• Eylül Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Eylül ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Spada Coffee olarak seçildi. Bu konudan Ağustos ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

1 Ekim Dünya Kahve Günü İndirimleri

Leylifer

Üye
İsim
Furkan
Dünya kahve günü nedeniyle bugüne özel indirim yapan bazı firmalar olduğunu gördüm. Bugün sipariş vermek isteyenler için birkaç tanesini buraya yazmak istedim.

Sizin de fark ettiğiniz firmalar olursa buraya ekleyebiliriz.

01.10.2021 GÜNCEL İNDİRİMLER

Clean Cup %15: kahvesizolmaz
Coffeerem %25: kahvegunu
Preon %30: --- (sepet indirimi)
Kafein Kültür %15: kırkyıllıkhatır
Gordion %20: kahvegünü
Overdose %15: vivalacoffee
Grizzly %15: --- (sitede tanımlı)
Trendyol Mağazaları'nda: 3 al 2 öde. (Petra, Spada vs.)

Gardelli %15: GSCicd21
Colonna %10: COFFEEDAY10

Moderatörün son düzenlenenleri:
Zümrüt Karaca’dan alım yapmak için 74 lira üzerinde alışveriş yapmak gerekiyormuş :)

Merhabalar, Grizzly Coffee Roasters sayfasında da yazdığım gibi, web sitemizde %15'lik bir indirim bulunmaktadır. Üstelik 1 gün değil, haftanın sonuna kadar geçerli! :)

coffee friendzone da cold brew %50 indirimli

Coffeerem
Dünya kahve günü özel %25 kupon kodu: kahvegunu

indirim olunca bütün kahveleri almak istiyorum ama hepsini kısa sürede içemeyeceğim için bayatlar :(:cry:

Dünya kahve gününe özel Yöresel ve Harman kahvelerimizde %30 indirimimiz olacak.

Sadece 24 saat sürecek bir kampanya. Herhangi bir kod yok. Üyelerimize otomatik tanımlanmış olacak.

01.10.2021 Saat: 00:00 da bu gece başlayacak, 01.10.2021 Saat: 23:59 da bitecek.

Yeni dostlar edinmek için güzel bir gün olduğunu düşünüyoruz. Eylül ayında çok güzel dostlar edindik hepsine teşekkür ediyorum. Senede bir gün bize ait o zaman hakkını verelim :) Biliyorum çoğunuzun çekirdek stokları full :) O zaman çekirdeğini hemen istemeyenler olabileceğini düşünerek bize istediğiniz tarihi iletebilirseniz o tarihte yolluyor olacağız. Tabi ki yine en taze kavurma ile.

ocağımıza incir ağacı dikecen beytullah hocam :D baya güzel bi indirm oldu bu

Ekipmanlarda geçerli kod bulabilen var mı arkadaşlar? Hario V60 02 plastik alacağım. En uygun 75 TL'ye bulabildim.

Geri