Portakal kokusu ve aroması bariz, sonu malt ile bitiyor hafif gövdeli . İlla denenmeli bir çekirdek değil .Fakat strawberry çok güzel.Birazilya kahvesini içen var mı? Çok mu düz kahve?
Portakal kokusu ve aroması bariz, sonu malt ile bitiyor hafif gövdeli . İlla denenmeli bir çekirdek değil .Fakat strawberry çok güzel.Birazilya kahvesini içen var mı? Çok mu düz kahve?
Strawberry stoklarda yok galiba olsa bende ondan alabilirdim.Portakal kokusu ve aroması bariz, sonu malt ile bitiyor hafif gövdeli . İlla denenmeli bir çekirdek değil .Fakat strawberry çok güzel.
150 gr mevcuttu o da mı bitmiş .Strawberry stoklarda yok galiba olsa bende ondan alabilirdim.
Espresso için uygun o kahve. Ben dikkat etmeden almıştımBirazilya kahvesini içen var mı? Çok mu düz kahve?
Valla biri dibini sıyırmış galiba150 gr mevcuttu o da mı bitmiş .
Ben espresso olarak tüketmiştim. Memnun kalmıştım.Espresso için uygun o kahve. Ben dikkat etmeden almıştımFiltre için koyu. ARGE ve mırra için kullandım çoğunlukla
Mailde 10 aralık yazıyordu@zumrutkaraca merhaba, indirimi ne zamana kadar devam ettirmeyi düşünüyorsunuz acaba? Kredi kartım kesilmeden bitmez umarımbu ay biraz fazla yüklendim
Teşekkür ederimMailde 10 aralık yazıyordu
merhabalar, indirimimiz 10 Aralık'a kadar devam edecek@zumrutkaraca merhaba, indirimi ne zamana kadar devam ettirmeyi düşünüyorsunuz acaba? Kredi kartım kesilmeden bitmez umarımbu ay biraz fazla yüklendim
6. yıla özel tüm ürünlerde %36 indirim tanımlanmış. Kod: 6yilaozel
Merhaba,
Ben takip edemedim, indirim kodu neydi, indirim ne kadardı acaba?
Sağlıcakla