen firma yok.

Şöyle gözüme çarpanları bir araya topluyorum. Atladığım varsa uyarabilirsiniz.

Clean Cup %15: kahvesizolmaz
Coffeerem %25: kahvegunu
Preon %30: --- (sepet indirimi)
Kafein Kültür %15: kırkyıllıkhatır
Gordion %20: kahvegünü
Overdose %15: vivalacoffee
Grizzly %15: --- (sitede tanımlı)
Trendyol Mağazaları'nda: 3 al 2 öde. (Petra, Spada vs.)
EspressoLab %15: 202115

Kruve %15: CoffeeDay
Gardelli %15: GSCicd21
Colonna %10: COFFEEDAY10

Son düzenleme:
Geri