Takiplileri havalı poşeti kartonlara, takipsizleri de naylon poşete koyup göndermeleri lazım.
Hatırladığım cagatay1903 29 mart takipsiz sipariş, 4 nisanda ulaşmıştı.Takipsiz alıp da paketi ulaşanlar var mı?
3 gündür gümrükte... Birileri gesha’yı filtre kahve makinesinde demliyor hissediyorum!
Dün gümrükten çıkmıştı. Bu sabah Çankaya' da dağıtıcıda görünüyor. Bu kadar hızlı beklemiyordum. Bakalım gelecek mi ?
Ekli dosyayı görüntüle 1286
Bursa dan sipariş veren var mı?Takipsiz sipariş vermiştim elime ulaşmadı henüz, Ankaraya bugün PTT ye ulaştıysa sanıyorum Bursaya da teslim edilmiştir. Bursadan bir kişi var ise bana özelden yazarsa sevinirim
Hayırlı olsun.Ben de La Pira almıştım 28 Mart kavrum tarihi.Çok çok koyu geldi bana, espressoya gider gibi duruyor.Yurt içinde bu kadar koyu filtre kavuran bir yerle karşılaşmadım hatta.Sizde de durum böyle mi?Ben takipli siparişime kavuştum, darısı tüm sipariş verenlere.
Light değil ancak Omni roast denilebilir. Kalitada denedim, gayet tatlıydı. Espresso'da da denerim mutlaka.Hayırlı olsun.Ben de La Pira almıştım 28 Mart kavrum tarihi.Çok çok koyu geldi bana, espressoya gider gibi duruyor.Yurt içinde bu kadar koyu filtre kavuran bir yerle karşılaşmadım hatta.Sizde de durum böyle mi?

Şu başlığı gördükçe duygulanıyorum, kendi çektiklerim aklıma geliyor bir ürün getirtmeye kalktığımda ya da takılan, yırtık pırtık ulaşan kahvelerim, Comandante'ler(Evet, Comandante'ler bile hoyratça açılıyor, kolileri karpuz yararcasına açabiliyorlar gümrükte)...
Yurt içi miyim yurt dışı mıyım tam bilemedim ama sanırım yurt dışıyım.
Bir sefere mahsus olmak ve 5-10 paketle sınırlı kalmak üzere(Zaten stoğumuzda kendimize ayırdıklarımızla ancak o kadar var) Gardelli Shawntawene Village - Ethiopia / Yarışma serisi 91.25p için dişe dokunur bir kulüp indirimi yapsak? Kahvenin referansı epeyce sağlam.
Kargolarımız Yurtiçi ile takipli arkadaşlar!![]()