• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

1 Ekim Dünya Kahve Günü İndirimleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Leylifer
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Selamlar arkadaşlar.

1 Ekim Dünya Kahve Günü için bu gece 00:00'da başlayıp, 3 Ekim Pazar günü bitiminde sona erecek %15'lik bir indirim kodu tanımladık.

Kod: kırkyıllıkhatır

Kahvelerimizi almış halen tüketenler ve bugünlerde alacak olanlara hatırlatma geçeceğim. Dünya Kahve Günü sonrası da olsa bu özel gün sebebiyle yapılan indirimlere bilgi deneyim paylaşımı namına anlam kazandıracaktır. 2 Ekim Cumartesi günü saat 20:30'da .çevrimiçi Zoom'da ve Youtube'da yayınlanacak Cupping buluşmamız olacak. Birlikte tadım yapıp kahvelerin profillemesi üstüne konuşacağız, soru cevap yapacağız.

Katılım sağlamak isteyenlerin orkunustel@kafeinkultur.com adresine isim ve soy isimlerini e posta olarak atmalarını rica ediyorum.

Etkinlik için gerekenler;

*Aynı boyda kaç çeşit kahveniz var ise onun sayısı kadar fincan
*Buzdağı su (bu suyu bulamayanlar da Erikli veya Nestle su ile katılım sağlayabilirler)
*Öğütüm değirmenlerinizin tavsiye edilen V60 ayarının başlangıcı
*Kaşık (Cupping kaşığı olmak zorunda değil. :))
*Tartı

Kahve su oranı: 12/200
Su sıcaklığı 94 C derece

Bu tarz çevrimiçi tadım etkinliklerini ilerleyen zamanlarda da yapmaya devam edeceğim. Benzer bir örneğini Kahve Kulübü olarak beraber Probador Colectiva alımında çevrimiçi olarak yapmıştık. Merak edenler kulübün Youtube kanalından yaptığımız tadımı inceleyebilirler.

Herkese keyifli günler diliyorum! :)

Bu vesile ile kulübe özel Tadım kase ve kaşık etkinliği için uzun süredir beklemede olduğumu belirtmek istiyorum.

şahsen kavurucu olsam özel günleri (black friday, kahve günü, bayram vs.) pas geçip özel olmayan günlerde indirim yapmayı tercih ederim. bu şekilde diğer kavuruculardan ayrılırdım.
özel günlerde birçok kavurucu indirim yapıyor fakat tüketici tarafından bakınca kahve bayatlayan bir ürün olduğundan kısıtlı tercih yapabiliyoruz. e daha bunun aylık alımları vs. de olunca stoklar dolu oluyor ve çoğu kişi benim gibi pas geçiyor. tabii kavurucular indirimli fiyattan az miktarda satış yapmak istiyorlar ve bunu bir pazarlama stratejisi olarak kullanıyorlarsa bilemem :rolleyes:

Zümrüt karacadan elimde daha açılmamış 750 gr kahve var. Ama bu indirimlerde çok iyi. Alsam ağzını hiç açmasam ne ekim sonu gibi kullanmaya başlasam performansı nasıl olur acaba?

Zümrüt karacadan elimde daha açılmamış 750 gr kahve var. Ama bu indirimlerde çok iyi. Alsam ağzını hiç açmasam ne ekim sonu gibi kullanmaya başlasam performansı nasıl olur acaba?

Overdose Coffee
%15 indirim kodu: vivalacoffee

Vakum gibi bir saklama yönteminiz yoksa almanızı tavsiye etmem. Paketi açmasanız da kayıplar oluşabilir. İndirimden yararlanmak isterken daha az keyifli kahveler içebilirsiniz stok fazlalığından ötürü...

Bu indirimler iyi mi kötü mü bilemedim, normalde içmeyeceğim miktarda kahve içiriyorlar zorla 😂 valla zorla desem yeridir 😅 Kahve Fabrikasının 3lüsü, Preon, Zümrüt Karaca aylık alımı ve Lot X derken kahve doldum.

Herkesin stoğu olduğundan naçizane şöyle bir çözüm sundum. Sevkiyat gününüzü seçebileceğinizi özellikle belirttim :) sipariş notu yazmanız yeterli. Ben de profesyonellik öncesi her firmayı her her ekipmanı almak isteyen araştıran bir ev tüketicisiydim. o günleri unutmadım :)

Kendi firmam adına söylüyorum tabii ki. Çok firma indirimde sadece beni kast etmediğinizin farkındayım.

Gardell de yüzde 15 indirim var. Mzungu fiyatı 22.5 euro + vergiye denk geliyor. DHL express ile gönderdiğinde 24 saatte kapınızda. Tr fiyatında 100 tl daha ucuz.

Ekli dosyalar

• Ekran Resmi 2021-10-01 08.06.34.png
    Ekran Resmi 2021-10-01 08.06.34.png
    584.1 KB · Görüntüleme: 158
Gardell de yüzde 15 indirim var. Mzungu fiyatı 22.5 euro + vergiye denk geliyor. DHL express ile gönderdiğinde 24 saatte kapınızda. Tr fiyatında 100 tl daha ucuz.

Tek paket Mzungu alındığında nasıl 100 TL daha ucuz açıklayabilir misin Suat?

Gardelli'den 4 paket kahve bile alınmış olsa kargo payı paket başı 4 Euro bile desek 21.25 Mzungu x 1.2 vergi + kargo en az 290 - 300 TL. Ki bu 4 paket alınması halinde. Tek paket hesabını da yazabilirsen sevinirim.

Yukarıdaki hesabında yaklaşık 10 paket Mzungu var. Onda bile 100 TL değil 80-85 TL daha ucuz bizden. Bizden de tek seferde 2.000-3.000 TL'lik kahveyi tek başına alacaksan yaparız bir şeyler, üzmeyiz :)

Son düzenleme:
Gardelli'den 4 paket kahve bile alınmış olsa kargo payı paket başı 4 Euro bile desek 21.25 Mzungu x 1.2 vergi + kargo en az 290 - 300 TL. Ki bu 4 paket alınması halinde. Tek paket hesabını da yazabilirsen sevinirim.
2 kg a kadar kahvelerde problem çıkmıyor. 8 paket 200 euro %15 indirimle 170 Euro 10 Euro Shipping toplam maliyet 180 Euro. 180 Euro Yaklaşık 1850 tl %18 vergi toplam 2183 tl. Paket başı 272 Tl yapıyor. tr Satış fiyatı 360 Tl. Yaklaşık Fark 90 tl. Tr Paylaşımı Ptt ile yapılırsa 14 tl tutuyor. Toplamda fark 76 TL. Verginin daha düşük çıkma ihtimalide var.

Yukarıdaki hesabında yaklaşık 10 paket Mzungu var. Onda bile 100 TL değil 80-85 TL daha ucuz bizden. Bizden de tek seferde 2.000-3.000 TL'lik kahveyi tek başına alacaksan yaparız bir şeyler, üzmeyiz

Kulüp bunun için kuruldu insanlar bir araya gelsinler daha uygun fiyata ekipman ve kahve alabilsinler.

Tek paket Mzungu alındığında nasıl 100 TL daha ucuz açıklayabilir misin Suat?

Yukarıdaki hesabında yaklaşık 10 paket Mzungu var. Onda bile 100 TL değil 80-85 TL daha ucuz bizden. Bizden de tek seferde 2.000-3.000 TL'lik kahveyi tek başına alacaksan yaparız bir şeyler, üzmeyiz :)

2 kg a kadar kahvelerde problem çıkmıyor. 8 paket 200 euro %15 indirimle 170 Euro 10 Euro Shipping toplam maliyet 180 Euro. 180 Euro Yaklaşık 1850 tl %18 vergi toplam 2183 tl. Paket başı 272 Tl yapıyor. tr Satış fiyatı 360 Tl. Yaklaşık Fark 90 tl. Tr Paylaşımı Ptt ile yapılırsa 14 tl tutuyor. Toplamda fark 76 TL. Verginin daha düşük çıkma ihtimalide var.

Kulüp bunun için kuruldu insanlar bir araya gelsinler daha uygun fiyata ekipman ve kahve alabilsinler.
İkiniz de aynı şeyleri söylemişsiniz, @raistlin fiyatı günün anlam ve önemine uygun olarak 280-300'e çekerse herkesin gönlü olur sanırım.

Kesinlikle. Büyük miktarda alımlarda her şey daha uyguna alınabilir. Paylaşılabilir. Daha iyi fiyatlar da alınabilir.

Fakat ilk mesajının içeriği direkt olarak bakın Mzungu 100 TL daha ucuz diyor. Böyle değil. Senin mesajını okuyan birinin gözünde ben durduk yere pahalı satış yapan bir firma gibiyim eşit alım miktarlarında :) Bunu tamamen iyi niyetle söylüyorum. Bir çok arkadaş bir araya geldiğinde, gümrük riskini aldığında 75 TL'ye düşüyor. Bunu vurguluyorum. Bunun gerçekleşemediği senaryolarda bizim fiyatımız çok hakkaniyetsiz bir fiyat değil.

Ve tekrar da ediyorum. Madem öyle gel 3.000 TL'lik alacağım tek seferde, paylaşım işini de kendim yapacağım de ben de gerekli adımları atarım.

Buyrun Kahve Kulübü'ne açık çağrı. Mzungu mu denemek istiyorsunuz? Festival yoğunluğum bittikten sonra Kulüp bana bir miktar Mzungu vaadi versin, çok da değil öyle yüzlerce kilo falan. Deyin ki 50-70 KG. Yani 200-250 paket. Ben yurtdışı fiyatını veya çok yakınını söz verebilirim. :) Dağıtımını da Kulüp üstlensin mesela, çiçek.

Geri