• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Zümrüt Karaca Roastery

Herkesin damak zevki farklı . Bir kaç aylık nitelikli kahve serüvenim de natural çekirdeklerin ( pink star , red cerenomy vs ) lezzeti bana daha cazip geldi . Bu anlamda Brazilya beni pek tatmin etmedi belki ondan .

Herkese Selamlar,
@zumrutkaraca indirim için teşekkürler:)
Özellikle Ankara’da olduğunuzdan Uzun süredir denemek istiyordum ama gelmeye fırsat bulamadım bir türlü indirim güzel bir bahane oldu keramo ve geshia siparişi verdim.

bu arada v60 tarifi olan varsa, paylaşırsa çok sevinirim.

22.11.2021 kavrum Anasora hario-v60 commandante 23 click-th3 filtre-94 derece Pürsu Nazilli
6 sn’de 60 ml hızlı ortadan başlayıp dairesel döküş ardından 3-4 kez swirl
35.sn’de dairesel döküş 210 ml’ye kadar,kenarlarda kahve parçacıkları kaldıkça swirl
1.35‘de ortadan 300 ml’ye kadar ortadan serbest döküş sonra son bir swirl-3.00-3.10 arası bitiş
Gövde ve asidite dengeli,kurutulmuş meyve başlarda ardından şeftali soğudukça bariz yaban mersini kadifemsi hoş bir bitiş.Espressoda da başarılı olduğu yazılmış,indirimle beraber çok güzel bir kahve bence.

Bugün dükkandan 250 gr Ana Sora aldım, oradaki barista (adını sormayı unuttum) demledi, dönüş yolunda içtim. Epey beğendim gövdeli ve tatlı bir kahveydi. Keramo'sunu da çok beğenmiştim.

Ana sora fena filtre tıkıyor, normal demlemem 5dkda bitti ilk denememde. Buna rağmen hiç acılık almadım, hoşuma giden bir asiditesi var. Kavrum açık, çok çözülmesinde fayda var gibi, yanlışlıkla yapmış oldum ama uzun demleme süresi işe yaramış olabilir.

Geri